Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 3 éve
Írj Goodell-nek, és jelezd hogy nekem is jobb lenne 😊Igen, igazFasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.*23.00
warr_b
steelwolf
Nekem mondjuk jobb lett volna a 21 óra, de mindegy.
warr_b
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Igen, igazFasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.*23.00
warr_b
steelwolf
Nekem mondjuk jobb lett volna a 21 óra, de mindegy.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Fasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.*23.00
warr_b
több mint 3 éve
www.si.com/.amp-redskins/nfl/washingtonfootball/news/washington-football-team-wisely-signs-a-quarantine-qb?__twitter_impression=true
több mint 3 éve
Fasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.
több mint 3 éve
A 49ers elleni meccsünket Arizonába vitték.
több mint 4 éve
wide open
158
Szinte biztos hogy Smith lesz jövőre a kezdő QB nálatok, többek között azert ahogy mentek feljebb annál nehezebb lesz jó irányítót húzni a drafton. Padra fogtok húzni egy project irányítót.
több mint 4 éve
memory Sean Taylorrémember
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
STOP THE COUNT!!!És mi ezt a WFT kétszer oda-vissza! 🤣
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Én is én is!!!😉😊😀Nem Washington fanként is szeretném, hogy a régi maradjon (ha van némi beleszólásom 😉 magamban úgyis mindig Skins marad 😊)egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b
r.baggio
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
STOP THE COUNT!!!több mint 4 éve
KeyG
9 518
Fel nem foghatom, hogy bírtunk kikapni két hete ettől a moslékszar Lionstól... 😕Cause this is the NFC East. 😃
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Fel nem foghatom, hogy bírtunk kikapni két hete ettől a moslékszar Lionstól... 😕
több mint 4 éve
Nem Washington fanként is szeretném, hogy a régi maradjon (ha van némi beleszólásom 😉 magamban úgyis mindig Skins marad 😊)egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b
r.baggio
több mint 4 éve
egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
több mint 4 éve
Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Micsoda évek voltak. Három év, három utolsó meccs a csoportért, és a Cowboys mindhárom csoportriválisa örülhetett, ott meg maradt a 8–8Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Nem most volt...Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
empty taxi
Idén az Eagles ellen lehetne az utolsó héten, de elég csekély esélyt látok rá 😆
több mint 4 éve
Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Balfasz Vikings & Kuzin, hogy nem voltak képesek megverni a Dallast... De legalább izgi a csoport 😂
Fura higy jelenleg az Eagles tűnik a legkilátástalanabbnak. A Giants meg a Cowboys meg épp elindultak kicsit fölfelé...
Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...
több mint 4 éve
Nem sok jó/izgalmas meccsünk van idén sajnos... A win jó, kár hogy Burrow térde árán...
A Panthers meg lenullázta a Lionst, mi meg buziztunk velük.
több mint 4 éve
www.msn.com/en-ca/sports/nfl/report-snyder-blocking-minority-owners-from-900m-sale/ar-BB1bdvVg?li=AAggXBR
több mint 4 éve
Kis variawww.nbcsports.com/washington/football-team/two-washingtons-key-guys-may-play-different-roles-versus-bengals