NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Francba hát, hogy Ebner előbb megy ki mint eddigi csapattársa, a Baylor rekorddöntögető futója Abram Smithne aggódj, nekem 4, 66%-a a teljes termésemnek
Van még 6 draftoltam, akit IRL nem vittek el 😕
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Érzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A social média accountjait gondolom a kutyája kezeli.stump the truck vagy mi, csak Belichick nem tudja mi az a twitterkép sincs hozzáPatsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Az nfl.com elsőre egyetemet se tudott beírni a prospecthez
KoporShow
A Northwest Missouri State szintén harmadosztály
r.baggio
Wester
Heisman
több mint 2 éve
Francba hát, hogy Ebner előbb megy ki mint eddigi csapattársa, a Baylor rekorddöntögető futója Abram SmithVan még 6 draftoltam, akit IRL nem vittek el 😕
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
stump the truck vagy mi, csak Belichick nem tudja mi az a twitterkép sincs hozzáPatsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Az nfl.com elsőre egyetemet se tudott beírni a prospecthez
KoporShow
r.baggio
Wester
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
brownsba meg egy bicajos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
LOLGM játék stealem! 😀
Feels like he went to Bishop Sycamore https://t.co/zJqsKZwj3E
— Mark Long (@APMarkLong) April 30, 2022
EZ még Gene Smithnek is egzotikus pick lenne.
iktriad
több mint 2 éve
kép sincs hozzáPatsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Az nfl.com elsőre egyetemet se tudott beírni a prospecthez
KoporShow
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
15 FCS-es és 3 harmadosztályú pick és még nem vagyunk a 7.körben. Ez mutatja meg igazán, hogy magyar soccerfanok terminus technicusával élve ez a class "Kurvagyenge".Patsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Az nfl.com elsőre egyetemet se tudott beírni a prospecthez
KoporShow
r.baggio
több mint 2 éve
andy papa hambiról beszél 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tényleg Belichick kutyája bök rá a játékosokra a mancsával.Patsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Northwestern Missouri Stateről
KoporShow
Heisman
több mint 2 éve
Patsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Az nfl.com elsőre egyetemet se tudott beírni a prospecthez
KoporShow
---
több mint 2 éve
Jól tolta a srác szvsz, sztem se volt benne semmi cringeJaj istenem, értem, hogy ebben a generációban élünk, de ne legyen már minden cringe 😀Feelgood ez a makeawishes gyerek 😊lelkes meg nem rossz sztori, de ez is túl lett tolva sztem és inkább cringe let ta végére
tenorx
Negritis
tenorx
több mint 2 éve
bocs de mikor megy a műmájer jópofizás hogy milyen jó a srác miközben nem az, de ott van meg mindenJaj istenem, értem, hogy ebben a generációban élünk, de ne legyen már minden cringe 😀Feelgood ez a makeawishes gyerek 😊lelkes meg nem rossz sztori, de ez is túl lett tolva sztem és inkább cringe let ta végére
tenorx
Negritis
tenorx
akkor nekem az cringe
több mint 2 éve
Patsnél ez már szándékos trollkodásnak tűnik 😀Northwestern Missouri Stateről
KoporShow
több mint 2 éve
Jaj istenem, értem, hogy ebben a generációban élünk, de ne legyen már minden cringe 😀Feelgood ez a makeawishes gyerek 😊lelkes meg nem rossz sztori, de ez is túl lett tolva sztem és inkább cringe let ta végére
tenorx
Negritis
több mint 2 éve
Fenèt, jól blokkoljon 😀Vízilabdás Calcaterra szinten tolja akkor jó lesz 🥳🥳🥳🥳🥳coverben jó? vagy inkább man press?
dande
Janek
több mint 2 éve
Feelgood ez a makeawishes gyerek 😊lelkes meg nem rossz sztori, de ez is túl lett tolva sztem és inkább cringe let ta végére
tenorx
több mint 2 éve
Feelgood ez a makeawishes gyerek 😊
több mint 2 éve
Nagyon vicces, hogy szinte szó szerint egy köpésnyire van a kampusztól egy másik egyetem, a Henderson State, ahova anno még magyar játékost is vittek ki focizniharmadosztály elvilegiktriad, te húzol a jaxnek?Én másodosztály fan vagyok, ez a srác Div II-es vagy Div III-as (harmad vagy negyedosztály).
eaglesmcnabb
iktriad
Kampman
en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Ravine
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 2 éve
Vízilabdás Calcaterra szinten tolja akkor jó lesz 🥳🥳🥳🥳🥳coverben jó? vagy inkább man press?
dande
több mint 2 éve
Baszki Calcaterra is egy vétlen headshotra van attól, hogy még egyszer vissza kelljen vonulnia, Strong meg még mindig nem kelt el.. Ennyire szar nem lehet a térdeIgen nèzem, hogy egyszer már visszavonult agyrázkódás miatt ... akkor azèrt nem annyira nyerő....
dancogo
több mint 2 éve
Az idei Tom Brady pickkel, 6/199-en a Carolina Panthers kiválasztja Cade Mayst. Guard, Tennessee.
több mint 2 éve
akkor HOF, herremans is onnan jött aztán mekkora mágus lettharmadosztály elvilegiktriad, te húzol a jaxnek?Én másodosztály fan vagyok, ez a srác Div II-es vagy Div III-as (harmad vagy negyedosztály).
eaglesmcnabb
iktriad
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!