2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 10 éve
De rég néztem reklámokat...ZoliZoltánnekem is hiányoztak amúgy.
több mint 10 éve
De rég néztem reklámokat...
több mint 10 éve
eddig nincs meglepi😊
több mint 10 éve
De,de,de. 5 elso kort is meger, plusz meg vagy 3-4 kezdo jatekost. Giants szurker szemmel nezve ez egy nagyon jo trade lenne ^ ^Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeés ez sem elég. Nem kéne erőltetni.Amadeus91
több mint 10 éve
két első körös, egy harmadik körös, Cox meg még vkik az ajánlatunk aszondja RapoportHighlanderakkor jól értettem 😛
több mint 10 éve
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeés ez sem elég. Nem kéne erőltetni.
több mint 10 éve
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeGondolom Boykin , Evan Mathis akikről az NFL főoladlon írtak.
több mint 10 éve
Most komolyan! Hol megy a bowl.hu-s közvetítés?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
két első körös, egy harmadik körös, Cox meg még vkik az ajánlatunk aszondja Rapoport
több mint 10 éve
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettem
több mint 10 éve
A vicc, hogy az 1/1 már nem is oly érdekes 😛
több mint 10 éve
kösz, böngésző restart megoldotta. (Y)Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?uatuigen 😀Highlander
több mint 10 éve
Estét!Lesz bowlhu-s élő stream, hasonló az előző évekhez?
Kicsit le vagyok maradvan, köszi a válaszokat!
több mint 10 éve
Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?uatuigen 😀
több mint 10 éve
Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?
több mint 10 éve
vipbox.biz/football/watch-1ia8q-nfl-draft-round-1-in-chicago
több mint 10 éve
(L)valaki stream pls!Amadeus91www.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.htmlHighlander
több mint 10 éve
valaki stream pls!Amadeus91www.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.html
több mint 10 éve
valaki stream pls!
több mint 10 éve
az elejét még mindenki nézi amerikában, ezért szoktak oda mindig reklámblokkot tenni...az csak puszta pech, hogy általában ti is ott vagytok 😀Csak szimpla tiszteletlenség.iktriadLenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀Wyatt