Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.Csinalhatnank egy jatekot. Mi a legrosszabb, de PC hulyesegeit tekintve realis forgatokonyv az idei offseasonre? 😀
garrett27
több mint 5 éve
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Nem tudom elengedni, iszonyúan fos az a playlist.....Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.
Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.
Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.
Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.
Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
whodatdish.com/2021/02/23/russell-wilson-trades-saints-offer-seattle/3/Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.Akarsz beszélni róla?! 😊
empty taxi
Cancel Culture

több mint 5 éve
5db 1. kör alatt nem adnám oda.
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Csak Jaguarsnak adnàm oda 3 db első körért Wilsont... viszont csak a Miaminak érné meg tradelni érte.Az 1/3 meg nem érné már meg...
több mint 5 éve
Az nem én voltam... 😀Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀Téged??
Cancel Culture
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.
A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...
Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀Téged??
Cancel Culture
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.
A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...
Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
több mint 5 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.Akarsz beszélni róla?! 😊
empty taxi
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.En meg par hete adtam el. Hat nem ennyiert. 😂
empty taxi
több mint 5 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már késő vakarózni, csak szólok.
undisputedly
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már késő vakarózni, csak szólok.
undisputedly
több mint 5 éve
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
peet_24
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.
Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Cancel Culture
több mint 5 éve
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
peet_24
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.
Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
több mint 5 éve
Elso korben csak futok, vagy leserulo es egy percet sem jatszo DL jatekosok.meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolniwww.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
több mint 5 éve
Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
több mint 5 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolniwww.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
Cancel Culture
több mint 5 éve
Sending out an S.O.S