Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Sherman téma

seahawkswire.usatoday.com/2021/02/18/seahawks-should-consider-reunion-richard-sherman-free-agent/

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Darrell Taylorral mi lehet, és vajh mi a terv Vele?
Cancel Culture
He's a really good guy, he did a tremendous job trough the season with his recovery and We really love to have him around.

Gyors rákereséssel semmi infót nem találtam róla kb. Nagyon szerettük volna, ha beszáll, de nem. Gondolom reménykedünk, hogy majd jövőre. Januárban visszaállt edzésbe.

Ezt sosem tudom mérlegelni, hogy egy műtét és a vele járó kiesés mennyire súlyos, sajnos lehet, hogy a scoutok sem találják el... Arod hip-hopp visszajött, ASmithnek majdnem leesett a lába (aztán ugyanúgy is néznek ki), Lucknak sosem lett igazi a válla, a mostani 1/1-nek meg azt mondják, hogy frankó vagy, MOST feküdj kés alá, aztán minden okés lesz. Persze összemosok dolgokat, de ezek nekem mindig érthetetlenek (csakúgy, mint a varázslatosan gyors felépülések)
peet_24

Azt gondolom, hogy mostanában elég nagy baj van mr. GM értékítéletével, mert 2. pick szinte mindig high risk high reward az utóbbi években
Darrell Taylor- eddig ordas bust, de nem a képességei miatt, hanem a sérülése miatt... egy évet elvesztett
DK Metcalf - bejött érték felett
Malik McDowell -ordas bust nem a képességei miatt, hanem a személyisége miatt, ami tudott volt
Pocic...nem 2. körös tehetség, kezdő de...
Reed... nem rossz játékos talán az utolsó értéken draftolt
Frank Clark- bejött, de voltak intő jelek a szeméyliségével kapcsolatban.

Ha jó a sorminta, akkor idén őrült jójátékost húzunk.....

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Cancel Culture
He's a really good guy, he did a tremendous job trough the season with his recovery and We really love to have him around.
peet_24
A vastagon szedett résznél hangosan felnyerítettem. 😀
Az a baj, hogy nem tudom kitől lehet ez az idézet.
...
De tényleg!
| 😀 |

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Cancel Culture

Gyors rákereséssel semmi infót nem találtam róla kb. Nagyon szerettük volna, ha beszáll, de nem. Gondolom reménykedünk, hogy majd jövőre. Januárban visszaállt edzésbe.

Ezt sosem tudom mérlegelni, hogy egy műtét és a vele járó kiesés mennyire súlyos, sajnos lehet, hogy a scoutok sem találják el... Arod hip-hopp visszajött, ASmithnek majdnem leesett a lába (aztán ugyanúgy is néznek ki), Lucknak sosem lett igazi a válla, a mostani 1/1-nek meg azt mondják, hogy frankó vagy, MOST feküdj kés alá, aztán minden okés lesz. Persze összemosok dolgokat, de ezek nekem mindig érthetetlenek (csakúgy, mint a varázslatosan gyors felépülések)
több mint 5 éve

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Ha már annyi szó esett az első 5 hetes anomáliáról, akkor nézzük meg mindezt vizuálisan is:

Hasonló a két kép, mégis hatalmas a differencia.

Első 5 hét: 19 TD, 3 INT
Utolsó 5 hét: 7 TD, 3 INT

A lőlap árulkodik a miértekről, lássuk a legfontosabb pontjait a bukásnak:

Szezonkezdet:
Az év elején a félkész védelmeket gyakorlatilag sokkolta az egység.
A 0-20 yardos terület komolyabb légicsapást szenvedett, mint London 1940-ben. A labdák elég szépen eloszlottak, nem nagyon volt a pályának olyan területe, amit nem támadtunk (sikerrel).

A legtöbb incomplete a 20 yardos vonal közelébe érkezett, de amit ez alá dobott RW, az gyakorlatilag elkapás lett.
Ha csak a TD-ket nézzük, ott sem látunk mást: A pálya minden pontján instant életveszélyt jelentettünk, a 30+ yardos dugókkal ugyanúgy, mint a jobbra dobott 3 yardos screen-ekkel.

Nézzünk a mély zónába is: 20 yard felett gyakorlatilag több volt a TD mint a leütött passz.
Lockett és Metcalf között mint targetekben mind a TD-k számában kiegyensúlyozottságot látunk, mindkét oldalvonal mellett emberesen pörgött a TD és yardszámláló.

Min csúsztuk hát el?

Utolsó 5 hét:
1.) A (szerintem) legfontosabb: totális vereség a pálya legfontosabb részén.

A checkdown és screen passzokon túl, de a mély bombákon még innen: az 5-10 yardos zónában.
Ez a 1.-2. ütemű, a 3&közepesre dobott, és a gyors TE passzok igazi vadászmezeje. Na itt estünk pofára de csúnyán.
Egészen pontosan megháromszorozódott a sikertelen passzok aránya, és ne legyenek kétségeink: ezeknek a döntő többsége 3.kísérleten érkezett.
A miértekre több válasz is van.

1/a.) Először is, a védelmek többsége itt már PO fokozatban pörgött,
1/b.) De ami szerintem sokkal fontosabb, az az, hogy teljesen kicsúszott a kezünkből a pálya mély zónáinak a kontrollálása, ezért a védelmeket sem tudtuk vertikálisan széthúzni, és pl teljesen lehalt az amúgy sem jó formában lévő TE játék.
1/c.) Ezt részben okozta az is, hogy nem szar DL-okkal néztünk farkasszemet (Rams 2x, SF49, Redskins), amik sima 4 emberes passrush-al is rendre megoldották a nyomást, ezért jobban tudták tölteni a boxot, jobban tudták duplázni az elkapókat.
1/d.) És, hát, RW, igen.

2.) Totális légicsapásból, kiismerhető O# és halott területek sokasága
Mint már említettem: a mély zónákból a senki földje lett, a O#-ünk két tartópillére közül az egyiket pedig sikeresen ledöntötték.

Lockett oldalát (jobb) gyakorlatilag teljesen elveszítettük: alig érkezett ide a labda, és abból is csak az 5-10 yardos zónában tudtunk elkapásokat regisztrálni, 15 yard felett 2/9, 0 TD lett a vége, ami egészen tragikus - főleg az első 5 héttel összevetve.

Az O# súlypontja teljesen teljesen balra csúszott, (ez a lőlapon is kiválóan látszik): Metcalf 2x annyi targetet kapott ezidőtájt mint ékpárja, és sokszor ő volt az egyetlen opciónk volt a haladásra. Rengeteg passz ment a bal oldalvonal mellé, és a TD-k többségét is itt tudtuk lehúzni.

Ettől viszont teljesen kiismerhető lett az O#, a Rams pl. annyival el tudott intézni, hogy J.Ramsey-t átzavarték a bal oldalra, és kiadták neki hogy árnyékként kövesse Metcalfet, mi meg ott álltunk letolt gatyával, és nem tudtunk mihez kezdeni azzal, hogy az első számú elkapónk 28 illetve 59 yarddal zárja a 2 reg.season meccset - java részét a garbage time-ban szerezve.

...

Persze nem akarok az elkapókra hárítani, az első (és a legfontosabb) pontban taglalt incomplete hegyekben RW is benne van - nem is könyékig, inkább dobóvállig.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nyomjad csak Ak.
A témához visszatérve PC konzervatív edző, a konzisztens offense-t szeretne ,folyamatosan mozgatni a nyalókát , kontrollálni az órát. Ez volt cirka 20 évig nálunk , egy erős futójáték ,dink-dunk , 5-6 yardos 1ütemes passzjátèkok play action-ből. Nyered a területet, fárasztod a védelmet, a sajátodat pedig frissen tartod.
Na az utóbbira úgy néz ki, hogy Wilson nem képes tudásbeli hiányosságok miatt. Hero játèkokra pedig se blokkolási sémát , se offense gameplant nem lehet felhúzni...és előbb utóbb a jó védelmek az opciós útvonalakat is megtanulják és levédik. Lásd kansas a sb-on. Nem véletlen, hogy Ried is első körben hozott egy futót. Tudja, hogy a Mahomes magic is elfogy majd és ha nem tudja kontrollálni az órát akkor megszopatja a saját védelmét.
Szerintem.
több mint 5 éve
Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent elfogadom a sört fórumtalin. 😀
akdestroyer
*fixed
Hanni
tartsunk ott.... 😕

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent elfogadom a sört fórumtalin. 😀
akdestroyer
*fixed
több mint 5 éve
Ak, én szeretlek, évek óta remek a kapcsolatunk, ha tudlak segítelek, de még nem fizetnék a tartalmadért. 😀
Cancel Culture
Nekem se jutna eszembe. 😀
Rendes unditól hogy protezsál, de én is tisztában vagyok vele, hogy a tudásom nem piacképes, meg amúgy sincsenek ilyen ambícióim.
(Ahhoz legalább olyan szintű tudás kéne ami pl neked van.)

Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
Ak, én szeretlek, évek óta remek a kapcsolatunk, ha tudlak segítelek, de még nem fizetnék a tartalmadért. 😀
Cancel Culture
youtube, instagram hirdetesek stb nem is ugy mukodik, hogy te fizetsz erte 😊
undisputedly
Szerintem nem érted.
Angol nyelven fogsz találni nagyon nagyon sok jó elemzést olyanoktól, akik játszották, vagy tanulták, vagy a kettő keveréke....

Magyar nyelven nem fog önállóan eltartani egy csatornát

Patreonon nem fizetnék még ezért.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Cancel Culture
youtube, instagram hirdetesek stb nem is ugy mukodik, hogy te fizetsz erte 😊
több mint 5 éve

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊
Szerencse, hogy nem magamért csinálom.

Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.
(Meg annak aki esetleg néha idetéved, más csapatoktól.) 😀

Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.
Még akkor is ha nem latjátok hogy RW elit. 😀

Nemutolsósorban én is rengeteget tanultam itt, az is ingyen volt.
akdestroyer
Szerintem gondolkozz el azert azon, hogy becsatornazd valahova ezeket az outputjaidat, mivel erdekesek, es sok tekintetben hianypotloak. A bowl.hu csak az egyik ilyen opcio. Ahogy mondtam, siman csinalhatnal egy instagram accountot is, rengeteg jo, NFL-t elemzo accountot kovetnek sokan, amiken mar hirdetesek is futnak.

Nem ertek ehhez a monetizalashoz, de keress ra, hatha ossze tudnad kotni egy kis "passziv" jovedelemmel.
több mint 5 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.

Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.

akdestroyer
Én is csak olvasgatni járok ide, de teljesen megéri, nagyon sokat tanultam az elemzéseidből és a többiek hozzászólásaiból és már ezért is megéri ide járni, mégha nem is szoktam hozzászólni a dolgokhoz. A többi topicot nem nagyon szoktam olvasni, csak ritkán, de biztos vagyok benne, hogy színvonalban a Hawks topic az elsők között van😁
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nyomjad AK, ne törődj semmivel. Baromi hosszú az idő szeptemberig, addig el kell tudni dönteni, hogy Wilson elit vagy kuka! Meg azt is, hogy rágyúrjunk-e komolyan a falra, vagy adjunk RW-nak a Szputnyik 5-ből, hátha 3 másodperc alatt futja majd a százat. Akkor meg ugye megszűnnének a problémák.
Vírus van, foci, normális draftcetli gyűjtemény, meg capspace nincs. Hát szebb jövőt mindenkinek!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
pubi Seattle Seahawks 11
Sziasztok!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és köszönöm az elemzéseket, és persze a szakmai színvonalat a többieknek is!
Rengeteget segít mind a csapat, mind a foci megértésében.
Tényleg könnyebb így elviselni azt ami a Hawks-ban történik 😊😊
több mint 5 éve
Nuvanda Seattle Seahawks 13
akdestroyer
Én is nagyon szívesen olvasgattam az elemzéseidet és sokat tanultam belőlük. Meg persze a többiek írásaiból is. Biztos vannak sokan, akik passzívabban szurkolnak, így az ő nevükben is köszönöm a sok okosítást és a szórakoztatást!
több mint 5 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀
Cancel Culture
Szrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?
undisputedly
De abban elit....így

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀
Cancel Culture
Szrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?
több mint 5 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
En is tobb idot verek el itt, mint amennyit nem szegyellenek bevallani, de ettol fuggetlenul azt javaslom, ha tovabbra is ennyi energiat fektetsz bele, probaljd monetizalni valahogy. Nem tudom hogyan megy ez, de egy instagram fiok vagy youtube csatorna gondolom hozhat parszasz-egy/ket ezer dollart siman, es akkor mar nem ingyen csinalod.
több mint 5 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

több mint 5 éve

Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.

En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.
undisputedly
AK ezt nem azért csinálja, mert szeretne minél jobb elemző lenni. Évek óta levelezünk, pontosan lehet látni a fejlődés ívét.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve

Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.

En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.

Szerkesztette: undisputedly