2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 891
De rég néztem reklámokat...ZoliZoltánnekem is hiányoztak amúgy.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
De rég néztem reklámokat...
több mint 9 éve
eddig nincs meglepi😊
több mint 9 éve
De,de,de. 5 elso kort is meger, plusz meg vagy 3-4 kezdo jatekost. Giants szurker szemmel nezve ez egy nagyon jo trade lenne ^ ^Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeés ez sem elég. Nem kéne erőltetni.Amadeus91
több mint 9 éve
két első körös, egy harmadik körös, Cox meg még vkik az ajánlatunk aszondja RapoportHighlanderakkor jól értettem 😛
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 891
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeés ez sem elég. Nem kéne erőltetni.
több mint 9 éve
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettemdandeGondolom Boykin , Evan Mathis akikről az NFL főoladlon írtak.
több mint 9 éve
Most komolyan! Hol megy a bowl.hu-s közvetítés?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
két első körös, egy harmadik körös, Cox meg még vkik az ajánlatunk aszondja Rapoport
több mint 9 éve
Rapoport most mondta két első kör egy 3. és Cox meg még valaki. Ha jól értettem
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 891
Síííkágóóóó BeeeerzSixo67hoppá.
több mint 9 éve
A vicc, hogy az 1/1 már nem is oly érdekes 😛
több mint 9 éve
kösz, böngésző restart megoldotta. (Y)Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?uatuigen 😀Highlander
több mint 9 éve
Estét!Lesz bowlhu-s élő stream, hasonló az előző évekhez?
Kicsit le vagyok maradvan, köszi a válaszokat!
több mint 9 éve
Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?uatuigen 😀
több mint 9 éve
Csak nálam nincs hang ezeknél a streameknél?
több mint 9 éve
vipbox.biz/football/watch-1ia8q-nfl-draft-round-1-in-chicago
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 891
(L)valaki stream pls!Amadeus91www.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.htmlHighlander
több mint 9 éve
valaki stream pls!Amadeus91www.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.html
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
az elejét még mindenki nézi amerikában, ezért szoktak oda mindig reklámblokkot tenni...az csak puszta pech, hogy általában ti is ott vagytok 😀Csak szimpla tiszteletlenség.iktriadLenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀Wyatt