Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
@BigBaltazar @undi
Gyerekek, mi volt abban a cigiben? 😀

több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mivan?????
 www.inquisitr.com/6480296/nfl-blockbuster-trade-russell-wilson-deshaun-watson/

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
ozibozi
de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.
Cancel Culture
Végre helyére kerültek a dolgok. A jövőképünk még sosem volt ennyire tiszta, és ez nagyszerű.
Nézzük is!

Seahawks get: Jimmy G, Nick Bosa, 23rd pick & '22 1st Rd pick (SF)
49ers get: Deshaun Watson
Texans get: 2nd, 12th, 34th picks, '22 1st Rd pick (NYJ) & Sam Darnold
Jets get: Russell Wilson

Jön Jimmy G. Nála jobban senki nem handoffol, és egy ilyen QB kell egy runheavy csapatba. Néha ha kell megkísérel passzolni is, de reméljük erre nem kerül sor. MERT van nekünk egy Carsonunk, Hydeunk, az 1/23 pedig húzunk egy kib...jó RB-t. Ezek hárman megoldják. Az offense pipa.
Jön Bosa és tádáááám a kirakós utolsó darabja is a helyére került. A védelem ismét a régi fényében fog pompázni. Wilson mehet New York zöldebbik felére. Mindenki boldog.
Akinek ez így nem tetszik az tényleg, de tényleg nem érdemli meg hogy ennek a csapatnak szurkoljon.
BigBaltazar
Amugy en elfogadnam ezt 😀 Jimmy G-t azonnal elcsereljuk a Pats-be egy harmadik korert, plusz van Bosa es 2 db elso kor. Egy rookie QB, feltunningolt vedelem, es PC elelvez.
undisputedly
Viccelsz? Jimmyt még első körért sem. A 49ers fanokat megenné a sárga irigység ha a kis kedvencük nálunk kötne ki. Akarom, érted akarom.
Ők meg érjék be egy kiéget Watsonnal.

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
ozibozi
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.
Cancel Culture
Végre helyére kerültek a dolgok. A jövőképünk még sosem volt ennyire tiszta, és ez nagyszerű.
Nézzük is!

Jön Jimmy G. Nála jobban senki nem handoffol, és egy ilyen QB kell egy runheavy csapatba. Néha ha kell megkísérel passzolni is, de reméljük erre nem kerül sor. MERT van nekünk egy Carsonunk, Hydeunk, az 1/23 pedig húzunk egy kib...jó RB-t. Ezek hárman megoldják. Az offense pipa.
Jön Bosa és tádáááám a kirakós utolsó darabja is a helyére került. A védelem ismét a régi fényében fog pompázni. Wilson mehet New York zöldebbik felére. Mindenki boldog.
Akinek ez így nem tetszik az tényleg, de tényleg nem érdemli meg hogy ennek a csapatnak szurkoljon.
BigBaltazar
Amugy en elfogadnam ezt 😀 Jimmy G-t azonnal elcsereljuk a Pats-be egy harmadik korert, plusz van Bosa es 2 db elso kor. Egy rookie QB, feltunningolt vedelem, es PC elelvez.
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi
Cancel Culture
Nézzük is!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
nem érem az egészet... a tavalyi gameplanben nem volt TE játék. Ilyen "3-ra odadobom"-ra nem is emlékszem. Ha meg kiforgás, meg menekülés volt, akkor meg jellemzően DK-t kereste RW, lehetőleg minél messzebb. 1 éve Olsent hoztuk, aztán alig ment felé labda. Mindenki sérült és rossz formában volt egész évben és ezért volt gáz az O#, óriási need a TE? Érzésre nem ez volt a gond. Sokkal sajnálatosabb az, hogy úgy tűnik, megint új utakat keresünk...
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
OMG:
 fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/
Cancel Culture
Jimmy Graham 2.0
Szeretem Ertz játékát, de a Hawks valahogy ilyen TE temető lett az elmúlt években, nem megy nekünk az a poszt
funkyparduc
Inkabb akkor Brate a Bucsbol. Szerintem oda mar nem fer be jovore.

Amugy meg Russ berecruitolta Olsen-t is, az is katasztrofa lett kb.

PC rendszereben ilyen Hollistereknek meg Luke Willsonoknak van csak hely 😀

Nezegettem mock draftokat, szomoru, hogy nincs 1. koros.
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
OMG:
 fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/
Cancel Culture
Jimmy Graham 2.0
Szeretem Ertz játékát, de a Hawks valahogy ilyen TE temető lett az elmúlt években, nem megy nekünk az a poszt

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
OMG:

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 062
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938
petey
Bosaval mi van, felépült?

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 296 — Csodabogár
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938

több mint 5 éve
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?
undisputedly
Ide üssetek!

több mint 5 éve
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?
több mint 5 éve
Másnak se tilos ide írni. 😀
Én már nem ígérek semmit, majd amikor sikerül, írok. 😀

több mint 5 éve
AK értékelője nagyon jól sikerült...én érzem! 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
megvanmég?!
Helmut the Dystopian Ride
Megvanmég?!

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
. Hülye Urban....! 😀

Cancel Culture
 www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g&ab_channel=luzerfan

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Marshawn kibaszott vicces
 www.youtube.com/watch?v=Ts1-kZUJiEo

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
Pont azért jöttem, hogy beírjam.
szóval +1
Hanni
Szerintem nyerni akar, nem mi vagyunk a csapata...
Cancel Culture
Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sok
funkyparduc
Emlekszem amikor Jared Allen FA lett es uldoztuk, vagy amikor MArcell Dareus talan. Azokbol se lett semmi. PC csak budget falemberekre kolt 90%-ban.

MEg nem is lennek jo celallomas Wattnak. Nem vagyuk contenderek, messze is vagyunk, mas a klima stb. Azt kell nezni hol van volt edzoje, pozicios vagy DC, esetleg HC, az lesz az eselyes ha kontender.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
Hanni
Cancel Culture
Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sok

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
Hanni

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
több mint 5 éve
J.J.Wattot én akarnám.