Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Tennessee Titans

20 feliratkozó

7 napja
Nandito Tennessee Titans 3 122 — Titans fan
Pff, gyönyörű stat! Visszahoztuk a hőskort a ligába! 😊 De szánalmas...

"Teams to score 50+ points with fewer than 100 pass yards in a game since 1950:
1950 Giants (55 points vs Colts)
1955 Bears (52 points vs Packers)
2024 #Lions (52 points vs #Titans)
(Info via Tony Holzman-Escareno)
It had been 68 YEARS since it happened last!!!!"

Music City Miracle
7 napja
Amy-Adams Strunk vajon mikor kér bocsánatot a szurkolóktól ezért a gyalázatos produktumért? Gondolom sohanapján.
Mindegy, megyünk tovább az 1/1-ért, arra jó a csapat. Ja, azért rem az ST-edzőt kib@sszák végre.

Music City Miracle
12 napja
Ahogy látom határozottan az 1/1-ért megyünk...

Music City Miracle
12 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 314
The Seahawks are trading LB Jerome Baker and a fourth-round pick to Tennessee for LB Ernest Jones IV, a source tells me.
KeyG
Ezt az Ernestet én nem ismerem, mit lehet tudni róla?
funkyparduc
Titans előtt Rams védő volt évekig, tavaly rengeteg tacklet szerzett 145 és mellé 4,5 sack. Utolsó éves szerződéses játékos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 napja
funkyparduc Seattle Seahawks 1 096 — Erin Elite Andrews
The Seahawks are trading LB Jerome Baker and a fourth-round pick to Tennessee for LB Ernest Jones IV, a source tells me.
KeyG
Ezt az Ernestet én nem ismerem, mit lehet tudni róla?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
12 napja

12 napja
Trade comp: DeAndre Hopkins is expected to go from Tennessee to Kansas City for a conditional fourth-round pick, per sources.
KeyG
Sok sikert neki a Chiefsnél. Rendes tag volt, a pályán és azon kívül is próbálta segíteni Levist. Vele legalább jót tettünk, és nem kell tovább ezen a trágyadombon szenvednie.

Music City Miracle
12 napja
Trade comp: DeAndre Hopkins is expected to go from Tennessee to Kansas City for a conditional fourth-round pick, per sources.

12 napja
It’s happening: Titans and Chiefs are working to finalize a trade that would send WR DeAndre Hopkins to Kansas City, league sources tell ESPN.

15 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 106
Rudi kezd! Hajrá!!!
17 napja
Titans are honoring the request of former Pro-Bowl safety Jamal Adams for his release, per source. Adams is healthy and looking forward to his next opportunity.

Adams’ agents Kevin Conner and Robert Brown of @unisportsmgmt confirmed his release.
KeyG
Ha menni akart, akkor menjen nyugodtan. Semmi olyat nem csinált itt, ami miatt hiányozna.

Music City Miracle
18 napja
Titans are honoring the request of former Pro-Bowl safety Jamal Adams for his release, per source. Adams is healthy and looking forward to his next opportunity.

Adams’ agents Kevin Conner and Robert Brown of @unisportsmgmt confirmed his release.

20 napja

Tony Adams
Azt tudjuk, hogy Levis szar és a passzok jelentős része kuka. De Ridley azt se fogja meg, amit lehetne, van egy csúnya dropja, és két passz biztos összekaparható lett volna. Ő azért kapta a nagy lóvét, hogy ezeket is megoldja.

Music City Miracle
20 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 546 — Colts Fan
21 napja
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ertem en, hogy nincs qb, de az kemeny, h BC ezt birta lerakni bye week utan az asztalra egy Flacco vezette Colts ellen, otthon.

Ez a szezon kuka, mehet a tank, sztem a qb-n (es hc-n) kivul kifejezetten korrekt az allomany, igy lehet remenykedni.

Nem csak Ridley volt 0 tegnap a nagy igazolasokbol, Sneedet is sokszor megegettek csunyan...
21 napja
Ha nekünk lett volna egy Flaccónk, akkor vélhetően nyerünk. (Narrátor: de nem volt.) Levis 93 yardot passzolt, a végén fikarcnyi esélye se volt egy GWD-t végig vinni, megdobta a menetrendszerinti intet is. Persze arról nem tehet, hogy Ridley 8 kísérletből egyet sem (!!!) tud elkapni. Ridleyvel sikerült megint egy FA-bust igazolást csinálni, ezt nyugodtan kimondhatjuk. Plusz még összeszedtünk 114 yard büntit is. Ha bye week után egy ennyire dekoncentrált és sokat hibázó csapat megy pályára, ott a HC sara is meg van, és sajnos Callahan gyenge is vezetőedzőnek. Emellett még rosszul is dönt, feleslegesen bedobott zászlója is volt, két és fél perccel a vége előtt nem megy neki 4&7-re. Levist pedig el kell engedni, nézegethetjük még meccsekig, de sajnos nem lesz belőle kezdő szint.

Music City Miracle
1 hónapja
Nem láttam a meccset, itt mást meg nem érdekel a csapat. 😊
Legalább van győzelmünk. Ahogy olvasom, Rudi irányítónak nézett ki, míg a sérüléséig Levis nem. Most bye week jön, így Levisnek van ideje rendbe jönni, és Callahan szerint egészségesen ő a kezdő. Kíváncsi leszek, meddig tartunk ki mellette.

Music City Miracle
1 hónapja
Legyen végre valami pozitívum is: Latham jól játszott, magasan kiemelkedett a falban.

Cornert poszton viszont kevesen lettünk, mert Chidobe Awuzie lágyéksérüléssel IR-re került. A helyén az 5. körös újonc, Jarvis Brownlee, vagy a waiverről behúzott Darrell Baker kaphat nagyobb szerepet. A PS-ből tudjuk még felhozni Tre Averyt, akinek van jelentősebb tapasztalata cornerként.

Amúgy Jeffery Simmons könyöksérülés szenvedett, de reméljük, hogy nem lesz ebből komoly dolog.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
1 hónapja
Callahan első eredménye, hogy egy 40 éves negatív rekordot már beállított. A csapat történetében új főedző legutóbb 1984-ben kezdte 0-3-mal a karrierjét.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 133
Elég csalódott vagyok, mert szezon előtt bizakodó voltam. Jött egy rakás nagy név az offszezonban, magasan draftoltunk a két falba, jött egy tehetséges edző, egy bizonyított OL coach stb.

De ez eddig híg fos, ráadásul mind a három meccs. Ennyire szar OL-t nem tudom, mikor láttam utoljára, egyszerűen nevetséges. 3 meccs alatt 15 sack 😀

Amúgy ez a Callahan sem egy szimpatikus figura.
1 hónapja
Szégyen és gyalázat a mai meccs. Egy ilyen vereség után annak, aki elküldte Vrabelt, vennie kéne a kalapját. Most egy tehetségtelen edző vezeti a csapatot, és már leírom, hogy Brian Callahan alkalmatlan edzőnek. Ilyet mond egy játékosnak egy meccsen, hogy mi a f@szt csinálsz? Boozik a közönség, erre meggondolja magát, és punt helyett nekimegy a 4&1-re? Ez egy komolytalan, felkészületlen ember. Persze egy rosszul felépített, rosszul menedzselt roster áll a rendelkezésére, ami jobban a GM sara, de biztos ő is kért magának játékosokat.

Amúgy tényleg Bill Callahan az egyik legjobb OL edző? Ez az OL egy kalap fo.s! Egy darab fát feltennének a játékosok helyett, azok többet érnének. Skoronskira azt mondták, micsoda tehetség, ebből semmit nem látunk. Latham egy jó RT volt az egyetemen, mi megpróbáljuk LT-vé alakítani. A kezdőnek szánt guard a TC közepén visszavonul. Frere egy testcselre nyom egy bréket, aztán eldől, mint egy homok zsák. Kabaré.

Levis sajnos kuka, ezt kimondhatjuk nyugodtan. Az ő hibája miatt már az első negyedben eldőlt a meccs, tiszta helyzetben nem veszi észre a védőt, és dob egy pick6-t. A 4&1-nél is hibázott, passz helyett futást választott, mert képtelen jól dönteni. Máshol biztos felhozzák majd egy jó game menedzser szintre, de nálunk zsákutca.

Willis ma (amíg néztem) 202 yard, 1 TD, na ez aztán duplán szégyen, Nálunk ő tíz yardig se látott el, máshol meg sima kezdő szint. Döbbenet. Mondjuk az eddig jól kinéző D-t is szépen beárazta, hogy nem tudtak mit kezdeni vele, holott a fél nyarat közösen edzették. Védelmükben legyen mondva, nem tudták, hogy tud passzolni...

Szóval ez egy bukott projekt több szempontból is. Kíváncsi leszek, hogy Callahan kihúzza-e a szezont, vagy idő előtt megy a levesbe? Én utóbbira tennék.

Music City Miracle
1 hónapja
A támadófal jobb oldalának igen rossz meccse volt, egy stat szerint NPF 13 nyomást engedett. De Radunz se volt sokkal jobb. Egy jó OL sokat segíthetne, hogy Levistől is jobb játékot lássunk.

Music City Miracle
1 hónapja
Szerencsére Latham sokat javult, csak egy nyomást engedett a Jets ellen.

Music City Miracle
1 hónapja

Music City Miracle
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
Amit itt fix javítani kell, az a punt blokk egység, az eléggé katasztrófa.
Mondjuk pont nem mi fogunk blokkolni 😀
Levisban meg eddig sem hittem igazából soha.