Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Filed to ESPN on another expected move: TJ Houshmanzadeh has been cutÉrik ide a Vincent Jackson-trade
az derékFucu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Filed to ESPN on another expected move: TJ Houshmanzadeh has been cutaz derék
több mint 14 éve
Es akkor lehet, hogy jon Patrick Ramsey Losman helyere.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Hoppáá lehet nem alaptalanok a pletykák?http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5529209
több mint 14 éve
Még jó, hogy nem tartottuk meg Lendahle White-t, kanyaró a szezonjának!Egyébként én még mindig bízom egy jobb szezonban, bár valószínűleg még nem idén lesz tele velünk a sajtó.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Odaadnám érte a Northcutt,Derrick Williams kettőst.Szerintem valószínűbb a cut, mint a trade.barneySeahawks-ról beszélünk, egyetlen cserepartner jöhet szóba: a LionsHöri
Mondjuk én nagylelkű vagyok.
Mayhew biztos jobban lehúzná a Seahawks-ot. 😀
több mint 14 éve
braxa88
12 534
derrick ward, houston után majd jön hozzánk is visitrea.kacsanem lenne rossz, és akkor esélyes lenne egy Julius cut is
több mint 14 éve
derrick ward, houston után majd jön hozzánk is visitre
több mint 14 éve
A Colts nem osszehasonlitasi alap, mert minden evben benaznak az eloszezonban. Nalunk fogalmam sincs mi lesz, mert bar vannak jo jelek bizonyos helyeken, de osztom, hogy inkabb egy negativ szezonnak nezunk elebe. Igaz, csapat(le?)epites folyik, szoval szerintem jovore lesz izgalmas, hogy mi tortenik. Moranal nem voltak gyokeres valtozasok es meg csak iranyt se lattam, hogy merre akar menni. Marmint a szezon kozben. En ezt az idenyt odaadom Carrolnak, hogy teszteljen dolgokat, de jovore meg aztan tessek fejlodest mutatni. Komoly fejlodest.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Tavaly 4-0 volt a preseason, ezután egy pocsék szezon jött. Most 1-3 lett a preseason, akkor ez most jó jel? (Mondjuk a Colts meg 0-4-el zárt). Végülis nem sokkal kaptunk ki, voltak biztató jelek, de CB poszton szerintem van még mit dolgozni, mert a Raiders ellen látványosan benyeltünk néhány hosszú passzt.garrett27hátja, hátulról top3ban leszünk a passzvédekezbén...bárminnyire is bizok Trufantban, ő egyedöl kevés lesz... :/
Az utóbbi 1hónap után azt mondom, h ujabb csalódást keltő év lesz, kb 4-5-6 győzelemmel.
több mint 14 éve
Tavaly 4-0 volt a preseason, ezután egy pocsék szezon jött. Most 1-3 lett a preseason, akkor ez most jó jel? (Mondjuk a Colts meg 0-4-el zárt). Végülis nem sokkal kaptunk ki, voltak biztató jelek, de CB poszton szerintem van még mit dolgozni, mert a Raiders ellen látványosan benyeltünk néhány hosszú passzt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Seahawks 24 vs Raiders 27http://www.seahawks.com/media-lounge/videos/Seahawks-24-Raiders-27/62424dd4-319c-4e4f-a9ae-9a4afecea15a
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
megy majd washingtonba housh. figyeljétek meg. snyder gondolkodás nélkül kifizeti 😊
több mint 14 éve
😀 😀Szerintem valószínűbb a cut, mint a trade.barneySeahawks-ról beszélünk, egyetlen cserepartner jöhet szóba: a LionsHöri
több mint 14 éve
Azért egy Fitzgerald-VJ párossal talán még Anderson is nagy dolgokra lehetne képes... 😀négyes trade lesz.A Cardinalsnak valóban rohadt nagy szüksége van elkapóra 😀tenorx
Chargers kapja: TJH
Cardinals kapja: Vincy
Patriots kapja: Leinart
Seahawks kapja: Mankins
😀Höri
több mint 14 éve
mert a királynak utód kell,négyes trade lesz.deal 😊
😀Höri
csak mondd meg ez miért jó a patsnak 😀braxa88
Logan meg úgy se fog játszani olcsón,
és visszavágyik nyugatra 😀
és sok a magyar Trojans fan a Pats táborban 😛
több mint 14 éve
braxa88
12 534
négyes trade lesz.deal 😊
😀Höri
csak mondd meg ez miért jó a patsnak 😀
több mint 14 éve
Szerintem valószínűbb a cut, mint a trade.barneySeahawks-ról beszélünk, egyetlen cserepartner jöhet szóba: a Lions
több mint 14 éve
négyes trade lesz.A Cardinalsnak valóban rohadt nagy szüksége van elkapóra 😀
😀Höri
több mint 14 éve
braxa88
12 534
ugy értettem h a seahawks ad még valamit.Hozzádobják Filipkét 😀 Deal?peteyNe sírjatok, szerintem ezután jön VJ. Husi meg fogalmam sincs hova megy, de tuti azért csináljátok, hogy jöhessen VJ (talán SDbe megy Husi?)tenorxVJért Housh? azért sztem még kéne mellé adni valamit
de ez lenne a legelfogadhatóbb változat
petey, a NFCW mindig is vicces volt 😀braxa88
de nem hinném h ez lesz, inkább housh cut és tradelünk VJért.
de sztem az egészből nem lesz semmi és Housh marad, VJ meg megy valahova
több mint 14 éve
négyes trade lesz.Chargers kapja: TJH
😀
több mint 14 éve
Hozzádobják Filipkét 😀 Deal?Ne sírjatok, szerintem ezután jön VJ. Husi meg fogalmam sincs hova megy, de tuti azért csináljátok, hogy jöhessen VJ (talán SDbe megy Husi?)tenorxVJért Housh? azért sztem még kéne mellé adni valamit
több mint 14 éve
kis náív vagyok Höri, gondoltam a játék szeretete erősebben dolgozik benne mint az évi 7 misi 😛kár volt eljönnie Cincy-ből. petey7 millió dollárért évente? 😀 mi van ?Höri
több mint 14 éve
Viszont VJ el van tiltva. Santonio se ért lófaszt se eltiltással. De amúgy nyilván adtok még valamit ha erre kerül a sor, mert ha jól tudom VJ ára 2+3 kör. Na de nemsokára okosabbak leszünk.Ne sírjatok, szerintem ezután jön VJ. Husi meg fogalmam sincs hova megy, de tuti azért csináljátok, hogy jöhessen VJ (talán SDbe megy Husi?)tenorxVJért Housh? azért sztem még kéne mellé adni valamit