NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 505
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
tehát lényegében Burksre cseréték BrowntEs szereztek egy extra kört + cap spacet
Drip
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Chiefs és Packers verheti a fejét a falba.chiefsnek ott van juju meg valdes-scatling
Toto21
de hogy rodgers kinek fog paszolni jó kérdés
deebo tradet ide!
több mint 2 éve
tehát lényegében Burksre cseréték Browntmeg még 2 impact playerre akit megfizetnek a szerződés összeg különbségből
Drip
több mint 2 éve
Jöhet akkor Penning most már a Saintsbe 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
tehát lényegében Burksre cseréték Browntés spóroltak egy zsák pénzt.
Drip
gazdaságilag védhetetlen.
több mint 2 éve
Chiefs és Packers verheti a fejét a falba.Christian Waston dörzsöli a tenyerét. Meg Pickens és Moore.
Toto21
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Áh...szódával max..aztán lehet ap lesz minden évbenLinderbaum?Az első óra a lassú kezdéssel 8 pick volt, a második óra 9 pick.de röhögnék, ha mi se vinnénk QB-t...
tenorx
bár akkor már nem is tudom, hogy kit vihetnénk
Klaci79
KoporShow
több mint 2 éve
tehát lényegében Burksre cseréték Brownt
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Chiefs és Packers verheti a fejét a falba.
több mint 2 éve
kérlek Titans, nehogy elvigyétek Burks-t, inkább menjen ki később, de a Packersbe vagy a Chiefsbemajdnem 😀
r.baggio
több mint 2 éve
Egyébként capspace miatt érthető amit csinált a Titans, ha Burks beválik. Csak kevésnek tűnik az ellenérték.De nyilván az is nagy érték, ha a WRed aprót keres 4 évig.
több mint 2 éve
kérlek Titans, nehogy elvigyétek Burks-t, inkább menjen ki később, de a Packersbe vagy a Chiefsbe😕 no. 1. WR rögtön, de a fenébe is
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na-na, ugye...?! Mindjárt bele is szeretsz az egyikbe 😉😁Az első óra a lassú kezdéssel 8 pick volt, a második óra 9 pick.de röhögnék, ha mi se vinnénk QB-t...
tenorx
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha Hurts beválik jó, ha nem akkor.....akkor majd köv qbnak lesz jó elkapósora, ugyanaz mint miamiben
dande
több mint 2 éve
Linderbaum?Az első óra a lassú kezdéssel 8 pick volt, a második óra 9 pick.de röhögnék, ha mi se vinnénk QB-t...
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Ha beválik a Ramsben, ha bust nálunk. 😀valahogy mindig megtalálják a módját h kibasszanak mindenkivel.mindeközben, oké hogy fos szerződés, de Amari Cooper meg 5. körért ment át Clevelandbe 😀de még fosabb szerződéseket kell majd adni azoknak, akikért most cseréltek
shawnka
a jaguars megcsinálta a wr piacot az fa elején 😊
gabokocka
kiváncsi vagyok travon hol fog játszani 24ben
briareos
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Burks 😀
több mint 2 éve
Titans egyértelműen Seahawks-sapka
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
cleveland😀valahogy mindig megtalálják a módját h kibasszanak mindenkivel.mindeközben, oké hogy fos szerződés, de Amari Cooper meg 5. körért ment át Clevelandbe 😀de még fosabb szerződéseket kell majd adni azoknak, akikért most cseréltek
shawnka
gabokocka
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Az első óra a lassú kezdéssel 8 pick volt, a második óra 9 pick.de röhögnék, ha mi se vinnénk QB-t...
tenorx
több mint 2 éve
Mondtam már, mi vagyunk a káosz ügynökei. Ha már nekünk szar, dögöljön meg az összes szomszéd tehene is.mindeközben, oké hogy fos szerződés, de Amari Cooper meg 5. körért ment át Clevelandbe 😀de még fosabb szerződéseket kell majd adni azoknak, akikért most cseréltek
shawnka
gabokocka
több mint 2 éve
Ha Hurts beválik jó, ha nem akkor.....
több mint 2 éve
valahogy mindig megtalálják a módját h kibasszanak mindenkivel.mindeközben, oké hogy fos szerződés, de Amari Cooper meg 5. körért ment át Clevelandbe 😀de még fosabb szerződéseket kell majd adni azoknak, akikért most cseréltek
shawnka
gabokocka