Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 505 — Invisible man
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
Oszi
Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Maurica alexandert leigazoltuk ET potlasara igazabol már a roster cut-nàl is furcsaltam miert raktuk ki de visszahoztuk
több mint 7 éve
Mi lesz a terv a Rams ellen?
peet_24
túlélni Londonra 😀
több mint 7 éve
peet_24 Seattle Seahawks 361
Mi lesz a terv a Rams ellen?
több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
BigBaltazar
Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
Wyatt
😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
BigBaltazar
Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊

több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Thomas, Dissly out, Kendricks bünti, Wright tökömsetudja, Carson talán és támadnak a Kosok. Hát nem mellettünk szól a tippmix az tuti. Ilyenkor szoktunk nyerni. Én már most nyugodt vagyok.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Hát én ezt sose fogom megérteni:
 twitter.com/thepick6com/status/1047270182597668865
Matthew99
Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
peet_24
Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊

Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
pl Clay Mattthews szopatta Palmert így.
diverdoc
Akkor már értem a sok kamu büntijét idén :d

több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Matthew99
Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
peet_24
Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊

Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
pl Clay Mattthews szopatta Palmert így.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Matthew99
peet_24

több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Érdekes lesz, Dissly is out egész szezonra, bizniszman eltiltva.. Wright még mindig nem 100%-os, kosok felpakolnak minimum 40pontot szerintem.
több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Matthew99
peet_24
Texas CHRISTIAN University.... whatever 😀

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Matthew99
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Matthew99
Szerintem is pofatlan volt, hogy a kezet nyujtotta.
több mint 7 éve
Kendricks határozatlan időre eltiltva:  www.nfl.com/news/story/0ap3000000969432/article/seahawks-lb-mychal-kendricks-suspended-indefinitely
empty taxi
várható volt de reméltük hogy csak később sújt le rá Goodell, legalább amíg Wright nem épül fel :/
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 324 — NFL bracket champion '26
Kendricks határozatlan időre eltiltva:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qhibkr9vfyvrkuze2ggg
Seahawks LB Mychal Kendricks suspended indefinitely
Seahawks linebacker Mychal Kendricks was indefinitely suspended by the NFL on Tuesday following a review into his September guilty plea to insider trading charge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 505 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Egyébként nem küldik el szerintem PC-t max szezon közbe ha nagyon negatív mérleget hozunk, ráadásul Allen betegsége miatt nem tudom mennyire fog most ezzel foglalkozni
ET-vel kapcsolatban pedig én tisztelem becsülöm és rosszul kezelte mindkét fél az egész sztorit de szerintem mindkettőjük indoka érthető volt. PC-ék nyilván nem akartak belefutni egy ujabb Kam esetbe és végül is nekük lett igazuk, ET meg pont ezért akarta bebiztosítani magát. Viszont ezt a bemutatást én nagy bunkóságnak és tiszteletlenségnek tartom, úgyhogy semmiképp sem tartanám meg (még ha maradt is volna erre bármi esély 😀
több mint 7 éve
 dailysnark.com/did-pete-carroll-give-the-middle-finger-back-to-earl-thomas-during-his-postgame-interview/
Hát ezen szakadok most 😀 😀
több mint 7 éve
1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne

+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀

Sok szeretettel:  www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back
akdestroyer
Te linkelted a Paul Allen cikket az nfl oldaláról. Abból az jött le nekem, hogy bízik a vezetőségben minden csapatánál. Szerintem a betegsége mellett most nem fog borítani...
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne

+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀

Sok szeretettel:  www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Allitolag a Chiefs vitte volna egy 2. korosert, mar csinaltak neki a helyet, gyakorlatilag orakra volt a szerzodes alairasatol, es ok adtak volna neki uj contractot.
undisputedly
Akkor gondolom ebből már semmi nem lesz.? Vagy lesznek olyan bátrak hogy a sérülésével együtt behúzzák?
Oszi
Egy masodik kor nem sok szerintem, eleg meltanyos ar. ET a szezon utan free agent lesz, kiveve, ha betageljuk. Akkor viszont mi valogathatunk az ajanlatok kozott, es lehet, hogy kapunk egy 2. kort valamelyik csapattol.

Ha nem tageljuk, akkor nem hiszem, hogy megerne nekik most egy 2. kort adni, mert nem latom, hogy arharc lenne majd korulotte az FA periodban.

A Chiefs viszont azert tradelt volna, hogy iden segitse oket, nekik nem feltetlenul a jovore nezve kell.

En az FO helyeben tagelnem amugy a nyaron, es ha csak egy 3. kort is kapunk (mint amennyit kompenzacioskent is kapnank velhetoen), legalabb mi dontunk a kvetkezo csapatarol, es nem megy el mondjuk a Ramsbe.