Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Basszus kúrvara nem értem ezt a mentalitast 😠😠😠 Basszus szurkolok lennénk vagy mi a pocs !!!úgy érzem nem vagytok tisztaba a szo jelentesével sokan ☝☝☝ Sajnos .......... Basszus nem azt kéne analizalni hogy s minkent fogunk kikapni !!! Hanem hogy kiszurkoljuk a gyozelmet meg akkor is ha nem vagyunk az esélyesek ☝☝☝ szóval HAJRÁ SEAHAWKS és csak azért iste összekevered a szurkolást az esélylatolgatással. senki nem írta itt, hogy nem fog szurkolni a csapatnak..basszus..
Bundi1986
több mint 7 éve
Basszus kúrvara nem értem ezt a mentalitast 😠😠😠 Basszus szurkolok lennénk vagy mi a pocs !!!úgy érzem nem vagytok tisztaba a szo jelentesével sokan ☝☝☝ Sajnos .......... Basszus nem azt kéne analizalni hogy s minkent fogunk kikapni !!! Hanem hogy kiszurkoljuk a gyozelmet meg akkor is ha nem vagyunk az esélyesek ☝☝☝ szóval HAJRÁ SEAHAWKS és csak azért isÉn sem, az az igazi szurkoló aki megmondja, hogy mindig nyer a csapata és a csoport ellenfeleknek meg megmondja, hogy csúnyán kifognak kapni!
Bundi1986
Csak ezzel a mentalitással lehet igazán sikeres és hithű szurkoló az ember.
több mint 7 éve
Én hagynám, sőt segíteném a rams offense előrehaladását. Minél előbb jussanak el a red zone-ig. A hosszú játékokra védekeznék csak, amúgy adnék területet. RZ határán fordítanék, a CBek már a LOS-en kizökkentik a WR gárdát, mindenki más futásra figyel. Ott kell megtartani őket FG-on. Offense oldalon nem középső, sok variációs futás, RW optionnal, a RW-k pedig hosszú routon, hogy szakadjon a pálya. Szép, hosszú driveok. RZ határán RW menekülős "hosszú" TD Baldwinnak. Gyakorlatilag a Rams D kivéreztetése. Pár éve alkalmasak lettünk volna erre 😀
több mint 7 éve
Én végeredményre tippelnék: 10-34, nem ide.Legyen igazad, -7,5-ről raktam a Ramst.
Bold2: Wilson 5 vagy 5+ zsákot kap csak az első félidőben.
akdestroyer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Én végeredményre tippelnék: 10-34, nem ide.Bold2: Wilson 5 vagy 5+ zsákot kap csak az első félidőben.
több mint 7 éve
Holnap jön a Rams. Ki mire számít?Bold prediction: Lesz egy trick play TD-nk.
Főbb matchupok:
1. Donald&Suh vs. Fluker&Sweezy azaz a passprotection thémája.
2. Donald&Suh vs. belső futások
3. Gurley vs. Hox védőfal futás ellen
4. McVay zsenije az O#-ben vs. Carrol a D# élén
5. Bármelyik WR vs. Hox RCB
6. Rams D# vs. Schotty által felprogramozott O#/rövid ütemjátékok/TE dominancia (hosszú játékok hiányában ugye, mert arra nem lesz se idő, se tiszta zseb)
7. Hox passrush vs. Rams OL
8. Ifedi vs bárki
Az lenne a kérdésem, hogy ki melyik párharcban látja azt, hogy esetleg nem fogjuk dominálni?
Mi lesz a végeredmény?
akdestroyer
több mint 7 éve
Holnap jön a Rams. Ki mire számít?Főbb matchupok:
1. Donald&Suh vs. Fluker&Sweezy azaz a passprotection thémája.
2. Donald&Suh vs. belső futások
3. Gurley vs. Hox védőfal futás ellen
4. McVay zsenije az O#-ben vs. Carrol a D# élén
5. Bármelyik WR vs. Hox RCB
6. Rams D# vs. Schotty által felprogramozott O#/rövid ütemjátékok/TE dominancia (hosszú játékok hiányában ugye, mert arra nem lesz se idő, se tiszta zseb)
7. Hox passrush vs. Rams OL
8. Ifedi vs bárki
Az lenne a kérdésem, hogy ki melyik párharcban látja azt, hogy esetleg nem fogjuk dominálni?
Mi lesz a végeredmény?
több mint 7 éve
Ez egyértelmű edzői felelősség. Nem igaz, hogy ezt senki nem vette észre (ugye Cable mester), Ifedi egy tufa paraszt, tőle ne várjuk el, hogy gondolkozzon.twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21Ne már. Hány nála értelmesebb ember a közelébe se jut hogy egy NFL csapat rosterén legyen nem hogy kezdő. Ha már ilyen tufa az edző miért nem szól rá?
winston
Matthew99
több mint 7 éve
twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21Ne már. Hány nála értelmesebb ember a közelébe se jut hogy egy NFL csapat rosterén legyen nem hogy kezdő. Ha már ilyen tufa az edző miért nem szól rá?
winston

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nálunk Stork biccentett mindig a Broncos-védőknek, hogy jön a snap, ki is lett vágva.

több mint 7 éve
twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21mindig is tudtuk, hogy egy zseni és páratlan játékos 😀
winston
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Az nem playbook hanem életösztön.Jogos, de ugye ha omlik a zseb ő menekül, csak idén ez nem jellemző.Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi
Matthew99
Oszi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Jogos, de ugye ha omlik a zseb ő menekül, csak idén ez nem jellemző.Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi
Matthew99
több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?dehogynem, Fluker leszedi majd :d
Oszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi

több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
több mint 7 éve
Maurica alexandert leigazoltuk ET potlasara igazabol már a roster cut-nàl is furcsaltam miert raktuk ki de visszahoztuk
több mint 7 éve
Mi lesz a terv a Rams ellen?
több mint 7 éve
😊Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
BigBaltazar
Wyatt
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
BigBaltazar

több mint 7 éve
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Thomas, Dissly out, Kendricks bünti, Wright tökömsetudja, Carson talán és támadnak a Kosok. Hát nem mellettünk szól a tippmix az tuti. Ilyenkor szoktunk nyerni. Én már most nyugodt vagyok.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Akkor már értem a sok kamu büntijét idén :dpl Clay Mattthews szopatta Palmert így.Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
twitter.com/thepick6com/status/1047270182597668865
Matthew99
peet_24
Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
diverdoc