NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Az eselytelenek nyugalma sok erot tud adni, mert nincs akkora teher rajtad. A Frisco talan tul onhitten jott es elfelejtettek, hogy tavaly csak 8-8 -at csinaltak, plusz mi is elvertuk oket azert. Szoval tenyleg nem kell tulertekelni a gyozelmet, de az biztos, hogy a csapat ebben formaban egesz utokepes volt. Ha tovabb tudnank vinni ezt a hangulatot akkor meg talan meglepetest is okozhatnank. Es Mad, mit szoktunk friscoi kolleganknak ilyenkor mondani? 😀endorphynmit is? SB ? 😀
@KJuraszik
több mint 14 éve
Az utolsó képen Matt gratulál az első győzelméhez. Reméljük még lesz több is ebben a szezonban 😀
több mint 14 éve
-Unger lábujj sérülést szenvedett, úgy látszik, hogy ki kell hagynia a Broncos elleni meccset.Unger rossz hir, jo az urge.
-Hill visszatér de nem kezedMad
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Az eselytelenek nyugalma sok erot tud adni, mert nincs akkora teher rajtad. A Frisco talan tul onhitten jott es elfelejtettek, hogy tavaly csak 8-8 -at csinaltak, plusz mi is elvertuk oket azert. Szoval tenyleg nem kell tulertekelni a gyozelmet, de az biztos, hogy a csapat ebben formaban egesz utokepes volt. Ha tovabb tudnank vinni ezt a hangulatot akkor meg talan meglepetest is okozhatnank. Es Mad, mit szoktunk friscoi kolleganknak ilyenkor mondani? 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Talan a legnagyobb pozitivum az elszantsagunk volt. Kegyetlenul kuzdottek egymasert a sracok. A kemia ugy latszik nagyon rendben van(hiaba a nagy joves menes.) Hassie-t nem is tudom mikor lattam utoljara ilyen beporgott allapotban.(megprobalom nem tulertekelni a gyozelmet de azért csak a divizionk legnagyobb esélyesét ütöttük.)
@KJuraszik
több mint 14 éve
-Unger lábujj sérülést szenvedett, úgy látszik, hogy ki kell hagynia a Broncos elleni meccset.-Hill visszatér de nem kezed
@KJuraszik
több mint 14 éve
Felmérgeltem magam a Profootballmagazin.hu cikkén. A hét legnagyobb meglepetésének a Seahawks nagyarányú győzelmét tartja a 49-esek ellen, erre az egész cikk a Friscoról szól, mintha a győztes ellenfél nem is létezne! Tudom, hogy ezzel a még nem lettünk PO esélyesek sem, de akkor is!garrett27erre van megoldás 😊
több mint 14 éve
Felmérgeltem magam a Profootballmagazin.hu cikkén. A hét legnagyobb meglepetésének a Seahawks nagyarányú győzelmét tartja a 49-esek ellen, erre az egész cikk a Friscoról szól, mintha a győztes ellenfél nem is létezne! Tudom, hogy ezzel a még nem lettünk PO esélyesek sem, de akkor is!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
nem is azért mondom.azért Polumbustól nem kell elszállni 😊 nekem is tetszett, jobb volt mint Staley a másik odalon akit Clemons agyonvertNem hinnem, hogy barki elszallt volna, csak arrol beszeltunk, hogy mennyire jobban teljesitett az elozetes varakozasoktol. Emberunk jo volt es varjuk vissza Okungot.endorphyn
de azért maradjunk a földön, lesznek itt még nagy pass rusherek, Denverben talán még nem.braxa88
és amugy Okung is rookie, sztem majd amikor ő jön ő sem lesz rögtön Walter Jones, vagy Joe thomas. Láttuk tegnap ahogy Lofa lenyomta Iupatit... de én is várom már őt nagyon
amugy nekem tegnap Red Bryant tetszett a legjobban.
több mint 14 éve
azért Polumbustól nem kell elszállni 😊 nekem is tetszett, jobb volt mint Staley a másik odalon akit Clemons agyonvertNem hinnem, hogy barki elszallt volna, csak arrol beszeltunk, hogy mennyire jobban teljesitett az elozetes varakozasoktol. Emberunk jo volt es varjuk vissza Okungot.
de azért maradjunk a földön, lesznek itt még nagy pass rusherek, Denverben talán még nem.braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
azért Polumbustól nem kell elszállni 😊 nekem is tetszett, jobb volt mint Staley a másik odalon akit Clemons agyonvertde azért maradjunk a földön, lesznek itt még nagy pass rusherek, Denverben talán még nem.
több mint 14 éve
Nezzuk meg mit csinal a tovabbiakban es ugyis eldol.átrakjuk lockear helyére.a.kacsaPolombus kifejezetten jól játszott...talán még sosem mondtam de Jenningsel is elégedett vagyok 😀MadBizony-bizony, jo volt a helyen. Amugy meg par hetet mondtak meg mult heten. Hassie mikor csinalt utoljara 23-bol 18 jo passzt? Ket TD dobast meg egy futast? Jojjon Okung, de ha Polumbus kesobb is igy jatszik, akkor maradjon.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
átrakjuk lockear helyére.Bizony-bizony, jo volt a helyen. Amugy meg par hetet mondtak meg mult heten. Hassie mikor csinalt utoljara 23-bol 18 jo passzt? Ket TD dobast meg egy futast? Jojjon Okung, de ha Polumbus kesobb is igy jatszik, akkor maradjon.endorphynOkung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.SebiiPolombus kifejezetten jól játszott...talán még sosem mondtam de Jenningsel is elégedett vagyok 😀Mad
több mint 14 éve
Mikor futott utoljára TD-t ? 2005-ben ?Bizony-bizony, jo volt a helyen. Amugy meg par hetet mondtak meg mult heten. Hassie mikor csinalt utoljara 23-bol 18 jo passzt? Ket TD dobast meg egy futast? Jojjon Okung, de ha Polumbus kesobb is igy jatszik, akkor maradjon.endorphynOkung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.SebiiPolombus kifejezetten jól játszott...talán még sosem mondtam de Jenningsel is elégedett vagyok 😀Mad
@KJuraszik
több mint 14 éve
Bizony-bizony, jo volt a helyen. Amugy meg par hetet mondtak meg mult heten. Hassie mikor csinalt utoljara 23-bol 18 jo passzt? Ket TD dobast meg egy futast? Jojjon Okung, de ha Polumbus kesobb is igy jatszik, akkor maradjon.Okung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.SebiiPolombus kifejezetten jól játszott...talán még sosem mondtam de Jenningsel is elégedett vagyok 😀Mad
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Okung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.Sebiivalószínűleg a következő meccset is kihagyja és még nem modtak semmi várható visszatérési időpontot
több mint 14 éve
Okung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.SebiiPolombus kifejezetten jól játszott...talán még sosem mondtam de Jenningsel is elégedett vagyok 😀
@KJuraszik
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Okung várhatóan mikor épül fel? Polombus nem volt rossz, de azért nem ártana ha minél hamarabb bevethető lenne.
több mint 14 éve
Ez bizony egy csunya buciraveres volt. 😊 Amugy csak annyi tortent, hogy nalunk mukodott a futas es a passz elleni vedekezes, sot mi tobb nemi pass rush is volt. A tamado reszleg meg bar nem volt akkora szam, mint a vedelem, egesz jol helytallt. Elkapok jok lesznek es a TE -k is biztatoak. A futasunk Forsettet kiveve szinte nulla.Nem volt hova futni, mert nem voltak folyosok, ahova bemehettek volna es esetleg meg at is jussanak rajta. Forsett jo mozgassal tudott neminemuleg kompenzalni, de hat ez edeskeves. Viszont a fal meglepoen jol vedte Hassiet, aki meg egy TD-t is futott. Latszik, hogy sokat dolgoztak a labmunkajan. A Frisco meg csak benazott nagyreszt. Smith ossze-vissza dobalta a labdakat, az elkapokkal nem sok osszhang volt, az tuti. Viszont szerencsetlenen sorozatban rajta volt valaki, aki nem titkolt szandekkal az eletere tort. Ugy meg nehez ugye es bar volt par szep elmozdulasa, osszessegeben nem voltak ritmusban a tamadasok. Erted, meg Jenningsnek is voltak szep dolgai, pedig O aztan folyamatosan a helyeert meg a benmaradasert kuzd. Szoval ilyesmik.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Ez mi volt mi?? nézegettem nagyjából a ti meccseteket is, de mivel a hajamat téptem a Cards miatt, így néha nem oda figyeltem.Nem alaptalanul aggódott kicsit petey kolléga. 😊
több mint 14 éve
Alap a sorozat... 😊Sonics: Olivia? 😀endorphynOff
Aha 😀
Remélem, hogy csíped Te is.
On
Majd véssél ide egy üzit Endo lécci, ha felkerül a TYT-re a meccs.
KösziSonics
A TYT-t nyugodtan nezd Te is, szerintem egyszer csak kint lesz. Ha latom, azert persze beirom, szokas szerint. Ha csak valaki meg nem eloz ugye. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Na srácok ti aztán jól átvertétek az egész mezőnyt, meg magatok 😊 is de gondolom nem bánjátok. Lehet mégis izgalmas jó csoport alakul ki nálatok. Jó az öreg a háznál lehet D-Mc-t mi is tarthattuk volna még egy évig de ezen már kár rágódni.dandeJo lenne, ha tovabbra is ez lenne, de legyunk oszintek, egyenlore probalgatasok zajlanak es csak remenykehetunk egy jobb szezonban mint tavaly. Mindenki optimistabb, de csak ovatosan. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Sonics: Olivia? 😀endorphynOff
Aha 😀
Remélem, hogy csíped Te is.
On
Majd véssél ide egy üzit Endo lécci, ha felkerül a TYT-re a meccs.
Köszi