NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szeretem a Seahawks-ot, de Welker maradjon csak a helyén 😊
több mint 14 éve
😀Úgy hírlik, hogy Brady Branchet szeretné nagyon Moss helyére. .mr nemoRendben, adják ide cserébe Welkert, aztán tőlem már csomagolhat is.garrett27
Branchért nem fog áldozni a FO.LEgalábbis szerintem.Aztán,hogy milyen erős a lobby, azt nem tudom.
több mint 14 éve
Úgy hírlik, hogy Brady Branchet szeretné nagyon Moss helyére. .mr nemoRendben, adják ide cserébe Welkert, aztán tőlem már csomagolhat is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Úgy hírlik, hogy Brady Branchet szeretné nagyon Moss helyére. .
több mint 14 éve
Hülyeség.Lehet, de
1. akik látják a VMAC-ben őket egymás mellett dobálgatni azok szerint Hassie még mindig klasszisokkal jobb. a hosszú passzokban gyengébb, de ez régen se ment neki.
2. a csapat egyértelműen mögötte áll
3. holtversenyben a csoport élén állunk. egyre általánosabb vélemény szerint már 7 győzelem is elég lehet a címhez és ha a Qwest-en nyerünk 5-6 ot, idegenben pedig találunk 1-2 győzelmet akkor meglehet a divizió. Carollék pedig már idén be akarják húzni a csoportot.
Szóval az idényünknek akkor lesz vége hivatalosan amikor CW kezdő lesz.Tessu
1, ...és az is egyre régebb óta lesz, hogy nincs hosszúpassz veszély
2, meg a steak mögött is.
3, igen, ez viszont pont 3-al több, mint a tavaly előtti és 2-vel, mint a tavalyi eredményünk.
több mint 14 éve
Egyaltalan nem az..Hülyeség.http://www.mobypicture.com/user/seahawks/view/7679558FucuEj de vidámak vagyunk... 😀
Pete edző bá építi a jövő és a jelen csapatát.
Köszi szépen a válaszokat srácok!!! Akkor jöjjön Charlie aztán majd meglátjuk, hogy tud-e úszni a mély vízben.Sonics
1. akik látják a VMAC-ben őket egymás mellett dobálgatni azok szerint Hassie még mindig klasszisokkal jobb. a hosszú passzokban gyengébb, de ez régen se ment neki.
3. holtversenyben a csoport élén állunk. egyre általánosabb vélemény szerint már 7 győzelem is elég lehet a címhez és ha a Qwest-en nyerünk 5-6 ot, idegenben pedig találunk 1-2 győzelmet akkor meglehet a divizió. Carollék pedig már idén be akarják húzni a csoportot.
1, Nem tudom, hogy kik latjak a Vmac mellett dobalni, de addig, amig a meccsen CW-t nem latom minuszakat csinalni, addig ez ugyan olyan pletyka, mint eddig szamtalan masik, amikrol kiderult, hogy kam.
2, Kik? Neveket kerek! Ez persze csak vicc, de a lenyeg, hogy ezt se tudhatjuk. Egy csapat nagyon sok embert jelent de dontesben nem mindenki fog resztvenni es csak a bolinto emberek szamitanak igazan. Na majd Ok megmondjak a dolgot.
3, Azert allunk az elen, mert Tate megmentette a seggunket. Nem Hassie miatt. Legalabbis nem arrol szol az egesz, hogy O mennyire zsenialisan csinalja a dolgokat mostansag. Nyilvan nem szabad tole elvenni a gyozelmeket, de valljuk be, a Friscon kivul (ami inkabb az O benasaguk volt aznap es persze azert szep jatek tolunk) nem nagyon tudok olyan meccset mondani, ahol valami olyasmit mutatott volna, amitol megnyugodnek. Sot, a pre s.-ban is egy meccsen kivul masikat sem. Csapatepites folyik es hosszutavon kell gondolkodniuk. Ha mar ilyen aron megvettek Whitehurstot, az a minimum, hogy ki fogjak probalni. Lehet, hogy nem O a jovonk, de meg fogjak nezni, hogy elesben mit tud. Es ha Hassie ilyen teljesitmenyt nyujt, akkor inkabb hamarabb, mint kesobb.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
1. akik látják a VMAC-ben őket egymás mellett dobálgatni azok szerint Hassie még mindig klasszisokkal jobb. a hosszú passzokban gyengébb, de ez régen se ment neki.Nem mondom, hogy nincs igazság abban amit írsz...
A csoportgyőzelem meglehet még.
Egyébként érdekesség, hogy úgy tűnik az egész nfc west qb draftra kényszerül.
Már a Kosokat kivéve természetesen...
több mint 14 éve
Tessu
151
Hülyeség.http://www.mobypicture.com/user/seahawks/view/7679558FucuEj de vidámak vagyunk... 😀
Köszi szépen a válaszokat srácok!!! Akkor jöjjön Charlie aztán majd meglátjuk, hogy tud-e úszni a mély vízben.Sonics
Szóval az idényünknek akkor lesz vége hivatalosan amikor CW kezdő lesz.
több mint 14 éve
Öröm a bánatban, hogy legalább a kedvenc ellenfelünktől kaptunk ki, szóval attól, akit szívünk mélyén mind szeretünk.Helmut Zimmer
Úgy emlékszem nekik is van aranyszínű gatyájuk...
több mint 14 éve
off: braxa küldtem PM-et. Kérlek reagálj majd vmit. Köszi.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Karcsit mindenképpen ki kell próbálni, de nem túl jók a megérzéseim vele kapcsolatban. Mögötte egyenlőre senki, így aztán muszáj lesz egy első köröst húzni. Szerintem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Ryan MallettLockert egyre többet kritizálják, így valószínúleg nem lesz 1/1. Inkább Luck lesz az 1/1 szerintem.Sebiijöjjön Whitehurst nézzük meg mit tud. sokat nyilván nem igy QB draft. Mallett vagy Locker jöhet.braxa88+1
Come Hell and High Water!
Locker szerintem megy Buffaloba. Mondjuk arrébb van, tehát felesleges spekulálni.
De ha van egy fikarcnyi esély arra, hogy a vén barom RW Jr. végre enged Jim Kelly kérésének és eladja a csapatot, akkor Kelly 3. lépése az lesz, hogy Lockert behúzza!Helmut Zimmer
több mint 14 éve
http://www.mobypicture.com/user/seahawks/view/7679558FucuEj de vidámak vagyunk... 😀
Köszi szépen a válaszokat srácok!!! Akkor jöjjön Charlie aztán majd meglátjuk, hogy tud-e úszni a mély vízben.
több mint 14 éve
http://www.mobypicture.com/user/seahawks/view/7679558
több mint 14 éve
Dönthet úgy is, hogy inkább pék lesz! 😉Helmut Zimmerés foci alakú kenyeret fog csinálni
több mint 14 éve
Dönthet úgy is, hogy inkább pék lesz! 😉
több mint 14 éve
persze, dönthet meg van neki a 3 év, de azt nyilatkozta, h le fog diplomázni és ahhoz még kell egy évLuck nem fog kijönniFucuDönthet úgy, h kijön nem?Sebii
több mint 14 éve
szaba
10 543
jöjjön Whitehurst nézzük meg mit tud. sokat nyilván nem igy QB draft. Mallett vagy Locker jöhet.braxa88Stanzi powa 😛
több mint 14 éve
Bradford válla volt a téma egy éve, ja meg az hogy az egyetemen, egyetemi rendszerben játszott... 😛
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Lockert egyre többet kritizálják, így valószínúleg nem lesz 1/1. Inkább Luck lesz az 1/1 szerintem.jöjjön Whitehurst nézzük meg mit tud. sokat nyilván nem igy QB draft. Mallett vagy Locker jöhet.braxa88+1
Locker szerintem megy Buffaloba. Mondjuk arrébb van, tehát felesleges spekulálni.
De ha van egy fikarcnyi esély arra, hogy a vén barom RW Jr. végre enged Jim Kelly kérésének és eladja a csapatot, akkor Kelly 3. lépése az lesz, hogy Lockert behúzza!Helmut Zimmer
több mint 14 éve
jöjjön Whitehurst nézzük meg mit tud. sokat nyilván nem igy QB draft. Mallett vagy Locker jöhet.braxa88+1
De ha van egy fikarcnyi esély arra, hogy a vén barom RW Jr. végre enged Jim Kelly kérésének és eladja a csapatot, akkor Kelly 3. lépése az lesz, hogy Lockert behúzza!