Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 15 éve
cable lett az uj assistant head coach/offensive line. zsírbraxa88Szimpatikus és főként eredményes volt az, amit elért a Raiders-el idén.
Reméljük nálunk is ilyen jó lesz!
több mint 15 éve
Team logo Seattle Seahawks 1/17 Patrick Williams (WR) signed.Dominique Edison (WR) signed.
Szégyellem, de fogalmam sincs kik ők! Valaki tud bővebb infót?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
fuck, erre rábasztunk http://seattletimes.nwsource.com/html/seahawks/2010807746_hawk16.html
több mint 15 éve
cable lett az uj assistant head coach/offensive line. zsír
több mint 15 éve
JMD --> RamspeteyRossz hír.
több mint 15 éve
CB class erős, OG-re meg kár "pazarolni" 1. körös picket. Nem vagyunk olyan helyzetben.SebiiDe ezt most miért mondod!?
Tényleg nem akarok bunkó, vagy igazi faszparaszt lenni, nem azért kérdezem, csak érdekel!
Bates sajnos megérdemelte a sorsát! Bár láttam a munkájának az eredményét. Nem ő volt a főbűnös!
Holnapra készültem anyaggal, kialszom az utazást, aztán írok, bár lehet elsodorja az idő!
Üdv
Helm
több mint 15 éve
JMD gőgös is, nem csak nagyképű 😊támadó koordinátornak fasza, HC-ként nagyot bukott. Itt (is) jó helye lenne mert Carroll nem igazán szólt bele a playhívásba, ahogy észrevettem. Nyernétek vele és akkor jöhet egy fiatal QB (Orton cserét nem tartom valószínűnek, túl sok az a 2. kör)Fucumeg egy egomániás miniduce is. JMD és PC, nem tudnám eldönteni hogy melyik a szerényebb 😀petey
több mint 15 éve
Adam_SchefterAkkor inkábk JMD. Ide most egy OC munkában tapasztalt coach kéne.
Add one more name into Seattle's OC candidates: QB coach Jedd Fisch, who was supposed to be Univ of Miami's OC. Seattle making one last pusha.kacsa
több mint 15 éve
Adam_Schefter Add one more name into Seattle's OC candidates: QB coach Jedd Fisch, who was supposed to be Univ of Miami's OC. Seattle making one last push
több mint 15 éve
támadó koordinátornak fasza, HC-ként nagyot bukott. Itt (is) jó helye lenne mert Carroll nem igazán szólt bele a playhívásba, ahogy észrevettem. Nyernétek vele és akkor jöhet egy fiatal QB (Orton cserét nem tartom valószínűnek, túl sok az a 2. kör)Fucumeg egy egomániás miniduce is. JMD és PC, nem tudnám eldönteni hogy melyik a szerényebb 😀
több mint 15 éve
JMD jó szakember csak egy faszparaszt. Nem döntöttem még el, hogy örülnék-e neki. Mondjuk ha ő jön, akkor egy Orton trade-t is vizionálok.SebiiJMD 😊 Hatalmas húzás lenne. Ha szerez maga alá jó szakembereket PC , a végén még megkedvelem a stílusát 😀
több mint 15 éve
jmd még lehet h nálunk is csinálna csodát 😊 és hát orton nagyjából ugyanaz mint hassie csak -10 év
több mint 15 éve
támadó koordinátornak fasza, HC-ként nagyot bukott. Itt (is) jó helye lenne mert Carroll nem igazán szólt bele a playhívásba, ahogy észrevettem. Nyernétek vele és akkor jöhet egy fiatal QB (Orton cserét nem tartom valószínűnek, túl sok az a 2. kör)
több mint 15 éve
JMD jó szakember csak egy faszparaszt. Nem döntöttem még el, hogy örülnék-e neki. Mondjuk ha ő jön, akkor egy Orton trade-t is vizionálok.SebiiEngem meggyőzött az eddigi munkásságával JMD. Az, hogy paraszt-e nem tudom... 😊
Szerintem nem lenne rossz ha jönne. (Kíváncsi lennék Braxa, Helmut, Endo és a többiek véleményére is vele kapcsolatban)
több mint 15 éve
JMD jó szakember csak egy faszparaszt. Nem döntöttem még el, hogy örülnék-e neki. Mondjuk ha ő jön, akkor egy Orton trade-t is vizionálok.
több mint 15 éve
CB class erős, OG-re meg kár "pazarolni" 1. körös picket. Nem vagyunk olyan helyzetben.SebiiAsomugha kéne he 😀 😀
több mint 15 éve
JMD powaaaaaaaaaa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
CB class erős, OG-re meg kár "pazarolni" 1. körös picket. Nem vagyunk olyan helyzetben.
több mint 15 éve
Nemtom, ha most kiraktuk Batest akkor Bradley mé nem ment vele. Rossz érzésem van.25. helyen tuti lesz OG. Én inkább CB-t hoznék, 2. körben QB-t és valahogy kéne még egy 2. kör / 3. kör eleje picket tradelni egy OG-re. Ha nem jön össze akkor FA piacon valami rutinosabb, de ne öreget kell hozni.Na, a 25. helyen fogunk idén draftolni...Remelem vmi jo kis OG-t draftolunk, ha marad még addigra.Duff
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5150/tovabb_bovult_a_draftsorrendSonics
Bates cut jó hír, bár a Bradley cut égetőbb need.Sebii
Hát igen vagy OG vagy CB, attol fog függeni, h kit visznek el előlünk...
több mint 15 éve
ha carroll a saját emberét kirugta akkor remélhetőleg bradleynek is megköszöni a munkát
több mint 15 éve
25. helyen tuti lesz OG. Én inkább CB-t hoznék, 2. körben QB-t és valahogy kéne még egy 2. kör / 3. kör eleje picket tradelni egy OG-re. Ha nem jön össze akkor FA piacon valami rutinosabb, de ne öreget kell hozni.Na, a 25. helyen fogunk idén draftolni...Remelem vmi jo kis OG-t draftolunk, ha marad még addigra.Duff
Bates cut jó hír, bár a Bradley cut égetőbb need.
több mint 15 éve
Na, a 25. helyen fogunk idén draftolni...Remelem vmi jo kis OG-t draftolunk, ha marad még addigra.
több mint 15 éve
Na, a 25. helyen fogunk idén draftolni... http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5150/tovabb_bovult_a_draftsorrend