2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 9 éve
Csak szimpla tiszteletlenség.Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀
több mint 9 éve
Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.
több mint 9 éve
Igen 😀Már a telefonon? 😀WyattHa van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.HulkeinsteinIgen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Már a telefonon? 😀Ha van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.HulkeinsteinIgen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀Wyatt
több mint 9 éve
Ha van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.Igen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Igen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀
több mint 9 éve
www.nfl.com/draft/2015/live?icampaign=draft-sub_nav_bar-drafteventpage-liveitt van ,hogy melyik kört mikor kezdik el adni élőben az nfl networkon, ottani időben értendően persze
több mint 9 éve
viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
ÁháIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
több mint 9 éve
Akkor oké! :p
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Akkor vak vagyok, mert nem látom 😊Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?Wyattén úgy látom lesz, de csak 8 után, helyiben az nfl.com-onKlaci79
Viszont NFL mobile-on el tudtam indítani a live-ot elvileg, most épp a Jetsről dumáltak, az óra szerint 2:41 van még hátra, szal csak jó lesz
több mint 9 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork stream
több mint 9 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinwww.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.html
több mint 9 éve
Vissza lehet majd nézni valahonnan a teljes kört az elejétől másnap? Nem biztos, hogy tudom végig követni élőben, de az izgalmakról meg nem szeretnék lemaradni.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?Wyattén úgy látom lesz, de csak 8 után, helyiben az nfl.com-on
több mint 9 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?
több mint 9 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal