Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 10 éve
buccaneer
490
Én sem tartom jó dolognak meneszteni pár mérkőzés után Smith-t. Most már ha így döntött a felső vezetés, akkor én is úgy gondolom, hogy a 2 év neki is jár. Mert akkor most már fogjuk rá, hogy építkezünk az idén és készülünk a következő szezonra, mert ez az idei semmilyen formában nem lesz a miénk. Egyébként amit mondani akartok azt is értem és ezt a szakértők is alátámasztották. Egy elég komoly társaság jött azért itt össze, amire lehet építeni. Csak amit eddig láttam, az felettébb nem tetszett és ennek akarok hangot adni. Nagyon remélem azt, hogy Smith nem csinál ökörséget és egy olyan társaságot épít jövőre ezekből a nevekből, ami végre ütőképes lesz és legfőképpen bír pontokat szerezni. És nem csak a védelemre alapozva. Viszont ahol úgy érzem, hogy szükséges a változás az az irányítókkal foglalkozó edző személye. És még Tedford sem győzött meg, hogy ezzel OC poszttal feltétlenül el fog bírni.
több mint 10 éve
Van abban valami, amit mondassz, de amikor Schiano repült akkor tudtommal nem volt a piacon szabadon "kemény tökű" HC. Smith-t meg akkor a tampai múltja miatt elég egyértelmű választásnak és opciónak tartotta mindenki. Nem is lenne bele baj, ha egy beton védelem elé tudna tenni egy közepes offsense-t meg special team-et. Azzal már lehetne nagy eredményeket elérni.Azért mielőtt mindenki sírva fakadna és eltemetne mindenkit...Persze lehet, de hát már évek óta ezeket ismételgetjük. Hogy nem volt azért ez olyan rossz, meg voltak bíztató jelek. De könyörgöm! Hát nézzünk már az eredményekre, és ne csak az éjszakaira, hanem visszamenőleg az elmúlt évekre. Rendre rommá vernek minket!buccaneer
Én felkeltem és végig is néztem a meccset. A harmadik negyed környékén én is teljesen kétségbe voltam esve de a meccs végére ez átváltott valami teljesen másban. Két dolgot ugyanis le kell szögezni:
1. kedvenc kalózaink azért nem annyira szarok mint amilyen játékot produkáltak ma.
2. a falcons rohadtul nem olyan jó csapat, hogy csak úgy bepakoljon tampában 50 pontot.
Egyszerűen arról van szó, hogy a szerencsétlenség és a véletlenek olyan közjátékának lehettünk tanúi, amilyet kb 20 évente egyszer láthatunk. Ez ma sajnos hőn szeretett kalózainkkal esett meg. Vannak hiányosságok a csapatban nem is kevés, és az is tény, hogy McCown szerepét is át kellene értékelni, de amiért itt Lovie Smith fejét lehet venni az szerintem az, hogy továbbra is az az Arroyo hívta a gameeket, aki amikor beállt OC-nak pályája során 20 meccséből 19-et!!!!! elvesztett. Én bízom abban, hogy ez a pofon (nem is pofon inkább kiütés) még olyan időpontban jött, amiből rengeteg olyan következtetést lehet levonni, amire előre viszi a csapat szekerét. Ha Tedford ténylegesen visszatér én jelentős javulást várok a csapattól. McCown szerepét azonban erősen át kellene gondolni. Nem azzal van a baj, hogy mennyire pontosan paszol, vagy, hogy hány yardot termel hanem sokkal inkább azzal, hogy veterán létére rettenetesen meggondolatlan olyan dolgokba megy bele amibe nem kéne. A mai kb 1,5 negyed alapján Glennon sokkal meggondoltabbnak tűnt nekem. Az is igaz, hogy egy ilyen meccs alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy célszerű lenne irányítót váltani.TheBerzerker
Én azért úgy gondolom, hogy még erősen korai lenne meneszteni. Ha az a nyomorék Schiano kapott 2 évet (sajnos letöltendőt, és sajnos tampában) akkor Lovie-nak, aki azért Schiano-nál sokkal jobb coach járna ennyi bizalom.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Az az igazság, hogy egy olyasvalakire lenne szükségünk, aki lényegében csodát művel. De bármily hihetetlen van ilyen. Ott van pl. O'Brien aki a Texans élére került. Nézzétek meg! Egy csoda irányítót csinál Ryan Fitpatrick-ből. Ryan Fitpatrick-ből ismétlem!buccaneerAzért ott várjunk még egy pár hetet. Mégiscsak a Redskins-el meg a Raiders-el játszottak az első 2 körben. Majd ha lenyomják a Colts-ot, vagy az idén eddig messzemenően meglepetéseket szolgáltató Bills-t, majd akkor kiderül, hogy mekkora csodát művel O'Brian.
több mint 10 éve
buccaneer
490
Fitzpatrick az a Fitpatrick. 😊
több mint 10 éve
buccaneer
490
Az az igazság, hogy egy olyasvalakire lenne szükségünk, aki lényegében csodát művel. De bármily hihetetlen van ilyen. Ott van pl. O'Brien aki a Texans élére került. Nézzétek meg! Egy csoda irányítót csinál Ryan Fitpatrick-ből. Ryan Fitpatrick-ből ismétlem!
több mint 10 éve
buccaneer
490
Azért mielőtt mindenki sírva fakadna és eltemetne mindenkit...Persze lehet, de hát már évek óta ezeket ismételgetjük. Hogy nem volt azért ez olyan rossz, meg voltak bíztató jelek. De könyörgöm! Hát nézzünk már az eredményekre, és ne csak az éjszakaira, hanem visszamenőleg az elmúlt évekre. Rendre rommá vernek minket!
Én felkeltem és végig is néztem a meccset. A harmadik negyed környékén én is teljesen kétségbe voltam esve de a meccs végére ez átváltott valami teljesen másban. Két dolgot ugyanis le kell szögezni:
1. kedvenc kalózaink azért nem annyira szarok mint amilyen játékot produkáltak ma.
2. a falcons rohadtul nem olyan jó csapat, hogy csak úgy bepakoljon tampában 50 pontot.
Egyszerűen arról van szó, hogy a szerencsétlenség és a véletlenek olyan közjátékának lehettünk tanúi, amilyet kb 20 évente egyszer láthatunk. Ez ma sajnos hőn szeretett kalózainkkal esett meg. Vannak hiányosságok a csapatban nem is kevés, és az is tény, hogy McCown szerepét is át kellene értékelni, de amiért itt Lovie Smith fejét lehet venni az szerintem az, hogy továbbra is az az Arroyo hívta a gameeket, aki amikor beállt OC-nak pályája során 20 meccséből 19-et!!!!! elvesztett. Én bízom abban, hogy ez a pofon (nem is pofon inkább kiütés) még olyan időpontban jött, amiből rengeteg olyan következtetést lehet levonni, amire előre viszi a csapat szekerét. Ha Tedford ténylegesen visszatér én jelentős javulást várok a csapattól. McCown szerepét azonban erősen át kellene gondolni. Nem azzal van a baj, hogy mennyire pontosan paszol, vagy, hogy hány yardot termel hanem sokkal inkább azzal, hogy veterán létére rettenetesen meggondolatlan olyan dolgokba megy bele amibe nem kéne. A mai kb 1,5 negyed alapján Glennon sokkal meggondoltabbnak tűnt nekem. Az is igaz, hogy egy ilyen meccs alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy célszerű lenne irányítót váltani.TheBerzerker
több mint 10 éve
buccaneer
490
Én megmondom őszintén nagy reményekkel vártam Lovie Smith-t. Azt gondoltam egy komoly, vezetőedzői tapasztalatokkal rendelkező edzőt kapunk. Bár mondom ezt a legutóbbi mérkőzést még nem láttam, de az első két mérkőzésen a stáb hibát hibára halmozott. Gondolom ez most sem volt másképpen. És számomra az az őrület, hogy nem látszik Lovie Smith-nél az, hogy tanult volna chicagói hibáiból. Két ilyen irányító mellett eleve öngyilkosság volt egy enyhén szólva is lyukas támadófallal nekimenni az idénynek. Jött Mankins és mindjárt lesérült. Lehet persze mondani, hogy a sérülések is közre játszanak, ami alapvetően igaz. Azonban én úgy érzem az edzői stáb abszolút rossz irányból közelíti meg a problémákat. pl. itt van Smith a Falcons meccs előtti nyilatkozata, ahol a védelmet határozta meg fő csapásiránynak, amikor az offense jó esetben mérkőzésenként 14 pontot szerez, amivel kurva nehéz mérkőzést nyerni, legyen bármilyen bika védelmed is. Ahogy nézem most hetet szerzett, mert egy TD-t a védelem tett hozzá. Kezdem úgy érezni Smith-szel is lyukra futottunk.
több mint 10 éve
Azért mielőtt mindenki sírva fakadna és eltemetne mindenkit...Én felkeltem és végig is néztem a meccset. A harmadik negyed környékén én is teljesen kétségbe voltam esve de a meccs végére ez átváltott valami teljesen másban. Két dolgot ugyanis le kell szögezni:
Egyszerűen arról van szó, hogy a szerencsétlenség és a véletlenek olyan közjátékának lehettünk tanúi, amilyet kb 20 évente egyszer láthatunk. Ez ma sajnos hőn szeretett kalózainkkal esett meg. Vannak hiányosságok a csapatban nem is kevés, és az is tény, hogy McCown szerepét is át kellene értékelni, de amiért itt Lovie Smith fejét lehet venni az szerintem az, hogy továbbra is az az Arroyo hívta a gameeket, aki amikor beállt OC-nak pályája során 20 meccséből 19-et!!!!! elvesztett. Én bízom abban, hogy ez a pofon (nem is pofon inkább kiütés) még olyan időpontban jött, amiből rengeteg olyan következtetést lehet levonni, amire előre viszi a csapat szekerét. Ha Tedford ténylegesen visszatér én jelentős javulást várok a csapattól. McCown szerepét azonban erősen át kellene gondolni. Nem azzal van a baj, hogy mennyire pontosan paszol, vagy, hogy hány yardot termel hanem sokkal inkább azzal, hogy veterán létére rettenetesen meggondolatlan olyan dolgokba megy bele amibe nem kéne. A mai kb 1,5 negyed alapján Glennon sokkal meggondoltabbnak tűnt nekem. Az is igaz, hogy egy ilyen meccs alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy célszerű lenne irányítót váltani.
több mint 10 éve
Hurrá.Azért az komoly, hogy 35-0-nál volt az első TB 1st down. Erre túl sok magyarázata nem lehet Lovienak, aki pár napja pont a védelmet fikázta. Ott is van zűr elég rendesen, de ha egész meccsen ők vannak a pályán, úgy nem egyszerű.
több mint 10 éve
Megsérült.McCown egyébként azért jött le, mert megsérült, vagy szar volt és végre lecserélték?StezNa ezt hogy magyarázza ki Lovie?ha nem Lovie lenne, engem az se lepne meg, ha már ma kiraknákThrasher
Nem lepne meg, ha szezon végén kiraknák, ez kicsit durva.Stez
több mint 10 éve
McCown egyébként azért jött le, mert megsérült, vagy szar volt és végre lecserélték?Na ezt hogy magyarázza ki Lovie?ha nem Lovie lenne, engem az se lepne meg, ha már ma kiraknákThrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
Na ezt hogy magyarázza ki Lovie?ha nem Lovie lenne, engem az se lepne meg, ha már ma kiraknák
több mint 10 éve
Na ezt hogy magyarázza ki Lovie?Nem lepne meg, ha szezon végén kiraknák, ez kicsit durva.
több mint 10 éve
buccaneer
490
Nem láttam a meccset, nem maradtam fenn. Pont azért, mert gondoltam, hogy valami förmedvényt fogok látni, majd megnézem az ismétlést emberi időben éjszakázás nélkül. Még így is úgy tippeltem, hogy olyan közte tíz lesz a Falcons felé. Ennél "kicsivel" több lett. Statokat néztem, az eddig impotens Falcons pass rush persze hogy virgonckodott ellenünk. Mintha törvényszerű lenne. Gondolom mert a falunk "csodálatosan" védte a sokak által várt Glennon-t. Délután azért megnézem, de 5 üveg sört legalább bekészítek az tuti, mert józanul nehéz lesz.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
"The Falcons (2-1) led 35-0 before the Buccaneers (0-3) picked up a first down."hát én nem töltöm le, nincs nekem erre a franchise-ra ennyi időm.
Gruden óta csendben bejátszottuk magunkat a liga leglúzerebb csapatai közé, csak az a szerencsénk, hogy a Jags, vagy a Browns sokkal feltűnőbben csinálta ezt, ezért nem rajtunk röhögött mindenki, legalábbis eddig
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
Este lesz vki eredménykövetőn srácok?D11ehh, délelőttös műszak... :/
szerencsére mostantól már csak 19:00-s meccseink lesznek
több mint 10 éve
Este lesz vki eredménykövetőn srácok?
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Ironikus voltam na, csak a pontok èrdekelnek értelmezhető úgy hogy a def csináljon pontokat 😀 Ami sz offenst nézve lehet hogy nem is hülyeség 😀
több mint 10 éve
Our first goal on the defensive site is to score 😀 ...Az öreg Lowie keveri a dolgokat kicst, nem mondta neki senki, hogy az inkább a támadó szekció elsődleges dolga lenne??? 😉 Vagy ő mire használja őket??? Biztos arra hogy mèg időben és jó helyen megfogják az interception utáni viszahordást 😀TomcsikArról beszélt, hogy kevés pontot kell kapniuk. Nem a yardok érdeklik vagy a sackek. A pontok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Our first goal on the defensive site is to score 😀 ...Az öreg Lowie keveri a dolgokat kicst, nem mondta neki senki, hogy az inkább a támadó szekció elsődleges dolga lenne??? 😉 Vagy ő mire használja őket??? Biztos arra hogy mèg időben és jó helyen megfogják az interception utáni viszahordást 😀
több mint 10 éve
buccaneer
490
Meg, hogy nem működik a pass rush több blitz kell. Visszatérünk az előző évhez. 😊
több mint 10 éve
Cay
189
"A lot's being said about our offense and what we're doing in certain situations," Smith said. "But where we're really not performing well enough is on the defensive side. From long drives to taking the ball away to third downs. Our first goal on the defensive side is to score. We haven't come close to any of those things right now at this stage of our season. But they will come." Ez itt a legnagyobb gond. Ezt Smith nyilatkozta. Tehát ő kajak nem a támadóegységben, McCown-ban, a támadófalban, vagy a játékhívásokban látja a legnagyobb gondot, hanem a védelemben. 😊 Ez kész... A Rams ellen volt ott is baj, de azért nem a védelmen ment el az előző két meccs. És lehet a másik nem túl jól működő egységgel kéne kicsit foglalkozni.
több mint 10 éve
Azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy Glennon is vétett hasonló hibákat tavaly, s az idén is vétene. Persze, neki jobban el lehet ezt nézni lévén, hogy ez még mindig csak a második éve. Amúgy Bear nagyon jól leírta, mennyire kiszámítható a játékhívás. Ezzel óriási gondok vannak. Ha az esetek kb. felében én megmondom mi fog következni, akkor ezt a többi csapat stábja értelemszerűen még jobb százalékkal teszi.buccaneerSőt...két hétre előre tudja😊
több mint 10 éve
buccaneer
490
Azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy Glennon is vétett hasonló hibákat tavaly, s az idén is vétene. Persze, neki jobban el lehet ezt nézni lévén, hogy ez még mindig csak a második éve. Amúgy Bear nagyon jól leírta, mennyire kiszámítható a játékhívás. Ezzel óriási gondok vannak. Ha az esetek kb. felében én megmondom mi fog következni, akkor ezt a többi csapat stábja értelemszerűen még jobb százalékkal teszi.