NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szep huzas. Legalabb nem varatlan.fasza lehet, ha egy ravens szurkoló dicséri 😕
RedFive
én még nem tudom
több mint 2 éve
Szep huzas.nektek biztos 😉
RedFive
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Malik Willis hype cikkeket meg 1/2 mockokat gyűjtsük össze és tegyük el a humorosba.
több mint 2 éve
Kelley? 😀Pickett?Penninget szerettem volna. Így szerintem Willist.tenorxNa kit húzunk???
Klaci79
tenorx
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
na most tényleg letette a haját egy kicsit az oldal...
This is the first time in the common draft era that six wide receivers have gone in the top 20 picks.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Pickett?Penninget szerettem volna. Így szerintem Willist.tenorxNa kit húzunk???
Klaci79
tenorx
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
esélytelen volt...van LT-nk....oda sorolja a FO 😊Penninget szerettem volna. Így szerintem Willist.tenorxNa kit húzunk???
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
akit beírtam januárba hozzátok 😉Penninget szerettem volna. Így szerintem Willist.tenorxNa kit húzunk???
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
alig lehet néha elérni az oldalt
több mint 2 éve
Jöhet akkor Penning most már a Saintsbe 😊Mondtam 😊
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Penninget szerettem volna. Így szerintem Willist.tenorxNa kit húzunk???
Klaci79
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Hát ha most se, akkor egye meg a sok DM-t a Packers és Rodgers ülje ki a szezonokat. Nem igaz, hogy nem tudnak alá csapatot tenniChiefs és Packers verheti a fejét a falba.Miért, szerinted WR-t akartunk húzni?
Toto21
A front office és Rodgers évek óta egy ilyen passzív-agresszív, ki tudja egymást jobban trollkodni pszichojátékot játszanak egymással.
Kampman
több mint 2 éve
A Chiefs mit is kapott Tyreekért? Látva ezeket a mai trade-eket, tökéletes munkát végeztek Veachék.
több mint 2 éve
vicces úgy nézni amúgy a draftot hogy az espn draftcast rankingja alapján tudok bármit is a pickekrőlaztán meg olvasom itt hogy sapka vagy sem 😀
mondjuk lassan 6-7. éve íg megy 😀
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Saints kivisz-e előlünk Willist.
több mint 2 éve
Kampman
28 299
Chiefs és Packers verheti a fejét a falba.Miért, szerinted WR-t akartunk húzni?
Toto21
A front office és Rodgers évek óta egy ilyen passzív-agresszív, ki tudja egymást jobban trollkodni pszichojátékot játszanak egymással.
több mint 2 éve
amig tannehill van ott attól azért nem kell félni, szóval vrabel töke biztonságban vantehát lényegében Burksre cseréték Browntés kaptak egy harmadik kört! meg cap space! irány a superbowl
Drip
r.baggio
több mint 2 éve
Derrick Henry after catching 100 checkdowns from Tannehill pic.twitter.com/8GpEQGgVvi
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2022
több mint 2 éve
mondjuk a garantált nem olyan vészestehát lényegében Burksre cseréték Browntmeg még 2 impact playerre akit megfizetnek a szerződés összeg különbségből
Drip
briareos
több mint 2 éve
braxa88
12 534
a WRek minden tekintetben ellopták a showt
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Valdes-Scantling lol 😀Chiefs és Packers verheti a fejét a falba.chiefsnek ott van juju meg valdes-scatling
Toto21
de hogy rodgers kinek fog paszolni jó kérdés
deebo tradet ide!
braxa88
több mint 2 éve
tehát lényegében Burksre cseréték Browntés kaptak egy harmadik kört! meg cap space! irány a superbowl
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal