2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
faszi nem örül hogy a Bearsbe megy 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ennyit a biztos Bears WR pickről meg a WR runról 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mondjuk gordon is egy 30as pimpnek néz ki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
na már be is szart perszefingers crossedTetszik az athletices youtube stream, azt telefonról tükröztem tv-re, így mobilon már mehet a twitter/bowl.hu 😊Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊Valaki hozott egy laptopot éjjel 1:36-ot?
r.baggio
iktriad
r.baggio
briareos
több mint 2 éve
Az FK! stream ma is patika, engem megvett kilóra.
több mint 2 éve
Nagyszerű ötlet.Tetszik az athletices youtube stream, azt telefonról tükröztem tv-re, így mobilon már mehet a twitter/bowl.hu 😊Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊Valaki hozott egy laptopot éjjel 1:36-ot?
r.baggio
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
fingers crossedTetszik az athletices youtube stream, azt telefonról tükröztem tv-re, így mobilon már mehet a twitter/bowl.hu 😊Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊Valaki hozott egy laptopot éjjel 1:36-ot?
r.baggio
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
"Ki ez az afroamerikaifiatalember az ajtóban?"A srác kb 30-nak néz ki...Magas labda...
Tony Adams
davemayer
több mint 2 éve
Tetszik az athletices youtube stream, azt telefonról tükröztem tv-re, így mobilon már mehet a twitter/bowl.hu 😊Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊Valaki hozott egy laptopot éjjel 1:36-ot?
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na jöhet Forte.Ez egy Erős pick lesz, érzem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A srác kb 30-nak néz ki...Tobbet irtam volna 😅
Tony Adams
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A srác kb 30-nak néz ki...Magas labda...
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊Valaki hozott egy laptopot éjjel 1:36-ot?
r.baggio
több mint 2 éve
Jooooooooo Willis/Ebiketie/Nakobe volt a 3 tippem ide, tökéletes
több mint 2 éve
ha mi se húzzuk ki őket, akkor ki? 😀Ez így mehetne a reklámspotokba 😀
Kenny
---
több mint 2 éve
A srác kb 30-nak néz ki...
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Most mit alázod a 2015-16-os classt?azért volt hasonlóan szar qb év amikor ugyanúgy mentek ki korán a kóklerekItt tényleg senki nem akar QB-t.Nem meglepő
Cruyffista
davemayer
Negritis
több mint 2 éve
szegény nő alig bírta felolvasni Ebiketie nevétmondjuk nekem se ment volna 😀
több mint 2 éve
Akkor jöhet a Khalil Shakir/David Bell/Matt Araiza watch 😊
---
több mint 2 éve
Shawnka-t láttam magam előtt végig a Falcons picknél, a bizakodástól a letargiáig.
több mint 2 éve
azért volt hasonlóan szar qb év amikor ugyanúgy mentek ki korán a kóklerekItt tényleg senki nem akar QB-t.Nem meglepő
Cruyffista
davemayer
több mint 2 éve
én első kézből néztem amit Lindsay tolt és nem maradt el se a Gordon aki eivleg elitfutó :broáf: se a rookie Williams mögött igazán, aki hasonló volt mint gordonEz picit nagy myth lett amúgy, pont asszem Höri volt egy videójában ahol felsorolta, hogy azért az NFL kezdők nagy része első 3 körben lett kiválasztva és kb a 2.körből van a legtöbb elit futó.jah, csak sokszor egy udfa hozza ugyanazt mint a prime RB pickekUgyan, adtak egy extra 5.et érte, lofaszmer vajon ér egy tradet egy rb?A Jets már úgyse képes elrontani a draftját ... de próbálkoznak 😀Ez miert rossz pick?
Chargers LT
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
Wester