NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Mondjatok nekem jót Forsettről. Lehet, reckíroznom kéne és kezdőbe tenni Hightower helyett (vagy fordítva: Hightowert Forsett helyett). Oké, elsőre és másodikra is High tűnik jobbnak, de azért draftoltam Forsettet elég hamar, mert valahogy olyan érzésem van, hogy jó lehet.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
na.végre egy értlemes megoldás 😊 bár nagyot kell produkálnia idén, hogy jövőre is maradjonroy lewis a ST kapitánya 😀 érdekes
byetheway. Kapitányok: Hasselbeck, Tatupu, Lewis. minden héten szavaztatni akar caroll... érdekes 😊a.kacsa
több mint 14 éve
na.végre egy értlemes megoldás 😊 bár nagyot kell produkálnia idén, hogy jövőre is maradjonbyetheway. Kapitányok: Hasselbeck, Tatupu, Lewis. minden héten szavaztatni akar caroll... érdekes 😊
több mint 14 éve
Locklear marad, már nincs trade blockon, mivel belement, hogy a majdnem 5,5 milliós fizetéséből több mint 2 milliót lefaragjanak. Így viszont jövőre UFA lesz.
több mint 14 éve
Okung tobb hetre dolt ki 😕endorphynCsak nem akar ez a dolog összeállni, pedig ránk férne, különben Hassiet meggyilkolják.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Okung tobb hetre dolt ki 😕endorphynahhhh de marha jó 😕
@KJuraszik
több mint 14 éve
mondom, lehet hogy megleptek minket mert ugye első hazai meccs otthon, qwest, meg hype 😊Polumbus lesz a kezdo LT.endorphynsok jót nem igér :/ de bizok azért a csapatban meg kell verni a friscot, nagyon várom már a meccsetbraxa88
de ha nem fogjátok meg a futást hosszú napotok lesz. mert VD, Crabtree, Ginn, D.Walker, Gore és Westbrook feladja a leckét hogy kit fedezzenek a védők.
több mint 14 éve
Annyira azert nagyon nem tunik rossznak az ember talan a leirasok alapjan. Mindenesetre remeljuk a legjobbakat!Polumbus lesz a kezdo LT.endorphynsok jót nem igér :/ de bizok azért a csapatban meg kell verni a friscot, nagyon várom már a meccsetbraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Polumbus lesz a kezdo LT.endorphynsok jót nem igér :/ de bizok azért a csapatban meg kell verni a friscot, nagyon várom már a meccset
több mint 14 éve
Ugy nez ki, hogy Curryt visszarakjak a los-ra. Plusz pass rusherkent es blitzekhez is akarjak alkalmazni es nem arra, hogy az elkapokat vadaszgassa le a zoneban. Amugy meg kapott egy uj LB edzott, Ken Norton Jr-t, aki maga is 3x SB gyoztes, szoval nem csak a szaja jar, amikor ker valamit. Mondjuk nem feltetlenul a jo jatekosokbol lesz a jo edzo, de mint katonaeknal, itt is a peldamutatas elony. Szoval elvileg Lofa visszatertevel Curry is azt csinalhatja, amiben igazan jo es remelem vegre megdolgozik a 34 millaert.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
okés, az lesz...majd megkérem valamelyik másztert, hogy csináljon nekem egyet. 😊Mad
http://www.seahawks.com/fans/12zone/downloads.html
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
okés, az lesz...majd megkérem valamelyik másztert, hogy csináljon nekem egyet. 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
Na jó ebben az esetben elnézem 😊 (javaslom csináltass olyan seahawks-os walpaper-t amin rajta van a schedule 😀)fucu cimbi nézném én de nem merek komolyabb oldalra kattintani erről a régi laptopról mert kifüstöl már egy frissebb javától 😀Madhánykor játszunk vasárnap?MadMad azért tőled ezt nem vártam... egy kattintás az nfl.com oldalára és fent ott van az összes meccs ikonja
egyébként 22:15-korFucu
több mint 14 éve
fucu cimbi nézném én de nem merek komolyabb oldalra kattintani erről a régi laptopról mert kifüstöl már egy frissebb javától 😀hánykor játszunk vasárnap?MadMad azért tőled ezt nem vártam... egy kattintás az nfl.com oldalára és fent ott van az összes meccs ikonja
egyébként 22:15-korFucu
@KJuraszik
több mint 14 éve
hánykor játszunk vasárnap?MadMad azért tőled ezt nem vártam... egy kattintás az nfl.com oldalára és fent ott van az összes meccs ikonja
egyébként 22:15-kor
több mint 14 éve
jöhet a kritika is, ezt nem annak vettem, csak leírtam miért nem volt frissebb, de ezt tudjátok ti is. Amit tudtam az utolsó pillanatban is update-eltem. 😊Jaja, nyilvan, nem is kritika volt, inkabb csak egy jelzes, hogy mi megy itt! Ahogy Hofi mondta: Regen minden rendben ment. Volt egy hir es fel evig errol beszeltem. Ma? Delutan tortenik valami es mire este elmondanam az eloadason, mar nem aktualis... 😀endorphynAzon gondolkodtam, hogy a 188 valtozasas a rosteren nem -e valami NFL csucs. Meg ahogy nezem Fucuek par napos cikke a mi viszonylatunkban mar nem aktualis..endorphynSorry, de ezt a bolondokházát ami itt zajlott nem tudtuk követni és már kész volt a cikk.Fucu
több mint 14 éve
Egy masik cikk arrol, hogy mi az a tiz dolog, amire erdemes lesz figyelnunk: http://www.fanfeedr.com/nfl/2010/09/09/ten-things-to-watch-this-season-for-the-seahawks
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Amugy tegnapi csapat osszeiras, talan meg nem elavult:http://www.fanfeedr.com/nfl/2010/09/09/breaking-down-the-2010-seahawks
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Jaja, nyilvan, nem is kritika volt, inkabb csak egy jelzes, hogy mi megy itt! Ahogy Hofi mondta: Regen minden rendben ment. Volt egy hir es fel evig errol beszeltem. Ma? Delutan tortenik valami es mire este elmondanam az eloadason, mar nem aktualis... 😀Azon gondolkodtam, hogy a 188 valtozasas a rosteren nem -e valami NFL csucs. Meg ahogy nezem Fucuek par napos cikke a mi viszonylatunkban mar nem aktualis..endorphynSorry, de ezt a bolondokházát ami itt zajlott nem tudtuk követni és már kész volt a cikk.Fucu
-- TIME I'AM! --