NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Sosem volt kepes okosan jatszani. Pontosan ugyanaz a gyengebbik Roethlisberger-klon, aki az egyetemen is volt. Allandoan belefut a vedokbe, a zsebben rosszul mozog, a nyomast nem erzi, sokaig tartja a labdat, nem is olvassa jol a vedelmeket. Ha Evans uresen van, fix, hogy nem dobja fele, ha harman vannak rajta, tutira odadobja a labdat. Ja, es pontatlan is, holott a drafton arra nyalazott mindenki, hogy mennyire felelmetesek a hosszu passzai.Winston nem fogja sokáig húzni ígyelképesztő hogy még mindig mennyire bután tud játszani.
Amadeus
braxa88
Alig fejlodott valamit az elmult evekben.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Winston nem fogja sokáig húzni ígyelképesztő hogy még mindig mennyire bután tud játszani.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston nem fogja sokáig húzni így
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1167875503019024389
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Örök emlék marad az első fantasy szezonon, amikor a Josh Freeman- Mike Williams duóval aláztam. 😄Josh Freemantől a minnesotai karrierje tetszett
Tony Adams
több mint 5 éve
Örök emlék marad az első fantasy szezonon, amikor a Josh Freeman- Mike Williams duóval aláztam. 😄
több mint 5 éve
annyira szomorú, hogy akkor halnak ki a Tampa szurkolók a fórumról, amikor elkezd valahogy kinézni a csapatuk.Látens Tampa drukker vagyok
Amadeus
Mike Evanst 5 éve keepelem egy fantasy ligában 😎
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
annyira szomorú, hogy akkor halnak ki a Tampa szurkolók a fórumról, amikor elkezd valahogy kinézni a csapatuk.
több mint 5 éve
Nem az, hogy nem veszes, hanem alapbol a liga legjobbja volt sok even at, nyilvanvalo, hogy meg kellett ot fizetni a piacon. Gigalovet meg melyik csapat tud adni? Az esetek nagy szazalekaban nem a contender csapatok. Ugyhogy ezt a penzezest en sem igazan ertem, mondom ezt ugy, hogy Suh Miamiban legalabb egy idenyt alibizett, meg nem jatszott rendesen, meg allitolag locker room cancer is volt, de volt olyan ev is, amikor rendesen jatszott es nem fosott az egeszre. A Ramsben meg eleg korrektul nyomta. Nem feltetlenul o tehet arrol, hogy egy kozepcsapat, ahova alair, az nem kepes szintet lepni, hanem visszaesik, a Miaminal meg aztan lehet mutogatni az egesz stabra, az allandoan serult Tannehillre, akkora balfaszkodas ment ott eveken at.Csak szar csapatban játszott nagy lóvéért?Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
Most is, ment a duma, hogy west coast only, meg contender csapat, erre bazzeg aláír Floridába megint, ahol 0% a state szja, cserébe mindig szar a futball pro szinten. Madár.
Amadeus
Játszott a Lionsban aki ledraftolta, ezt nem ő választotta. Aztán aláírt a Miamiba akik azért nem néztek ki olyan szarnak, amikor odaigazolt akkor kb arról volt szó, hogy megfoghatják a Pats-et de legalább PO csapat lesznek.
Aztán ugye Rams SB.
Azért messze nem olyan vészes ez mint ahogy be van állítva.
Bazzani
Suh azert nagyon nincs egy Mario Williams szintjen sem szerintem. Na az a csavo harombol harom csapataban zullesztette a tarsasagot, mindezt olyan horribilis penzekert, hogy az mar faj.
több mint 5 éve
Csak szar csapatban játszott nagy lóvéért?Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
Most is, ment a duma, hogy west coast only, meg contender csapat, erre bazzeg aláír Floridába megint, ahol 0% a state szja, cserébe mindig szar a futball pro szinten. Madár.
Amadeus
Játszott a Lionsban aki ledraftolta, ezt nem ő választotta. Aztán aláírt a Miamiba akik azért nem néztek ki olyan szarnak, amikor odaigazolt akkor kb arról volt szó, hogy megfoghatják a Pats-et de legalább PO csapat lesznek.
Aztán ugye Rams SB.
Azért messze nem olyan vészes ez mint ahogy be van állítva.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Őt is...Az a híresebb, Cutlert csak lábon taposta...És ez még csak egy része a piszkos megmozdulásainak...Nem Rodgerst taposta meg?Ráadásul kivágják McCoyt majd kb ugyanakkora összegért leigazolják Suht...Suht mindig is utáltam amelett hogy pénzéhes egy alattomos szar is. Máig emlékszek mikor megtaposta Cutlert...Annyi pénzt bezsebelt már kb semmiért, de úgy látszik pár milla még mindig többet számít neki mint hogy gyűrűt nyerjen...Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
Amadeus
Tomcsik
Sixo
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
Nem Rodgerst taposta meg?Ráadásul kivágják McCoyt majd kb ugyanakkora összegért leigazolják Suht...Suht mindig is utáltam amelett hogy pénzéhes egy alattomos szar is. Máig emlékszek mikor megtaposta Cutlert...Annyi pénzt bezsebelt már kb semmiért, de úgy látszik pár milla még mindig többet számít neki mint hogy gyűrűt nyerjen...Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
Amadeus
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Ráadásul kivágják McCoyt majd kb ugyanakkora összegért leigazolják Suht...Suht mindig is utáltam amelett hogy pénzéhes egy alattomos szar is. Máig emlékszek mikor megtaposta Cutlert...Annyi pénzt bezsebelt már kb semmiért, de úgy látszik pár milla még mindig többet számít neki mint hogy gyűrűt nyerjen...Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Nem tudom, de az elképesztő, hogy ez a faszinger a tavalyi szezont leszámítva csak szar csapatban játszott nagy lóvéért. Sosem húzta előre a csapatát, mindig elkérte a casht. Lehúzta a klotyón a karrierjét, mikor Miamiba szerződött, hálás lehet, hogy a Rams tavaly elvitte a Super Bowlba.Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
Stez
több mint 5 éve
Mi lesz a kovetkezo, Guzmics?Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Suh érkezik 1 évre.Suhban azt szeretem, hogy karrierje 1 évét leszámitva kendőzetlenül nyomta az aranyásót. Így is lehet.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Suh érkezik 1 évre.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
JPP 5-6 hónap műtét nélkül is. Gyakorlatilag IR. Idióta.
több mint 5 éve
Egy csoda ez az ember...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
JPP lehet hogy season ending
Liverpool Fc
több mint 5 éve
JPP-nek autó balesete volt Floridában. 😕 A hírek szerint már ki is engedték a kórházból, talán semmi komoly...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston belengette, hogy 250 font lenne a versenysúlya. Jött is rá a válasz, hogy így "not sure", hogy játszani fog.
több mint 5 éve
UDFA-ban sikerült igazolni egy többszörös FCS bajnok, és abból sokszor oroszlánrészt vállaló RB-t. twitter.com/NDSUfootball/status/1122271638572105728
Itt pedig egy kis lista és értékelés a többi Bucs pickről
A 8 pickből érthető módon 6 ment a védelembe, és természetesen megint jött egy kicker, de legalább nem a 2. körben.