Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.
garrett27
Csinalhatnank egy jatekot. Mi a legrosszabb, de PC hulyesegeit tekintve realis forgatokonyv az idei offseasonre? 😀
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Nem tudom elengedni, iszonyúan fos az a playlist.....
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.

Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.

Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.

Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊
undisputedly

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.

Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.

Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.

Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.
empty taxi
Akarsz beszélni róla?! 😊
Cancel Culture
 whodatdish.com/2021/02/23/russell-wilson-trades-saints-offer-seattle/3/

több mint 5 éve
5db 1. kör alatt nem adnám oda.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
feki Seattle Seahawks 79
Csak Jaguarsnak adnàm oda 3 db első körért Wilsont... viszont csak a Miaminak érné meg tradelni érte.
Az 1/3 meg nem érné már meg...
több mint 5 éve
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀
Cancel Culture
Téged??
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.

A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...

Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
akdestroyer
Az nem én voltam... 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Cancel Culture
Téged??
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.

A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...

Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!

több mint 5 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.
empty taxi
Akarsz beszélni róla?! 😊

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 801 — Whoops, looks like something went wrong.
empty taxi
En meg par hete adtam el. Hat nem ennyiert. 😂

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀
undisputedly
Most már késő vakarózni, csak szólok.
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀
undisputedly
Most már késő vakarózni, csak szólok.

több mint 5 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.
 www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Cancel Culture
azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
peet_24
Pózerek hagyják el a termet.
Cancel Culture
<3
peet_24
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.

Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Cancel Culture
több mint 5 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.
Cancel Culture
azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
peet_24
Cancel Culture
<3
peet_24
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.

Nem kell ez, AK sem várja el. 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
<3
több mint 5 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-sense
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
Mai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
undisputedly
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolni
Cancel Culture
Elso korben csak futok, vagy leserulo es egy percet sem jatszo DL jatekosok.
több mint 5 éve
Cancel Culture
peet_24

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Cancel Culture
több mint 5 éve

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-sense
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
Mai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
undisputedly
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolni

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Cancel Culture
több mint 5 éve
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0222%2Fr818325_1296x729_16-9.jpg
K.J. Wright opposes taking hometown discount to stay with Seattle Seahawks: 'Makes absolutely no sense'
As much as longtime Seahawks linebacker K.J. Wright wants to finish his career with the team that drafted him, he doesn't want to do so on anything other than a market-value contract, he told CBS Sports Radio in an interview that aired Monday.

Sending out an S.O.S