NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
egy dupla jameson most lehet nekem is jól esne, mélyreMetchie top 3 offensive non OL playa nálam ebben a classban, sztem ő jó lesz.Metchie-vel én is magasabban vagyok, mint a többség (és Jameson-nal alacsonyabban)
Cruyffista
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ojabo tökéletes helyre ment
több mint 2 éve
😀Ez Lamar tweetje volt?
RedFive
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
na ez nem meglepő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Metchie top 3 offensive non OL playa nálam ebben a classban, sztem ő jó lesz.Metchie-vel én is magasabban vagyok, mint a többség (és Jameson-nal alacsonyabban)
Cruyffista
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Most a OneRepublic számát gyalázzák meg épp a háttérben.
több mint 2 éve
😀
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Metchie top 3 offensive non OL playa nálam ebben a classban, sztem ő jó lesz.
több mint 2 éve
"Our @McShay13 made a great point on @CollegeGameDay. He noted that sometimes if QBs slip out of the first round -- and teams can't lock them in for 5 years -- they can keep on slipping. With a flurry of teams interested in QBs already passing, it doesn't portend well.To illustrate this more, there have not been multiple QBs picked in the second round since 2014. In 2018 and 2015 there were no QBs taken in second round. Point being, QBs tend to get overvalued and then there's a drop off."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szerencsétlen NFL Networkösök, nagyon próbálják a QB-kat megemlíteni mindegyik csapatnál.jó hát az nfl még mindig a QB-k körül forog
tenorx
több mint 2 éve
Mert Skyy mitől olyan special?Atyaisten. Robinson 5.koros sleeper kbMár tavaly szezon közben top100 lock volt.
Stez
De az, hogy Skyy előtt megy ki, az viszont botrány
dancogo
---
több mint 2 éve
Szerencsétlen NFL Networkösök, nagyon próbálják a QB-kat megemlíteni mindegyik csapatnál.
több mint 2 éve
Hát azért egy draftnak nem lenne szabad így mennie egyik csapatnál sem, pláne hogy mennyi későbbi pickjük vanRobinson hátsó körös 😊 Ok Giantsde sleeper. nem bírtak várni, ennyi.
Chargers LT
deyell
Azt hittem a Browns választ WR-t, de végül a Texans jött fel egyért
Mondjuk itt kb mind reach a még bent levők közül, főleg hogy Bell mindnél jobb lesz
---
több mint 2 éve
Atyaisten. Robinson 5.koros sleeper kbMár tavaly szezon közben top100 lock volt.
Stez
De az, hogy Skyy előtt megy ki, az viszont botrány
több mint 2 éve
nah akkor még 1 wr
több mint 2 éve
Klivlend koordinataira ☺Trade texansMelyik városba?
RedFive
davemayer
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Booth pick jó volt nekünk, így a DB sor meg is van hátul, jöhet a front 7-be 1-2 ember.Várjál, Booth review 😛
Go Vikings!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Booth pick jó volt nekünk, így a DB sor meg is van hátul, jöhet a front 7-be 1-2 ember.
több mint 2 éve
Trade texansMelyik városba?
RedFive
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Vajon Ojabo bent marad a Ravensnek? Edzobacsija itt van mar....
több mint 2 éve
deyell
11 702
Robinson hátsó körös 😊 Ok Giantsde sleeper. nem bírtak várni, ennyi.
Chargers LT
choose life
több mint 2 éve
Trade texans
több mint 2 éve
Booo texans
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Ide már minden Wan'Dale-t beengednek picket bemondani?Egy pillanatra azt hittem, hogy Fred Durst az, aztán rájöttem, hogy ő majd Yankees sapkában fog Jaguars picket beolvasni.
iktriad
több mint 2 éve
Robinson hátsó körös 😊 Ok Giants
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀