2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 10 éve
akkor Kendricks, DE Harold, WR Strong vagy OL...?Esetleg fekete ló Maxx Williams...?😊
több mint 10 éve
Kikaha..wow, nem gondoltam volna, hogy ilyen korán
több mint 10 éve
McKinney nálunk nem igazán fit, ilyen erővel Barr is lehetne az MLB.😊
több mint 10 éve
Egy LB mínusz, de így Kendricks tényleg kinéz
több mint 10 éve
hmmmm... lehet Kendricks eklrhető lesz a pickünknél?
több mint 10 éve
trollolol omg
több mint 10 éve
Funchess, LOOOL, nem hiszem el hogy érte feljöttek
több mint 10 éve
A Rams a #41 picket adta a Panthers 2. körös (#57), 3. körös (#89) és egy 6. körös (#201) pickjéért.
több mint 10 éve
Inkább csak a személyes szimpátia mondatja velemOtt megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilábanVitotök felesleges hozzánk, ráérünk WR-t hozni, nálam egyedül Strong érne meg egy 2. kört.😊Go Vikings!
több mint 10 éve
Ott megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilábanVitotök felesleges hozzánk, ráérünk WR-t hozni, nálam egyedül Strong érne meg egy 2. kört.😊
több mint 10 éve
Ott megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilában
több mint 10 éve
Rams letrade, ó hogy a jóóó...
több mint 10 éve
Na, kérdés a Titans akar-e falat erősíteni Mari-Ottónak?
több mint 10 éve
Na és most gőzös nincs merre megyünk, de szerintem OLB Gregory vagy Harold... Vagy ILB McKinney vagy Kendricks...TomcsikDT!
több mint 10 éve
Eddie Goldman a védőfalba
több mint 10 éve
Na és most gőzös nincs merre megyünk, de szerintem OLB Gregory vagy Harold... Vagy ILB McKinney vagy Kendricks...
több mint 10 éve
Hhhmmm...TomcsikBears előtt mindig DE-t visznek ki?
több mint 10 éve
akkor Preston Smith mínusz😊
több mint 10 éve
Sok jó playa van még benn, DB-ből Darby és Rowe, DE-k közül Preston Smith, OLB Harold, ILB Kendricks és McKinney, DT-ből jó pár, Goldman, Carl Davis, még talán Phillips is, és offense oldal se rossz, DGB, Strong, Maxx Williams, vagy RB-k, abból vagy fél tucat ki is mehet hamarost.😊 OL-ből még Fisher, Clemmings, AJ Cann elérhető.
több mint 10 éve
Na, már kb. csak a Titans-nál látok némi esélyt falemberre......hogy aztán Fisher WR-t húzzon mégis. XD
több mint 10 éve
28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhh
több mint 10 éve
Na akkor a Skins viszi Gregoryt mi meg Haroldot...TomcsikGregory megy a 3. körbe....