2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 10 éve
ott is van
több mint 10 éve
na Beasley megy...
több mint 10 éve
White jó persze, de első évében nem várok tőle egy B. Marshall szintet😊
több mint 10 éve
Hhmmm nem tudom hogy örüljek-e... Kelett WR, de mély a class... D meg hulladék volt... Mondjuk oda hoztunk embert FA-n... Mondjuk hogy elégedett vagyok, de Williams helyett csalódás 😀Tomcsika class mély, de ilyen WR már közel sem lesz a következő körben itt...szerintem 5-6 igazán jó van, ők kimennek mire legközelebb húztok
több mint 10 éve
csalódás egy jó nagy nevető smileval.oké 😀
több mint 10 éve
Hhmmm nem tudom hogy örüljek-e... Kelett WR, de mély a class... D meg hulladék volt... Mondjuk oda hoztunk embert FA-n... Mondjuk hogy elégedett vagyok, de Williams helyett csalódás 😀
több mint 10 éve
White jó WR lesz nekik, de ő nem akkora veszély...még.😊Go Vikings!amilyenek mostanában az újonc WR-ek nem lepődnék meg ha White is jó szezont futna...persze ha valaki oda tudja dobni neki a labdát
több mint 10 éve
itt a Beasley time is szerintem...megy Atlantába...na de hol vannak a trade-ek?Klaci79tradelni mi fogunk. 😉
több mint 10 éve
aztán Peat
több mint 10 éve
White jó WR lesz nekik, de ő nem akkora veszély...még.😊
több mint 10 éve
Akkor nekunk marad ket ember a Beasley, Dupree, Shelton harmasbol plusz meg eselyes Collins, Flowers es Peat.
több mint 10 éve
Akkor viszont a Falcons húzhatja Beasley-t
több mint 10 éve
itt a Beasley time is szerintem...megy Atlantába...na de hol vannak a trade-ek?
több mint 10 éve
most jön Gregory
több mint 10 éve
Nagy meglepi ez is
több mint 10 éve
Hm, ez meglepett, Foxból kiindulva...........
több mint 10 éve
kicsit megkönnyebbültem, hogy nem maradt bent nekünk😓
több mint 10 éve
és ott a White...szép húzás
több mint 10 éve
Na OLB vagy White vagy Shelton?TomcsikÉn White-ra tippelek.
több mint 10 éve
Tavaly eggyel előttünk húztáki ki Donaldot... Most meg ez ... Menjen a csába a Jets , D line volt a legkisebb needjük...TomcsikNem tudtok elég sz@rok lenni 😀

több mint 10 éve
Beasley