NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
🚨 TRADE 🚨 pic.twitter.com/RSQi7OcYYE
— Indianapolis Colts (@Colts) April 29, 2022
több mint 2 éve
Nézd az athleticeset, maga a setting kissé steril, de nekem felidézi a bowl.hu-s okoskodásainkatKevés a káromkodás és főleg nincsenek papíreldobós, rohangálós, asztal alá gurulós epic reakciók. 😀
r.baggio
több mint 2 éve
Durvan kesesben van itt az ido.Volt még egy pick 😀Na mivel ébren vagyok, húzunk most valami ordenáré baromságot, nyugi.Jo lett az.
Hanni
RedFive
Az rb nagy need volt, haha
Annyira jó a roster, hogy simán mehet a bRBa
r.baggio
Meg Daniek is le vannak maradva egy perccel a pff live hoz kepest. Ott mar a vikes huz.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 313
off: mi a jó kurva isten történt hope solo arcával?Kétségtelenül hájpolták.
valamikor még csinosnak mondható volt nem?
briareos
több mint 2 éve
Vikings jön
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na hát a 2/3 értelmes húzás már így is bőven az előre várt fölött van, szal én megvagyok mára 😀
több mint 2 éve
Siman benne van, mint kube fos, de a szemelyisegeert allitokag odaig van mindenki. Aztan ket ev alatt meg megtanulhatnak projektkent passzolni. Meg a mechanikajat rendbe kell tenni.Colts-insider azt mondta, hogy szerinte Riddert elvisszuk. En Skyyt mondom tovabbra is. De kivancsi leszek.Kemény lenne, ha ő lenne a #2 QB.
Stez
tenorx
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Lol carson meg penny mellé nagyon kellett🤣mindkettő lejáró jövőre és mindkettő üveg
KoporShow
de CB meg majd leszek én...
több mint 2 éve
off: mi a jó kurva isten történt hope solo arcával?valamikor még csinosnak mondható volt nem?
több mint 2 éve
Légyszíves ne bántsd a leendő franchise QBnkat 😀Nálam ő a QB2, igaz Willis volt az 1Colts-insider azt mondta, hogy szerinte Riddert elvisszuk. En Skyyt mondom tovabbra is. De kivancsi leszek.Kemény lenne, ha ő lenne a #2 QB.
Stez
tenorx
zacknorb
több mint 2 éve
Trade vikes visszajött
több mint 2 éve
Nálam ő a QB2, igaz Willis volt az 1Colts-insider azt mondta, hogy szerinte Riddert elvisszuk. En Skyyt mondom tovabbra is. De kivancsi leszek.Kemény lenne, ha ő lenne a #2 QB.
Stez
tenorx
több mint 2 éve
Ki lesz a kúbéVárnak a 3. körig és ott húznak egyet. Az 10 éve nagyon bejött.
ThundersNFL
több mint 2 éve
Nézd az athleticeset, maga a setting kissé steril, de nekem felidézi a bowl.hu-s okoskodásainkatMindeközben az én streamem a Seattlenél van aJobbik fajta stream vkninekitt csak mi hazánkos stream van!
ThundersNFL
Negritis
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Colts-insider azt mondta, hogy szerinte Riddert elvisszuk. En Skyyt mondom tovabbra is. De kivancsi leszek.Kemény lenne, ha ő lenne a #2 QB.
Stez
több mint 2 éve
Ki lesz a kúbé
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lol carson meg penny mellé nagyon kellett🤣
több mint 2 éve
Colts-insider azt mondta, hogy szerinte Riddert elvisszuk. En Skyyt mondom tovabbra is. De kivancsi leszek.
több mint 2 éve
Volt még egy pick 😀Na mivel ébren vagyok, húzunk most valami ordenáré baromságot, nyugi.Jo lett az.
Hanni
RedFive
Az rb nagy need volt, haha
Annyira jó a roster, hogy simán mehet a bRBa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fú de durván be van árazva ez a QB class.
több mint 2 éve
Na, itt a Seahawks sapka
több mint 2 éve
Na adom, Mafe jó helyre ment. Itt jó esélye van, hogy Day1 starter legyen.hát nem tudom h jamal adams-et ki tudja-e robbantani a kezdő DE poziból
tenorx