NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
4/5 nálunk gm játékbanBB vonulj vissza
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jó nyilván csak ugye itt azzal operálunk, hogy azt hiszik nem szar 😀Egy szar jatekos 5.opcioja nem erdekelne5. éves opcióKíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
davemayer
tenorx
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Csattanós válasz.
több mint 2 éve
Egy szar jatekos 5.opcioja nem erdekelne5. éves opcióKíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
davemayer
tenorx
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Lol hárman írtuk be ugyanazt 10 másodpercen belül 😀
több mint 2 éve
Furcsa választás
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Szerintem a Vikings még fizetne is érte, hogy valaki vigye el az 1/32-t
tenorx
több mint 2 éve
5. éves opcióKíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
davemayer
több mint 2 éve
5. éves opcióKíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
ötödik, éves, opcióKíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.Továbbra sem ertem miert tenné bárki
tenorx
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok feljön-e bárki QB-ért a kör végére.
több mint 2 éve
iktriad, too soon
---
több mint 2 éve
na azért na 😊 ilyen alapon egy sikeres találgatás is spoiler
---
több mint 2 éve
Kampman
28 312
AR élőben McAfee-nél és AJ Hawknál
több mint 2 éve
Én megnyugodtam, 2 első körrel is már most ki lehet jelenteni hogy a packers O gyengül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Karlaftis bent marad, Packers nem húz WRt, és a Pats se tradicionális needre húz.Ebből mit találtál ki?Na jó a pats még a packerst is felülmülja 😀nem kell spoiler :/
Most draftoljuk Karlaftist és én boldogan alszok el.
KoporShow
Toto21
KoporShow
több mint 2 éve
Toto21
5 950
hogy nem vitte ki a Packers Karlaftist és a Patriots se. 😛 Teljesen elrontottad a várakozást 😀Ebből mit találtál ki?Na jó a pats még a packerst is felülmülja 😀nem kell spoiler :/
KoporShow
Toto21
KoporShow
több mint 2 éve
Ebből mit találtál ki?Na jó a pats még a packerst is felülmülja 😀nem kell spoiler :/
KoporShow
Toto21
több mint 2 éve
Ezért nem Írok neveketNa jó a pats még a packerst is felülmülja 😀nálunk még a Packers se volt
KoporShow
r.baggio
több mint 2 éve
ARod forog a sírjában 😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Na jó a pats még a packerst is felülmülja 😀nem kell spoiler :/
KoporShow
több mint 2 éve
omfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na jó a pats még a packerst is felülmülja 😀Épp Whitworth beszél, és még nincs bejelentve a Packers pick se.
KoporShow