Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 3 éve
Na bazzeg Bálint kihúztad a gyufát nyugaton is, délen is...Amerika csapatát legyőzni mindíg dicsőség, a Friskón meg a mi alázánsunkat tessék megtorolni! 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Jól van, szépen gyűlik a bandwagon, ilyen is rég volt 😀mi rosszat vétettünk tavaly ellenetek?
Két okból is nyerni kéne, egy: tegyük meg a magunkét, hogy a Dallas biztosan ne juthasson playoffba, kettő: álljunk szépen bosszút a tavalyi meccsért a Frisco-n.
warr_b
több mint 3 éve
tamas424
1 771
Én figyelmesen olvastam, de a tény szempontjából mindegy, hogy IS vagy ÉS vagy VAGY 😊Nem olvastál elég figyelmesen, azzal kezdtek, hogy azért IS kéne nyerni 😊Jól van, szépen gyűlik a bandwagon, ilyen is rég volt 😀Te egy igazi magyar vagy 😉
Két okból is nyerni kéne, egy: tegyük meg a magunkét, hogy a Dallas biztosan ne juthasson playoffba, kettő: álljunk szépen bosszút a tavalyi meccsért a Frisco-n.
warr_b
Nem annak szurkolsz, hogy a csapatod nyerjen és ez jóleső érzéssel töltsön el, hanem hogy a másiknak szar legyen! Gratulálok! 😊
tamas424
Amúgy kösz, a Cowboys ellen bármit 😀
warr_b
több mint 3 éve
Nem olvastál elég figyelmesen, azzal kezdtek, hogy azért IS kéne nyerni 😊Jól van, szépen gyűlik a bandwagon, ilyen is rég volt 😀Te egy igazi magyar vagy 😉
warr_b
Nem annak szurkolsz, hogy a csapatod nyerjen és ez jóleső érzéssel töltsön el, hanem hogy a másiknak szar legyen! Gratulálok! 😊
tamas424
Amúgy kösz, a Cowboys ellen bármit 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
tamas424
1 771
Jól van, szépen gyűlik a bandwagon, ilyen is rég volt 😀Te egy igazi magyar vagy 😉
warr_b
több mint 3 éve
Jól van, szépen gyűlik a bandwagon, ilyen is rég volt 😀Két okból is nyerni kéne, egy: tegyük meg a magunkét, hogy a Dallas biztosan ne juthasson playoffba, kettő: álljunk szépen bosszút a tavalyi meccsért a Frisco-n.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hát srácok én szurkolok nektek nagyon, már csak Smith miatt is!Innentől igyekszem követni a ti meccseitek is, remélem legalább nektek összejön a PO!
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
FHBEUWBJGVIJEWNEHJWBFJNVDKS
— Washington Football Team (@WashingtonNFL) December 8, 2020
több mint 3 éve
Grat! Komoly teljesitmeny volt ez megha a Steelers merlege jobb mint amit mutatnak hetek ota. Alex Smith batran belement a futasba is, nem egy ijedos fiu...
több mint 3 éve
Amúgy csak halkan mondom, hogy amikor utoljára megvertük a Steelerst, Super Bowl-t nyertünk. 😊😂
több mint 3 éve
Én elkezdtem szurkolni nektek!Btw szerintem a W logó nem gáz!
több mint 3 éve
Most kezd majd igazán fájni, hogy oda-vissza kiszoptatok a Dzsályenctől.... 😀Az eddig is fájt 😆
nexion218
több mint 3 éve
Most kezd majd igazán fájni, hogy oda-vissza kiszoptatok a Dzsályenctől.... 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 3 éve
Az első félidő alapján nem gondoltam, hogy lehet keresnivalónk.Amit a védelem a második félidőkben művel az valami embertelen.
több mint 3 éve
astroid
571
Gratula a győzelemhez. A DL elképesztő, azt most nem mondom, hogy élmény volt nézni 😀
több mint 3 éve
deyell
11 702
— Washington Football Team (@WashingtonNFL) December 8, 2020
choose life
több mint 3 éve
bálnalekvár
695
Kabaré, hogy po tekintetében képben vagyunk még 2-7 után, és nyilván reggelig lehetne sorolni, hogy mivel vannak itt továbbra is problémák, de évek óta most érzem a legszerethetőbbnek ezt a brigádot, féllábú Sanyistul, Riverástul, Thomasostul, ChaseYoungostul. Kompaktok vagyunk, vannak egyéniségek, és bár iszonyat látványosak a csapat korlátai, azt kell, hogy mondjam, nem érzem magamban a megszokott zsigeri mazochizmust, amikor leülök megnézni a csapatot. Lépdelünk Hollywood felé 😂
akkorisredskins
több mint 3 éve
m.youtube.com/watch?v=MaRB5XxUxv4Nem veszíthetünk 🤣Faszom, nem gondoltam hogy a Giants nyer Seattle-ben...Vagy segíthetünk, hogy jó draftpozi legyen és jöhet egy első körös QB 😉
Most aztán győzelmi kényszer van Pittsburghben, tartanunk kell a lépést 😁
warr_b
Klaci79
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nem veszíthetünk 🤣Faszom, nem gondoltam hogy a Giants nyer Seattle-ben...Vagy segíthetünk, hogy jó draftpozi legyen és jöhet egy első körös QB 😉
warr_b
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Faszom, nem gondoltam hogy a Giants nyer Seattle-ben...Vagy segíthetünk, hogy jó draftpozi legyen és jöhet egy első körös QB 😉
warr_b
több mint 3 éve
Faszom, nem gondoltam hogy a Giants nyer Seattle-ben... Most aztán győzelmi kényszer van Pittsburghben, tartanunk kell a lépést 😁
több mint 3 éve
www.hogshaven.com/platform/amp/2020/12/6/22156678/four-keys-for-the-washington-football-team-against-the-steelers