Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem sem érdemes a magyar kommentátorok, szakértők, megszólalók véleményén megsértődni. El kell fogadni, hogy ma azok népszerűsítik ezt a sportot, akik rajongók, és ehhez hozzátartozik, hogy van kedvenc - sőt - esetenként utált csapatuk is. Így elemzéseikbe időről-időre becsúszik a szubjektivitás. Ezen azért nem érdemes bosszankodni, mert csak a szőlő savanyú 😀mr nemo
de a legrosszabb számomra az volt h az egész podcastben h csak a bearsről volt szó.
sztem pepsi meg lesz fogva, inkább tommie harristől meg israel gyermekétől félek a line-ban. mondjuk urlacher lynch ütközetek se lesznek pitik 😀a.kacsa
Hát nem tudom szó volt a Hawks vs. Saints meccsről az elején, nyílván akkor a meccs felvezetőben kicsit több Bears jutott. 2 meccset láttam tőletek az alapszakaszban (Bears, és az utolsó Rams), de talán nem tévedek nagyot azzal, hogy a Soldieron nyújtott teljesítményetek TOP3 meccsek között volt. Erősítsetek v cáfoljatok. Érdekes meccset várok. remélem nem Gumbó lesz stúdióba.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.

http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211endorphyn
És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
A chicago elleni meccsről is készült egy kis beharangozó:

http://mnfl.blog.hu/2011/01/12/11_vs_11_a_seahawks_chicago_ba_latogat
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.

http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211endorphyn
És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀
több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Fent van tyt-en a meccs.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve

http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
hallás utáni szövegértésem nem a legjobb de sztem azt mondta h valami régi barátja még a középsuliból hivta 😊braxa88
Igen ezt mondja, utána meg azon gondolkozik hogy vajon visszahívja-e majd 😀 De nem értem akkor minek van ott a telója? Vagy felveszi magának is a nyilatkozatot? Lehet. 😊
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81da2ed3/You-rang
Carroll nagy arc 😀braxa88
Én először azt hittem hogy az nem az ő telója és úgy veszi fel, vagy nem értem most az kié volt? 😀Hanni
hallás utáni szövegértésem nem a legjobb de sztem azt mondta h valami régi barátja még a középsuliból hivta 😊
több mint 15 éve
Carroll nagy arc 😀braxa88
Én először azt hittem hogy az nem az ő telója és úgy veszi fel, vagy nem értem most az kié volt? 😀
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Carroll nagy arc 😀
több mint 15 éve
Ha esetleg nem jártok vicc totyikba 😀
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Diszlexia önmagában megfeleő magyarázat.
OFF:
Én sok dislexiással dolgozom, illetve az emelt matekon kikötő problémás srácokról sűrűn derül ki. Sajnos pocsék a monotónia tűrésük, és így nem írnak jó wonderlicet. Ennek sajnos gondolkodásmódbeli, és a gyerekkoruk óta tartó izélgetés és értetlenség miatt pszichés okai vannak. Olyan, mintha más programnyelvet használnának, mintha más rendszerben gondolkoznának. Sokszor fogalmuk nincs, hogy mit akarnak tőlük.Magas intelligenciával párosítva viszont inkább áldás, mint átok (már ha az ember túllendül a kezdeti nehézségeken) A rendszerükben megadott feladatokat, elképesztően jól oldják meg.
Bocs az offért 😂
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 232 — Csodabogár
49ersnél volt aztán idén edzőtábor után kivágták.
Erős kar, egész pontos is, de ugye csak előszezonban láthattuk. Nem ő fogja megváltani a világot Seattle-benFucu
Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?Hanni
semmi esetre sem fejlődés. Csak dobálgatni jött az edzőtábor végéigFucu
Dyslexiás, gondolom ezért is esett az 5. körig.

Nem a munkamoráljáról volt híres..

több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
egyébként egyetértek veled. nem jelenti azt, hogy nem ér meg egy próbát. Mondjuk nekem szimpatikus volt Davis amikor láttam játszani.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Mert meguntam... 😕 😊 😀
több mint 15 éve
Miért törölted a hozzászólást Helmut? pont most akartam válaszolni rá

több mint 15 éve
Erős kar, egész pontos is, de ugye csak előszezonban láthattuk. Nem ő fogja megváltani a világot Seattle-benFucu
Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?Hanni
semmi esetre sem fejlődés. Csak dobálgatni jött az edzőtábor végéig

több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
apropó podcastek, rich eisen beszélget jó sokat matthew-al. érdemes meghallgatni
több mint 15 éve
Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?
több mint 15 éve
Erős kar, egész pontos is, de ugye csak előszezonban láthattuk. Nem ő fogja megváltani a világot Seattle-ben

több mint 15 éve
Nate Davis headed to Seahawks

According to CSN Bay Area, Davis, 23, will sign a future contract with the Seahawks. The signing will mark the end of a two-year career in San Francisco during which Davis was inactive for 16 games as a rookie and spent this past season on the practice squad.

kell még valaki? csak szóljatok 😛petey
Én szeretnék róla többet tudni. Valaki?
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 852 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Na lehet hallgatni, hogy most mit nyomnak az urak a csapatrol!
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1970

Csunyan osszefoglalva: nem a Seahawks gyozott, hanem a Saints vesztette el. Amugy meg a Bears tuti nyer. Kedvencem: "Azert azt ne felejtsuk el, hogy a Seahawks nyert ebben az evben itt a Soldier Fielden. Kicsi eselyt latok arra, hogy ez a Seahawks ketszer megverje ezt a Bearst." Tudomanyos magyarazat. Nem is vartam mast. 😀endorphyn
Váo kemény matchup lesz,2 csapat ami nem nyer csak veszítenek ellene,üdv a klubban,mi ezt kaptuk egész évben...jó lesz ez😊anfernee
Akkor jo, mert most mar tuti, hogy igazuk lesz. Igy vagy ugy 😊endorphyn
Nfl.com-on olyan "szakértők" vannak,hogy átértékeled az életedet egy-egy írásuk után. Akkor egy 10milliós ország kicsiny fansite-jától mit vársz ? 😉
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Szerintem sem érdemes a magyar kommentátorok, szakértők, megszólalók véleményén megsértődni. El kell fogadni, hogy ma azok népszerűsítik ezt a sportot, akik rajongók, és ehhez hozzátartozik, hogy van kedvenc - sőt - esetenként utált csapatuk is. Így elemzéseikbe időről-időre becsúszik a szubjektivitás. Ezen azért nem érdemes bosszankodni, mert csak a szőlő savanyú 😀mr nemo
ez a különbség MÉG a magyar és amerikai elemzők között sztem. ennyivel előrébb haladottak hogy ott a carolinaról is jót mondanak, hiába szar úgy ahogy van. de ebben mayock a legnagyobb aki a drafton az utolsó picket is úgy kezeli mintha 1/1-es lenne 😀 biztos fejlődni fognak a srácok, de becsülendő h csinálják ezt is meg az egész honlapot
de a legrosszabb számomra az volt h az egész podcastben h csak a bearsről volt szó.
sztem pepsi meg lesz fogva, inkább tommie harristől meg israel gyermekétől félek a line-ban. mondjuk urlacher lynch ütközetek se lesznek pitik 😀a.kacsa
Arra alapozhattok, hogy a Bears Oline-ja finoman szólva sem tartozik az elit kategóriába. És Cutler nagyon tud szenvedni, ha kergetik. Ha Forte-t egy közepes teljesítményen tudjátok tartani, és Cutler-t is folyamatosan nyomás alatt tudjátok tartani jó esélyetek van a meccs behúzására. ST mind a két helyen jó, két állat nagyon visszahordóval, úgyhogy szerintem nem az fog dönteni. Reméljük Sanyi szomorú lesz a meccs után. Hawthorne pedig eddig mindig tudta pótolni Tatupu-t.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ez a különbség MÉG a magyar és amerikai elemzők között sztem. ennyivel előrébb haladottak hogy ott a carolinaról is jót mondanak, hiába szar úgy ahogy van. de ebben mayock a legnagyobb aki a drafton az utolsó picket is úgy kezeli mintha 1/1-es lenne 😀 biztos fejlődni fognak a srácok, de becsülendő h csinálják ezt is meg az egész honlapot
sztem pepsi meg lesz fogva, inkább tommie harristől meg israel gyermekétől félek a line-ban. mondjuk urlacher lynch ütközetek se lesznek pitik 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sem érdemes a magyar kommentátorok, szakértők, megszólalók véleményén megsértődni. El kell fogadni, hogy ma azok népszerűsítik ezt a sportot, akik rajongók, és ehhez hozzátartozik, hogy van kedvenc - sőt - esetenként utált csapatuk is. Így elemzéseikbe időről-időre becsúszik a szubjektivitás. Ezen azért nem érdemes bosszankodni, mert csak a szőlő savanyú 😀
több mint 15 éve
Na lehet hallgatni, hogy most mit nyomnak az urak a csapatrol!
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1970

Csunyan osszefoglalva: nem a Seahawks gyozott, hanem a Saints vesztette el. Amugy meg a Bears tuti nyer. Kedvencem: "Azert azt ne felejtsuk el, hogy a Seahawks nyert ebben az evben itt a Soldier Fielden. Kicsi eselyt latok arra, hogy ez a Seahawks ketszer megverje ezt a Bearst." Tudomanyos magyarazat. Nem is vartam mast. 😀endorphyn
Váo kemény matchup lesz,2 csapat ami nem nyer csak veszítenek ellene,üdv a klubban,mi ezt kaptuk egész évben...jó lesz ez😊anfernee
Akkor jo, mert most mar tuti, hogy igazuk lesz. Igy vagy ugy 😊

-- TIME I'AM! --