NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Csere, a Texans feljött a 44-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ide már minden Wan'Dale-t beengednek picket bemondani?Jöhetett a Robinson pick, ott még Péntek van
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
jó csak ki tudja hogy most elindult-e? 😀2 WR 11 pick alatt nem futás, futóból is ennyi voltrobinson lassú vagy még nem volt meg?a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
zacknorb
Negritis
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Nekem is elég kínosak az ilyenek, de muszáj jóemberkedni a ligának.Ez most nem lesz PC tőlem, de én sokkal jobban utálom amikor felmegy egy seregnyi ember Goodellel és 2x ennyi ideig magyaráz/nak hogy mentsük meg a kisfókákatDe akkor is szar, mert szerintem kb. senkinek nem jött át.Tudja egyébként, hogy egy nevet kell beolvasnia, nem sztorizgatnia a sorkatonaságról, a futballkarrierről meg a prosztatavizsgáltról?Direkt csinálta
Kampman
davemayer
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
Az most jönvagy mégis? 😀a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
zacknorb
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
az igen Toney + vandál robinsonToneyt lehet eltradelik a draft alatt. 😊
érdekes lesz
braxa88
több mint 2 éve
2 WR 11 pick alatt nem futás, futóból is ennyi voltrobinson lassú vagy még nem volt meg?a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
zacknorb
Negritis
több mint 2 éve
Ide már minden Wan'Dale-t beengednek picket bemondani?
több mint 2 éve
Ez most nem lesz PC tőlem, de én sokkal jobban utálom amikor felmegy egy seregnyi ember Goodellel és 2x ennyi ideig magyaráz/nak hogy mentsük meg a kisfókákatDe akkor is szar, mert szerintem kb. senkinek nem jött át.Tudja egyébként, hogy egy nevet kell beolvasnia, nem sztorizgatnia a sorkatonaságról, a futballkarrierről meg a prosztatavizsgáltról?Direkt csinálta
Kampman
davemayer
Kampman
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na jólvan, felébredtek a Giantsnél, túl jól nézett ki a tegnap 😀
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=PUvztu4UW9ADe akkor is szar, mert szerintem kb. senkinek nem jött át.Tudja egyébként, hogy egy nevet kell beolvasnia, nem sztorizgatnia a sorkatonaságról, a futballkarrierről meg a prosztatavizsgáltról?Direkt csinálta
Kampman
davemayer
Kampman
több mint 2 éve
robinson lassú vagy még nem volt meg?a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
zacknorb
több mint 2 éve
vagy mégis? 😀a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Az mekkora reach 😀 de legalább hiányposztra ment az új Cobb
---
több mint 2 éve
Atyaisten. Robinson 5.koros sleeper kb
több mint 2 éve
a kúbé futás nem idnult el 😀WR sem
Negritis
több mint 2 éve
Kampman
28 313
De akkor is szar, mert szerintem kb. senkinek nem jött át.Tudja egyébként, hogy egy nevet kell beolvasnia, nem sztorizgatnia a sorkatonaságról, a futballkarrierről meg a prosztatavizsgáltról?Direkt csinálta
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
Jo forma volt, en birtam. Nem egy McAfee, amit levagott, de azert adta. 😀sztem is jó volt egynek
Stez
több mint 2 éve
a kúbé futás nem idnult el 😀
több mint 2 éve
Jo forma volt, en birtam. Nem egy McAfee, amit levagott, de azert adta. 😀
több mint 2 éve
Tudja egyébként, hogy egy nevet kell beolvasnia, nem sztorizgatnia a sorkatonaságról, a futballkarrierről meg a prosztatavizsgáltról?Direkt csinálta
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezt a gyoker barmot...ugy kell raszolni h mi a dolgamondjuk ha lenne még 3 ilyen lehet nem erőltetnék ezt a jövőben
Beki
több mint 2 éve
Itt most pickelt a VikingsGP ugyanaz kb
youtu.be/pUlO4wGkJTk
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz