NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Az ellenkezője lett volna nagy hír.apeszosez így van! 😀,
de nem is baj, hogy megint aktív szeretne lenni a GM, van pár lyuk ahova kell megoldás. Csak az a fura, hogy eddig is ennek a híve volt az FO, és még sincs meg az a tartós drága keret.
Örülök, hogy azért nem halvérű spórolós tulaj van, szeretem az agresszív FA politikát.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Bruce Allen, GM azt nyilatkozta a Washington Post-nak, hogy nagyon aktív FA-piacot terveznek, akár sok pénz költéssel is. http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/26959/redskins-plan-to-spend-like-the-redskins-againDenyEz lassan közhely... 😛 Az ellenkezője lett volna nagy hír.
több mint 13 éve
Bruce Allen, GM azt nyilatkozta a Washington Post-nak, hogy nagyon aktív FA-piacot terveznek, akár sok pénz költéssel is. http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/26959/redskins-plan-to-spend-like-the-redskins-againDenyMeg kellene ezen lepődni? 😉
Mondjuk az kurvára "tetszik",hogy esély is alig van a szezonra de minden tulaj ígérget fűt-fát.
több mint 13 éve
Bruce Allen, GM azt nyilatkozta a Washington Post-nak, hogy nagyon aktív FA-piacot terveznek, akár sok pénz költéssel is. http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/26959/redskins-plan-to-spend-like-the-redskins-again
több mint 13 éve
A Brown, Davis, McNeal, Simpson négyes simán húzhat a francba. Torain, ha egészséges biztos kezdő, Williams már necces.... A két rookie alapból jobbnak tűnik mint az emlegetett négy, Shanny keze alatt akármi is lehet....
több mint 13 éve
nem azt mondtam h rakjuk őket ps-be, hanem, hogy kb. azon a szinten vannak..., de ezt te is tudod 😉na most ez így kicsit sok, sőt még úgy is soknak tűnik, hogy levonjuk a 4 ps tölteléketsapkaCsak ezen akadt meg a szemem, de most komolyan, 8 PS emberből 4 futó? 😊Deny
több mint 13 éve
na most ez így kicsit sok, sőt még úgy is soknak tűnik, hogy levonjuk a 4 ps tölteléketsapkaCsak ezen akadt meg a szemem, de most komolyan, 8 PS emberből 4 futó? 😊
több mint 13 éve
nagy a csend, olvasgattam egy blogot ahol a futókérdés votl terítéken (bár végig nem olvastam), mert Torain+James Davis+Keiland W+Chad Simpson+Andre Brown+Shawnbrey McNeal (utolsó 3 úr nem igazán volt pályán), volt eddig amihez 2 rookie érkezett Roy Helu Jr.+Evan Royster, na most ez így kicsit sok, sőt még úgy is soknak tűnik, hogy levonjuk a 4 ps tölteléket, akkor marad a Keiland W-Torain-Helu-Royster négyes, ebben az lenne a furcsa megintcsak, hogy a rookiek kb. feature backek voltak collegeban, +Torain sérülékeny + Keiland nem volt elég bíztató számomra.
szóval ha Torain kezdene, ki lenne a második számú, vagy ha kezdene és szezon közben megsérülne ki lenne a kezdő 😊, ezekre a blogban se volt választ 😀
mondjuk Helu gyors, míg Roysternek volt valami 4k yardja, vélemények? 😛
több mint 13 éve
Második rész redskinsfan.huapeszosNagggyyyon komoly lett!
1. A zene jó!
2. Az ember azt hihetné, hogy 2010ben a 'Skins volt az egyik legmenőbb csapat a ligában.
3. A ligautsó D-ről sikerült egy nagyon kedvező képet festeni.
4. És Torain még mindig tetszik (már persze mint játékos... 😀 )
Kár, hogy csak 12 percre való ilyen produkciónk volt, nem pedig 12szer 60 percnyi....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Egy kis értékelő első része a fanoldalon... vitatni szabad 😀 sőt kell is...
több mint 13 éve
Az őrülteknek is vannak néha tiszta pillanataik.....
több mint 13 éve
Őszintén mondom, hogy engem nagyon meglepett az Öreg. Tavaly kb. olyan érzése volt az embernek, hogy egy valaha szebb napokat is látott őrült zseni van a csapat élén, akiből már inkább csak az őrült maradt, most meg hirtelen pálfordulás, az őrült eltűnt és hosszú évek óta nem tapasztalt pozitív dolgok történnek a csapat körül (legalábbis draft szempontból). Remélem nem csak az időskori hangulatváltozások egyikének múló momentuma ez... 😂
több mint 13 éve
Üdv újra itt!!!ezt én is olvastam, és azt üzenném neki, hogy anyád picsáját lesz Beck a kezdő. (bocs ez kikivánkozott), ettől független nem hiszem, hogy ő lesz, csak szokásosan terel, amúgy meg most van a rosteren kb. 10 futónk, valami lesz 😀
több mint 13 éve
Tiszteletem a Törzsi Tanácsnak! 😊Én örülök a draftunknak, végre futballcsapatra emlékeztet amit csináltunk! Ami meg a QB dolgot illeti, hadd legyek kissé gonosz és ünneprontó...😊
"Let me say when John Beck came out [of the draft] I had him as the top-ranked QB that year," Shanahan said. "I didn’t even think it was close. So I have a lot of confidence in John Beck. You evaluate a lot of quarterbacks in a [draft] and he was by far the No. 1 guy. "
De állítólag az Öregnek már van "game plan-je" QB fronton, csak még nem fedte fel...
több mint 13 éve
hát nem tudom,én a meccsek alapján mondom,amiket láttamérdekes, tegnap ha nem olvastam 3 írást arról milyen jó NT lenne, akkor egyet se, de rákerestem és ezt dobta a gép 😊, 'Jenkins has experience playing nose tackle as well and could see action there, although Shanahan was clear that defensive end would be his primary position'Ő inkább a "playmaker" end lesz 34-ben.DoMNT-nek számomra elképzelhetetlen,nagyon fizikális,de ennyire nem,tuti DE lesz és ott viszont nagyon jó,futás ellen elit,pass rushban kevésbé,viszont bőven van benne fejlődési potenciál.Newman
mondjuk akkor megint gebasz van a nose pozíciót illetően.sapka
fizikális,de nem tudom,hogy ez elég lenne-e NT-ben,talán igen,ha szed még fel pár kilót
viszont úgy gondolom,hogy DE-ben jobban járnátok vele,mert ott szvsz pusztítana
több mint 13 éve
érdekes, tegnap ha nem olvastam 3 írást arról milyen jó NT lenne, akkor egyet se, de rákerestem és ezt dobta a gép 😊, 'Jenkins has experience playing nose tackle as well and could see action there, although Shanahan was clear that defensive end would be his primary position'NT-nek számomra elképzelhetetlen,nagyon fizikális,de ennyire nem,tuti DE lesz és ott viszont nagyon jó,futás ellen elit,pass rushban kevésbé,viszont bőven van benne fejlődési potenciál.Newman2/9 Jarvis Jenkins, DT (Clemson)->NTŐ inkább a "playmaker" end lesz 34-ben.DoM
sapka
mondjuk akkor megint gebasz van a nose pozíciót illetően.
több mint 13 éve
akkor a tisztánlátás kedvéért:Egyetlen kisiskolai játékos sincs benne, ez nálam pozitívum 😊
1/16 Ryan Kerrigan, DE (Purdue)->OLB
2/9 Jarvis Jenkins, DT (Clemson)->NT
3/15 Leonard Hankerson, WR (Miami)
4/8 Roy Helu Jr., RB (Nebraska)
5/15 Dejon Gomes, CB (Nebraska)
5/24 Niles Paul, WR (Nebraska)
6/12 Evan Royster, RB (Penn State)
6/13 Aldrick Robinson, WR (SMU)
7/10 Brandyn Thompson, CB (Boise State)
7/14 Maurice Hurt, OG, Florida
7/21 Markus White, DE (Florida State)
7/50 Chris Neild, NT (West Virginia)
(ahhoz képest, hogy nem volt 3. és 4. kör, ez egy igenis jó draft)sapka
több mint 13 éve
NT-nek számomra elképzelhetetlen,nagyon fizikális,de ennyire nem,tuti DE lesz és ott viszont nagyon jó,futás ellen elit,pass rushban kevésbé,viszont bőven van benne fejlődési potenciál.2/9 Jarvis Jenkins, DT (Clemson)->NTŐ inkább a "playmaker" end lesz 34-ben.DoM
sapka
több mint 13 éve
2/9 Jarvis Jenkins, DT (Clemson)->NTŐ inkább a "playmaker" end lesz 34-ben.
sapka
több mint 13 éve
akkor a tisztánlátás kedvéért:1/16 Ryan Kerrigan, DE (Purdue)->OLB
2/9 Jarvis Jenkins, DT (Clemson)->NT
3/15 Leonard Hankerson, WR (Miami)
4/8 Roy Helu Jr., RB (Nebraska)
5/15 Dejon Gomes, CB (Nebraska)
5/24 Niles Paul, WR (Nebraska)
6/12 Evan Royster, RB (Penn State)
6/13 Aldrick Robinson, WR (SMU)
7/10 Brandyn Thompson, CB (Boise State)
7/14 Maurice Hurt, OG, Florida
7/21 Markus White, DE (Florida State)
7/50 Chris Neild, NT (West Virginia)
(ahhoz képest, hogy nem volt 3. és 4. kör, ez egy igenis jó draft)