Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR today
több mint 14 éve
braxa88
12 534
továbbra sem edz Mebane és Trufant. Sztem biztosan nem játszanak vasárnap.így a kezdő CBk: Thurmond és Jennings, nickel: Lewis. Mebane helyén Siavii és Balmer kap majd lehetőséget.
Clemons és Locklear is kihagyta a tegnapi edzést, de ők sztem kezdők lesznek majd. Bár kis esély van egy Okung-Polumbus kezdő OT duóra...
Curry már limitáltan edzett
remélem a bye week után már mindenki egészséges lesz
több mint 14 éve
Whooooohoohohoho ! 😀Carroll beteg: http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81af064d/Sound-FX-Candid-CarrollTeljesen kész!
😀braxa88
De legalább tudjuk ki hívta kritikus helyzetben a Def playeket! (2:33)
... be is szoptuk... 😀 😛Helmut Zimmer
Cheerleadernél mit mond?Nem értettem ki a zajból.
több mint 14 éve
Pitts cut.Kar, de lehet, hogy nem lattak a teljes felepulesre komoly lehetoseget.
meglepőbraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Endorphynnak hála megnézhettem a meccset.ST ST ST
Nagyon fontos. Nem csupán a két KICKOFF return TD miatt. De rúgott két touchbacket Mare (egyet Ryan) , na meg a SD minden drive-ot a saját térfeléről volt kénytelen kezdeni, az esetek többségében 20 yardról vagy belülről. Ezért aztán hiába passzolt 455 yardot Rivers, mert nagy is volt a távolság.
Hasselbacknek volt egy két jó play-e, de volt aminél nem értettem mit csinál.
Pl. a 2. negyed végén 3&1-nél 19 másodperc volt hátra, időkérés nélkül.
OK, hogy az elkapók fogva voltak, de középen befutni reménytelen volt. Igy aztán az óra nem állt meg, a field goal unit hiába ment be, még akkor futottak le egy páran.
Jobb lett volna egy incomplete pass.
Azt hiszem egyszer a Pittsburghnél láttam, hogy nagyon kevéssel (talán 20 másodperc) a második negyed vége előtt ment az óra, megállítani nem lehetett és Roetlisberger úgy döntött, jöjjön inkább a field goal unit. A kommentátor meg is jegyezte, hogy bravúros volt a csere. A snap éppen időben indult. A hálót fel sem tudák húzni teljesen.
több mint 14 éve
Carroll beteg: http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81af064d/Sound-FX-Candid-CarrollTeljesen kész!
😀braxa88
De legalább tudjuk ki hívta kritikus helyzetben a Def playeket! (2:33)
... be is szoptuk... 😀 😛
több mint 14 éve
a jó öreg minogecis térdműtét
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Carroll beteg: http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81af064d/Sound-FX-Candid-Carroll😀
több mint 14 éve
Az a minimum, ha valamit akarunk kezdeni. Meg amíg Bradford bele nem lendül.Most nézegettem a sorsolásunkat és az a helyzet, hogy simán meglehet ez a csoport. Sima vereségre a Bears, Saints, Falcons elleni meccseket mondom, a többin bármi lehet.SebiiA csoport szerintem is meglehet, de döntő lesz az, hogy a saját csoport ellenfeleinkkel szemben pozitív legyen a mérleg.
De még nagyon képlékeny azért ez a szezon. Egy hónap múlva okosabbak leszünk.
Jó lenne például a hétvégén idegenben elkapni a Kosokat...Sonics
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Most nézegettem a sorsolásunkat és az a helyzet, hogy simán meglehet ez a csoport. Sima vereségre a Bears, Saints, Falcons elleni meccseket mondom, a többin bármi lehet.SebiiA csoport szerintem is meglehet, de döntő lesz az, hogy a saját csoport ellenfeleinkkel szemben pozitív legyen a mérleg.
De még nagyon képlékeny azért ez a szezon. Egy hónap múlva okosabbak leszünk.
Jó lenne például a hétvégén idegenben elkapni a Kosokat...
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Most nézegettem a sorsolásunkat és az a helyzet, hogy simán meglehet ez a csoport. Sima vereségre a Bears, Saints, Falcons elleni meccseket mondom, a többin bármi lehet.
több mint 14 éve
Carlson és Herring 😊Carlson: De rohadtul beneztem azt a paszt is.. 😊
braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Curry a meccsutan egy nappal annyit irt a Twitteren, hogy semmi komoly, ne aggodjunk. Meglatjuk..érkezett Brandon Stokley.hát nemtom..
gondolom az OC, Bates miatt.Höri
inkább Tate és Butler.
+ jött még Breno Giacomini és Allen Barbre. csodás...
cut: Wrotto, Gibson(!), Ganther
Okung ujra edz, nemtudni játszik e vasárnap. Mebane, Trufant és Curry állapotáról nincs hirbraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
érkezett Brandon Stokley.hát nemtom..
gondolom az OC, Bates miatt.Höri
inkább Tate és Butler.
+ jött még Breno Giacomini és Allen Barbre. csodás...
cut: Wrotto, Gibson(!), Ganther
Okung ujra edz, nemtudni játszik e vasárnap. Mebane, Trufant és Curry állapotáról nincs hir
több mint 14 éve
Nagyon komoly video a ket Washington visszahordasrol regi baratunk, Charlie Mactol 😀http://www.youtube.com/watch?v=WgrIFZqRYeM&fmt=38
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
szavazzatok Thomasra: http://www.nfl.com/partner?partnerType=rookies&module=HP_headlinesés Washingtonra: http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&module=HP_fanVoice_vote
több mint 14 éve
Nem ismerhetek minden hoki-nagykövetet!Kimi Raikkonen Seahawks szinekben, John Carlson testen nemi harci festessel. Csuccs, egyes! 😀endorphynNa, a tegnapi meccs utan unnepelyesen vissza is allitom a pofilkepem..endorphynKi ez a bamba gyerek?12
több mint 14 éve
Mindkettotoknek ment pm.Sajnos torrentezni nem tudok, a céges laptopomról le van tiltva. Más pedig nincs.Le tudta valaki szedni a TYT-ről a Chargers vs Seahawks meccset?Na de miert nem kapod le Te is? 😊 Nyitottak megint, szoval tudsz signupolni. Amugy ha kell leszedem es foldobom szerverre, hogy leszedhesd.endorphyn
Nagyon megköszönném! És van egy két korábbi Seahawks meccsem cserébe.Attilahawks
Rapidshare, fileserve,... és egyéb helyekről, ahonnan közvetlenül jön a letöltés, le tudom kapni.
Előre is köszi!Attilahawks
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Sajnos torrentezni nem tudok, a céges laptopomról le van tiltva. Más pedig nincs.Le tudta valaki szedni a TYT-ről a Chargers vs Seahawks meccset?Na de miert nem kapod le Te is? 😊 Nyitottak megint, szoval tudsz signupolni. Amugy ha kell leszedem es foldobom szerverre, hogy leszedhesd.endorphyn
Nagyon megköszönném! És van egy két korábbi Seahawks meccsem cserébe.Attilahawks
Rapidshare, fileserve,... és egyéb helyekről, ahonnan közvetlenül jön a letöltés, le tudom kapni.
Előre is köszi!