Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
NFL-en mutatott időjárásnak mennyire lehet hinni?Hanni
lehet, kicsit felhős, de száraz időjárás lesz a meccs alatt. 7 fok körüli hőmérséklettel

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 576 — Poloska confirmed
Köszi mindenki, az érkezésem tiszteletére én egy 38 : 13 tippet játszok meg. Kötelező és problémamentes győzelemnek kellene lennie.

NFL-en mutatott időjárásnak mennyire lehet hinni?
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 591 — Csodabogár
ezt a panthert ugy kell megverni, hogy közük ne legyen a meccshez.a.kacsa
ez az NFL... 😊

több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 704 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érdekesség: Az utolsó 5 mérkőzésen rendre 30 felett kaptunk(kétszer ebből 40+), míg mi egyszer mentünk 20 fölé(kétszer ebből 10alatt maradtunk).
Ennek fényében egy 27-14-el már elégedett lennék.
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Üdv mindenki csatlakoznék én is a kis közösséghez, annyira nem vagyok nagy szakértő de már négy éve nagyon lelkesen szurkolok a csapatnak 😀Hanni
Üdv a Seahawks klubban 😊

több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Üdv mindenki csatlakoznék én is a kis közösséghez, annyira nem vagyok nagy szakértő de már négy éve nagyon lelkesen szurkolok a csapatnak 😀Hanni
Szia, udvozlunk a klubban! 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
clausent azért illene megenni. earl remélem szopatja egyszer kétszer 😊
üdv hanni
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Igaza van Fucu-nak. A kötelező mindig a legnehezebb... Meglátjuk mi lesz.
Üdv. itt Hanni! 😊

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 368
az enyém 😀

szerintem nem lesz 100 yard felett a futás, hetek óta haldoklik, nem fognak azzal szenvedni Carrollék. Főleg ha Mike Williams és Obamanu is játékra alkalmas a futás helyett meg megy majd Stokleynak a rövid passz.
Sima libának tűnik de az ilyenek szoktak lenni a legszenvedősebbek és múlt héten is csak Kasa-on múlott a vereségük 😊Fucu
Akkor jöhet egy Hassie 400+ 😀 😂
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 842
Üdv Hanni, mi már ismerjük egymást gsf-ről.

Mai meccset egyértelműen hozni kell. Szeretem a Panthers, de remélem nagyon simán nyerünk, ami lökést adhat a csapatnak a továbbiakra.
több mint 15 éve
az enyém 😀

szerintem nem lesz 100 yard felett a futás, hetek óta haldoklik, nem fognak azzal szenvedni Carrollék. Főleg ha Mike Williams és Obamanu is játékra alkalmas a futás helyett meg megy majd Stokleynak a rövid passz.
Sima libának tűnik de az ilyenek szoktak lenni a legszenvedősebbek és múlt héten is csak Kasa-on múlott a vereségük 😊

több mint 15 éve
Nem tudom kinek tiszte először üdvözölni , de én most megteszem 😊
Üdv a klubban 😊
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 576 — Poloska confirmed
Üdv mindenki csatlakoznék én is a kis közösséghez, annyira nem vagyok nagy szakértő de már négy éve nagyon lelkesen szurkolok a csapatnak 😀
több mint 15 éve
30$-t tettem fel a csapatra. Ha ezt nem hozzuk, Fire Carroll -ra módosíttatom a rangomat 😀
Amióta követem az NFL-t, (Pats-Panthers Bowl), azóta tényleg szimpatikus frencsájz benyomását keltik.
Azonban ilyen QB gondokkal, WR sérülésekkel, fiatal és lesérült védelemmel otthon ki kell őket végezni. Természetesen átvitt értelemben.
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 368
Remélem, a futójáték összehoz a megszokott 50-60 yardnál többet egy ilyen meccsen(legmerészebb álmaim közt van a 100 yard), h végre ott is lássak vmi fejlődést. Hassie biztos sok yardot összedobál. Nem akarom lebecsülni a Pantherst, mert szimpatikus csapat, de ez az év nagyon nem jött nekik össze.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ezt a panthert ugy kell megverni, hogy közük ne legyen a meccshez.
több mint 15 éve
Remélem mutat egy cseppnyi fejlődést a szakmai stáb. Ezt a Pantherst konzisztens játékkal kell két vállra fektetnünk.
Go Hawks.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Williams szinte biztos h játszhat holnap 😊
Carlson viszont kérdéses. nincs probléma ha nem játszik, amit idén csinál azt bármelyik FA TE lehozza...
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 887 — secret level
Sziasztok! Mindenek előtt köszi mindent 😊

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy:

Áttérhetünk 3-4 re, már ha találunk olyan szakembert, aki ebben támogat bennünket. Felesleges azon agyalni, hogy ki legyen NT, OLB, amíg nincs meg hogy pontosan milyen rendszert, és ami még ennél is fontosabb (szerintem) melyik szakemberrel.
Például Wade Phillips speciel szabad, ő ugye pont azt a rendszert preferálja, amit még a papája "hekkelt" meg. Egy átállás sosem könnyű. De ha például tényleg behúznánk DJ-t, akkor a 4-3 Cover 2 átállás szintén nagyon nehéz lenne, főleg ezzel a társasággal. A rendszer sokat segítene a csapaton, de attól még Trufantnak vége, és nincs igazi klasszikus 4-3 DE játékosunk.

QB kérdés (szerintem): Ismét csak ismételni tudom magam. Szerintem mentorálason, rendszeren, türelmen múlik.. A rendszer fontosságáról annyit, hogy pl. Rivers még a kabalafigurának is tud TD passzt adni, de látjuk ezt minden MŰKÖDŐ csapatnál, működő rendszernél. Persze számos nyitott kérdés van, amellyel most én itt nem foglalkoznék. Bates nyílván meglátott valamit Kareszben. Na, ha ez így van, akkor tessék vele foglalkozni, éjjel nappal, tessék rajta dolgozni. És ha nem megy, akkor a vezetőedzőnek le kell vonnia a következtetéseket.

Szerintem Hass nem szar. Erősen szürke lett, de nem szar. Valójában futójáték, értékelhető TE teljesítmény nélkül próbál futtatni egy olyan rendszert, amelynek két komponense a futó, és a TE játék. Nem véletlenül kellett megoldani a futó kérdését, az persze másik téma, hogy Lynch lehet akármilyen jó futó, a fal munkája (annak minden komponensével) nem igazán támogatja. Hass meg a pályán nem fog teljes reformot végrehajtani, ez nem ő. Van olyan rendszer, ahol máshol vannak a hangsúlyok, csak mi nem ezt erőltetjük.
Az egész O, és persze benne Hass nem elég jók, hogy ellensúlyozni tudják a katasztrofális teljesítményt a laszti másik oldalán.
Ez nem jelenti azt, hogy nem kell megoldanunk Hass utódlását sürgősen.
Na én így látom.
több mint 15 éve
Bármelyik névvel barátkozhattok szerintem

több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 675 — Seahawks fan
Akkor kezdjünk el barátkozni Jake Locker gondolatával? Már több helyen olvastam, hogy helyi gyerek és szívesen játszana itt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Bocs, hogy ide is belinkelem de Höri blogján van egy qb draft elemzés.

Olvasgassátok, hátha okosabbak lesztek, leszünk tőle... 😊
Köszi Höri az elemzést...

http://nflscout.blogter.hu/450540/qb_draft_-_megoldokeplet

több mint 15 éve
Vince Young jó irányító, csak egy pöcs. Carroll jól bánik a balhés játékosokkal, sztem helyre tudná tenni Youngot és akkor jó időre meg van oldva a QB poszt és lehet a kismillió egyéb needel foglalkozni.Sebii
Remélem nem hozzuk ide. Nem csak a jelleme miatt -amúgy Carroll-nak van még bőven mivel foglalkoznia (pl 4&1 szituációk ...)nem kell a nyakába még egy balhés irányító is -, de a sérülékenysége miatt sem. Egy meccsen kezd, majd két meccs pihi...
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 842
Vince Young jó irányító, csak egy pöcs. Carroll jól bánik a balhés játékosokkal, sztem helyre tudná tenni Youngot és akkor jó időre meg van oldva a QB poszt és lehet a kismillió egyéb needel foglalkozni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Helmut: viszont Vince Young most már simán jöhet a csapathoz. Illetve a korábbi nem örülnék hozzáállásom is megváltozott...