Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Jordy Nelson mellett még Aaron Lynch jön vizitálni, mindketten tudnának segíteni.
több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
 www.seattletimes.com/sports/seahawks/earl-thomas-finally-explains-that-middle-finger/

Ezt csak úgy itt hagyom.
több mint 7 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 515 — Seahawks fan
Jordi Nelson ide látogat? Hát nem is tudom. Van egy kis Graham fílingem az ügyben.
garrett27
Nem hinném, hogy ő már kaphat bárhol is nagy pénzt. Én örülnék neki, mert Lockett és Baldwin mögött azért nem túl veretes a névsor.
Sebii
Én is örülnék neki ha ez számít valamit. 😀
Csodát már nem várhatunk tőle, de elférne még nálunk.

több mint 7 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 086
Jordi Nelson ide látogat? Hát nem is tudom. Van egy kis Graham fílingem az ügyben.
garrett27
Nem hinném, hogy ő már kaphat bárhol is nagy pénzt. Én örülnék neki, mert Lockett és Baldwin mögött azért nem túl veretes a névsor.
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Csak annyi talán, hogy így utólag, a JimmyG csere a top3 puszító balfaszságban benne van így frencsájz szinten. Pedig van miből meríteni.
akdestroyer
Nagyon messze van a top3tól
braxa88
Nálad mi a top3? 😊
krankovics
sorrend nélkül: Cable a helyén hagyása évekig, McDowell draftolása; Aaron Curry draftolása; a Hutchinson-saga,s tb. most így hirtelen, de csak a franchise elmúlt 15évét ismerem részletesen.
braxa88
Voltunk mi azért az 1 yardoson is fél perccel az órán, időkéréssel.
Nadal17
...és az az 1 yard még meddig fog kísérteni! A mai napig nincs meg az igazi gazdája annak a passz hívásnak, úgyhogy nálam ez a top 1.
garrett27
Onmagaban szerintem az az 1 yardos hivas tul van beszelve. Az O playcalling egy nagy "sakkjatek". Probalsz elore gondolkodni, varatlan dolgot huzni. Nem jott be, a vedo csinalt egy jo playt, ez van.

Ezt tartom amugy a liga legnagyobb hibajanak, hogy 31 csapat veszteskent van elkonyvelve az ev vegeztevel, es meg evtizedek utan is ugy emlegetik, hogy az xy SB vesztese, nem pedig az xy konferencia gyoztesekent. Gondolok itt erre a playre, de pl az altalunk legyozott Denver csapatara is. Mindenidok legjobb tamadogepezete volt szamokat tekintve, megis, teljesen feledesbe merult kb, mert nem nyertek a dontoben.

En nagyobb hibanak tartom a szervezeti mellefogasokat, abbol pedig Cable idehozatala es assistant HC pozicioba emelese -karoltve a birkozos projectjevel- volt a legnagyobb problema az elmult 15-20 evben.

Kozvetlenul o miatta tortent az Unger-Graham trade is, mert meggyozte PC-t, hogy budget fal is mukodhet, o majd felcoachingolja a nimandokat. PC pedig kapva kapott az alkalmon, hiszen Harvin ota tudjuk, hogy a once in a generation skill playerek a gyengei. Olyan lehetett ez, mintha egy alkohol fuggonek felajanlanak egy lehetoseget, amivel masnapossag nelkul berughat a kovetkezo ket evben minden nap. (lehet, hogy rossz hasonlat 😊 )

Mas: FA tenykedesunkkel elegedett vagyok. Sweezy-t remelem tobbe nem latjuk. Coleman nagy veszteseg, ha ot nem tudjuk potolni, akkor nehez lesz jo alapszakasz merleget osszehozni. Jobban all nekunk a regi Green Bay-i mod, a high priced FA ugynokok sosem valnak be igazan.
több mint 7 éve
Csak annyi talán, hogy így utólag, a JimmyG csere a top3 puszító balfaszságban benne van így frencsájz szinten. Pedig van miből meríteni.
akdestroyer
braxa88
Nálad mi a top3? 😊
krankovics
sorrend nélkül: Cable a helyén hagyása évekig, McDowell draftolása; Aaron Curry draftolása; a Hutchinson-saga,s tb. most így hirtelen, de csak a franchise elmúlt 15évét ismerem részletesen.
braxa88
Nadal17
...és az az 1 yard még meddig fog kísérteni! A mai napig nincs meg az igazi gazdája annak a passz hívásnak, úgyhogy nálam ez a top 1.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
akdestroyer
braxa88
Nálad mi a top3? 😊
krankovics
braxa88
több mint 7 éve
akdestroyer
braxa88
Nálad mi a top3? 😊
krankovics
több mint 7 éve
mum Seattle Seahawks 50
Szerintem Cable benne lesz 😀
több mint 7 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
akdestroyer
braxa88
Nálad mi a top3? 😊

http://seahawks.hu
több mint 7 éve
akdestroyer
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 093
Unger visszavonul.
Mivel jàtszott nàlatok pàr évet, hàtha érdekel valakit itt is.

több mint 7 éve
mum Seattle Seahawks 50
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Azert Ifedi helyere,melle versenytarsnak hozhatnank valakit, Fant masodik koros tenderen is jot derültema😃aztan nehogy valaki elvigye..plusz remelem meg a secondaryba hozunk FA-t nem a draftra hagyjuk.
Amugy nagyon elore tekintve ET es Coleman nagy szerzodesevel jovore kinez 2plusz kompenzacios pick
több mint 7 éve
Brown-Iupati-Britt-Fluker-Ifedi.
Ízlelgessük!
Mekkora upgrade ha arra gondolok hogy alig 3 éve volt még Fant-Blowinski-Britt-Sowell-Webb ötös is. 😀
Már csak RT kell, valami normális.
akdestroyer
Azért volt nekünk egy szuper Drew Nowakunk is 😊
több mint 7 éve
Brown-Iupati-Britt-Fluker-Ifedi.
Ízlelgessük!
Mekkora upgrade ha arra gondolok hogy alig 3 éve volt még Fant-Blowinski-Britt-Sowell-Webb ötös is. 😀
Már csak RT kell, valami normális.

több mint 7 éve
Fluker még egy évre a mienk, újabb pipa. Jó lesz ez.
akdestroyer
Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1 szar kurvajó (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
braxa88
Fixed.

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
Iupati érkezik elvileg. Régen fasza G volt, ha jól emlékszem. Az elmúlt években nem tudom, hogy teljesített.
Duff
otthon a kanapén elvolt, amíg nem játszott sérülés miatt

több mint 7 éve
akdestroyer
Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1 szar (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
braxa88
Nyugi majd szétnézünk a kosarasok a gyeplabdázók meg a römizők között és rendben lesz a fal!
Kicsit komolyabban, nem olyan rossz kiindulás ez a felállás. Láttuk hogy mit jelent akár 1+másodperc is Wilsonnak.
CB frontra viszont keríteni kell mélységet.

több mint 7 éve
akdestroyer
Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1 szar (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Iupati érkezik elvileg. Régen fasza G volt, ha jól emlékszem. Az elmúlt években nem tudom, hogy teljesített.
Duff
Leginkább sérülékeny. Ha egészséges akkor Sweezyhez képest upgrade, de Fluker kell még és ők ketten kitesznek egy egészséges guardot.
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 580