NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
buccaneer 490
Részemről én többet vártam a támadó egységtől is. Bár már a draft után is látszott, hogy a fal foghíjas lesz, mégis bíztam abban, hogy ha nem is jutunk a rájátszásba, a 14.-15 hét előtt előbb nem úszik el a hajó. Ehhez képest ezt lényegében három után elmondhatjuk. Sőt, azt kell mondjam, hogy már az első előszezon meccs után is értetlenül néztem, hogy ez ennyire gáz lesz? Csalódás, hiszen ennyire rossz szereplésre nem számítottam. És itt már kezdünk túl menni azon, hogy csak a támadófallal van a probléma. Ahogy Cay barátunk írta a blogon " Ez a csapat szar! Az egész." és igaza van. Viszont mi szurkolók szerintem joggal tesszük fel a kérdést, hogy miért? Mert szerintem 100 NFL-t néző embertől ha megkérdeztük volna a szezon előtt kit sorolna fel a lehetséges pozitív meglepetés csapatok között a draft után, 70 tuti belevette volna a felsorolásba a csapatot.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A támadó egység nem okoz csalódást, mert nagyjából erre lehetett számítani. A O-line még nem szokott össze, McCown még mindig érthetetlen a kezdőben, a támadó edző pedig hiányzik. Ami engem nagyon bosszant az a védelem. |8 Smith és Fraizer eddig mindig jó eredményt hoztak a védelmet tekintve, tele van a csapat jó védőjátékosokkal, mégis egy rakás szerencsétlenség az egész. McCoy és Foster sérülése ellenére se kellene ennyire széthullani, kritikán aluli sajnos, amit művelnek a pályán. Remélem fog valami változás következni, mert ez így megint csúf szezon lesz.MikeInsDale
Nem okoz csalódást?
Hát nem tudom, számomra ezzel a WR sorral ez csalódás. És úgy is vélem, hogy Glennonnal az első két meccsen is más lett volna az offenseről kialakult kép.

több mint 10 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
A támadó egység nem okoz csalódást, mert nagyjából erre lehetett számítani. A O-line még nem szokott össze, McCown még mindig érthetetlen a kezdőben, a támadó edző pedig hiányzik. Ami engem nagyon bosszant az a védelem. |8 Smith és Fraizer eddig mindig jó eredményt hoztak a védelmet tekintve, tele van a csapat jó védőjátékosokkal, mégis egy rakás szerencsétlenség az egész. McCoy és Foster sérülése ellenére se kellene ennyire széthullani, kritikán aluli sajnos, amit művelnek a pályán. Remélem fog valami változás következni, mert ez így megint csúf szezon lesz.

több mint 10 éve
buccaneer 490
Mi baja van LS-nek Glennonnal?silent7939
a long snappernek semmiHöri
😀 ez jó!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Most minden vicc és baszogatás nélkül tényleg volt olyan aki azt gondolta, hogy ez Lovie-val, Tedford-al és McCown-al egy diadalmenet lesz?
Szerintem totál borítékolható volt, hogy ezt a brigádot ők nem fogják felrázni. Persze minket majd tuti levernek megint, de ez csak részletkérdés.

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Papíron egyébként semmi. Folyamatosan azt hangoztatják, hogy Mike Glennon a jövő Tampában, csak épp mindent ennek ellentétesen tesznek. Folyton a rutinról meg a mobilitásról hadovál, hogy ez szól McCown mellett, Glennon ellenében. Bár nem is tudom melyikük tűnt csütörtökön is másodéves újoncnak...Cay
Ugyanezt a csontot rágtuk x éven keresztül, aztán jött Cutler. Ezt a problémát lecseréltük koordinátorra, meg támadófalra, aztán ezt a csontot rágtuk éveken keresztül. Van egy olyan Simpson család jelenet, amikor Homér egy erdőben találkozik egy mérges medvével, aztán kiderül, hogy a medvén van egy nyakörv. Ez egy olyan nyakörv, amiben elektromosság van - kérdezi magától Homér. Felrakja, megrázza az áram. Várjunk csak, nem lehetek biztos benne. Felrakja még egyszer.

A Tampa vezetősége Homér Simpson ebben a történetben. Az áram előtte megbaszott valakit, de ők inkább személyesen is meggyőződnek róla.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Papíron egyébként semmi. Folyamatosan azt hangoztatják, hogy Mike Glennon a jövő Tampában, csak épp mindent ennek ellentétesen tesznek. Folyton a rutinról meg a mobilitásról hadovál, hogy ez szól McCown mellett, Glennon ellenében. Bár nem is tudom melyikük tűnt csütörtökön is másodéves újoncnak...

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a long snappernek semmi

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mi baja van LS-nek Glennonnal?
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
4-5 éve vagyok BUCS drukker de ilyen siralmas játékot még nem láttam tőlük....
borzaszto volt néznni... első 2 forduloban nem kezdö qb játszot és most játszot egy rendes qb megis kaptuk rendesen....minden téren megérdemeljük a power ranking 32. helyét..
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Kaotikusabb helyzetű csapat szerintem nincs jelenleg a ligában (és tavaly is ez volt), pedig nagyon bírtam a Sapp-Lynch érát...mondjuk, ki nem? Talán csak a Raiders fanok nem 😛

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ott van elhibázva a dolog, hogy egyértelműen meg kellett volna próbálni Glennonra építeni. Egy sexy Rexy szintet simán tud a srác, de ezzel a McCown próbálkozással meghülyítettek mindenkit, morálisan is. Talán most majd kivételesen Smith tanul belőle, különben elmondhatja, hogy halad előre a "Pintéri úton 😛"
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Esküszöm mintha direkt Smith kirúgatására mennének. Sajnálom, hogy ilyen szánalmasra sikerült az első félidő és remélem jobbak lesztek az év végére. Kellene egy kis vér pár játékosba.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Szerintem tök jól játszott a Tampa. Amennyit én láttam a meccsből, abban volt egy remek elkapott TD, majd jó védekezés, picksix, és utána megint leparancsolták az Atlantát.
Igaz, hogy csak a negyedik negyed 6. percében kapcsoltam be a tv-t, de amit én láttam a meccsből, az 14-0 a Tampának.

Bocsi Tampa fanok, legközelebb, korábban kelek, hátha ez a titka 😉James007
Mondjuk itt ehhez a 4. negyedhez hozzátartozik, hogy Matt Ryan, és a Falcons elkapók ekkor már rárakták a grillre a húspogikat a pálya szélén, és csapkodták fel a miller lite-okat. Míg a Tampa küzdött a speciális egység elkapóival, a Falcons utánpótlásával, a szertáros kisfiával, és a cheerleaderek koreográfusával a pályán kb. 😀Cay
Volt egy piilanat, hogy az öreg Blank csevegett Mattyvel a pálya szélén. Látszott a szemében a kimondatlan "na azért, kisköcsögök, na azért. Hát tudtok ti játszani."

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Szerintem tök jól játszott a Tampa. Amennyit én láttam a meccsből, abban volt egy remek elkapott TD, majd jó védekezés, picksix, és utána megint leparancsolták az Atlantát.
Igaz, hogy csak a negyedik negyed 6. percében kapcsoltam be a tv-t, de amit én láttam a meccsből, az 14-0 a Tampának.

Bocsi Tampa fanok, legközelebb, korábban kelek, hátha ez a titka 😉James007
Mondjuk itt ehhez a 4. negyedhez hozzátartozik, hogy Matt Ryan, és a Falcons elkapók ekkor már rárakták a grillre a húspogikat a pálya szélén, és csapkodták fel a miller lite-okat. Míg a Tampa küzdött a speciális egység elkapóival, a Falcons utánpótlásával, a szertáros kisfiával, és a cheerleaderek koreográfusával a pályán kb. 😀

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Doug Martin játszott?Minitron
Pálya szélén a sapkájával 😀

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Doug Martin játszott?

több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 854

Bocsi Tampa fanok, legközelebb, korábban kelek, hátha ez a titka 😉
több mint 10 éve
buccaneer 490
Mondtunk mi már mindent az elmúlt évek során. Csak nem jön be. Most mondjuk azt, hogy jövőre úgyse sikerül! Hátha ez beválik. 😀
több mint 10 éve
Nem kell csüggedni. Innen már csak feljebb van.TheBerzerker
Mondtuk tavaly.. 😀buccaneer
Tavaly nem azt mondtuk, hogy majd jövőre? 😀

több mint 10 éve
buccaneer 490
Nem kell csüggedni. Innen már csak feljebb van.TheBerzerker
Mondtuk tavaly.. 😀
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Nem kell csüggedni. Innen már csak feljebb van.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
buccaneer 490
Az első két mérkőzésen azért a védelem tartotta magát, bár a passz elleni védekezés ott sem volt túl fényes. Az offense viszont mindhárom estben katasztrófális volt. Ezt az eredmény ismeretében úgy is le merem írni, hogy még nem láttam ezt a Falcons elleni derbit.buccaneer
Ezen nem is lehet csodálkozni. Egy olyan csávó hívja a playeket aki eddig nem sok jót tudott felmutatni . (Bucs QB coach Marcus Arroyo. Has been part of 19 losses in last 20 games. 0-6 Cal in '12, 1-11 USM in '13 & now 0-3) Az offensive coordinator ott sem volt a meccsen! 😊 A problémák így házon belül keresendők...csóri Lovie meg ott áll és néz ki a fejéből (mint anno a Bears meccseken) , hogy ez megint vele történik meg.Greengo
Az Arroyo féle játékhívásoknak is húzzuk az ívet a blogon ne félj! De azért Lovie-t nem tudom annyira sajnálni, mert Arroyo-t nem én választottam mellé. Hiába! A jó döntés nehéz és döntést hozni felelősség, a rossz döntésnek meg következménye van. Jelen esetben Lovie értetlen ábrázata.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Az első két mérkőzésen azért a védelem tartotta magát, bár a passz elleni védekezés ott sem volt túl fényes. Az offense viszont mindhárom estben katasztrófális volt. Ezt az eredmény ismeretében úgy is le merem írni, hogy még nem láttam ezt a Falcons elleni derbit.buccaneer
Ezen nem is lehet csodálkozni. Egy olyan csávó hívja a playeket aki eddig nem sok jót tudott felmutatni . (Bucs QB coach Marcus Arroyo. Has been part of 19 losses in last 20 games. 0-6 Cal in '12, 1-11 USM in '13 & now 0-3) Az offensive coordinator ott sem volt a meccsen! 😊 A problémák így házon belül keresendők...csóri Lovie meg ott áll és néz ki a fejéből (mint anno a Bears meccseken) , hogy ez megint vele történik meg.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az ítélőképességemet elvakította az évtizedes sikerszéria.füligjimmy
81-63, 3 csoportgyőzelem, egy SB, egy főcsoportdöntő, úgy csinálsz, mintha tönkretette volna a franchise-t, vagy nemtom.Thrasher
Nem szeretek klasszikusokat idézni, még akkor sem, ha rólam van szó. Amikor veszel egy edzőt ekkora múlltal, akkor tudod, hogy mire számíthatsz. A csávó nem hülye. Nem ő a legfényesebb villanykörte, de nem hülye. Ha nyáladzva üvöltöző edzőt akar a szurkolósereg, felhívnám a figyelmet, hogy akik toporzékolnak, roppant rövid életűek. A bírókra lehet visítozni, csak értelme nincs annak se. Leírtam anno, hogy soha ne várjatok tőle olyanokat, mint half time adjustment, vagy time management. De ezt az offseason is úgy kezdte, mint az összeset: megerősítette a támadófalat, megerősítette a védőfalat, hozott egy veterán irányítót. Amit soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy ezekbe a pozíciókba fognak draftolni, egyedül ez volt a meglepetés. Johnson-Ogunleye, Mankins-Ruben Brown, McCown-Griese, csakhogy az elején kezdjük. Kiválaszott Terry Shea személyében egy edzőt, aki büdös életben NFL OC nem volt. Tedford se volt sose NFL OC, de legalább fel tud mutatni egy Poinsettia Bowl vereséget (élőben néztem a Utah ellen). Közbejöttek a sérülések, McCown statisztikái kisúlyozák magukat, és nemsokára beáll a QBR kb. 75 köré, ahova ő tartozik (ezért imádom a matematikát). Visszatér Martin, Johnson, McCoy, meg Foster. Big Love mutatója valami egészen parádés, ha van extra ideje felkészülni, viszont egészen botrányos mutatója van főműsoridőben. Azt kapod, amit megvettél.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson