NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 591
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Bakker ilyenkor kell még ilyennel húzni az időt? 😀
több mint 1 éve
kik ezek?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
miért csak 31 pick van?Ha jól emlékszem Miamitól vették el tampering miatt.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az nice. 3/4 Georgia DL. Minnyá jön a hír, hogy cserélnek a Jagsel Walkerért.
több mint 1 éve
miért csak 31 pick van?
több mint 1 éve
csalás, amit az Eagles művel.
több mint 1 éve
Ilyenkor már nem nagyon szoktak lenni, majd a 2. kör közepén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Bresee, ezt eltaláltam
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mi az isten ez a Clemson run? Nem tudják a GM-ek, hogy oda csak semmirekellők járnak?
több mint 1 éve
na nézzük remélem nem cserélünk ki Porter vagy Nolant léci
több mint 1 éve
kurva vatgy nadrág?
több mint 1 éve
Úgy látom jó páran szeretjük a MiciMackót 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jó C-nek is. Meg RT-t is szoktak játszani G-k.Ő guard, nem tackle. És ő is olyan, hogy keményebben nééz ki, mint amilyen j...vagy a fogatlan NDSUs Mauch vagy hogy hívjákInkább Jaelyn Duncan, mint ő. Vagy Tyler Steen.Na őt nagyon nem akartam.Meg kell védeni Trevort nem?
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ő guard, nem tackle. És ő is olyan, hogy keményebben néz ki, mint amilyen jó...vagy a fogatlan NDSUs Mauch vagy hogy hívjákInkább Jaelyn Duncan, mint ő. Vagy Tyler Steen.Na őt nagyon nem akartam.Meg kell védeni Trevort nem?
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Már csak focizni kell megtanulnia.vagy nem. Murphy is jó pick viszont (sajnos)Porter kifog csúszni? o.OBengals amúgy benne van a pakliban, hogy kihúzza
tenorx
Drip
Drip
több mint 1 éve
vagy nem. Murphy is jó pick viszont (sajnos)Porter kifog csúszni? o.OBengals amúgy benne van a pakliban, hogy kihúzza
tenorx
Drip
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Ha mézre néz, bolydul a méhseregHisz ő Mackó Mici a Mackóén kedvelem őt, nagyon kedvelem őtA barátom már vár reámHajnalodik, kiugrom az ágybólGyerünk Jags, dobd fel az estét!Már reggel van.
akdestroyer
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
vagy a fogatlan NDSUs Mauch vagy hogy hívjákInkább Jaelyn Duncan, mint ő. Vagy Tyler Steen.Na őt nagyon nem akartam.Meg kell védeni Trevort nem?
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
több mint 1 éve
youtu.be/oNFRlZId_LUén kedvelem őt, nagyon kedvelem őtA barátom már vár reámHajnalodik, kiugrom az ágybólGyerünk Jags, dobd fel az estét!Már reggel van.
akdestroyer
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Draft
több mint 1 éve
Inkább Jaelyn Duncan, mint ő. Vagy Tyler Steen.Na őt nagyon nem akartam.Meg kell védeni Trevort nem?
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Hisz ő Mackó Mici a Mackóén kedvelem őt, nagyon kedvelem őtA barátom már vár reámHajnalodik, kiugrom az ágybólGyerünk Jags, dobd fel az estét!Már reggel van.
akdestroyer
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Draft
több mint 1 éve
Na őt nagyon nem akartam.Meg kell védeni Trevort nem?
iktriad
Draft
több mint 1 éve
én kedvelem őt, nagyon kedvelem őtA barátom már vár reámHajnalodik, kiugrom az ágybólGyerünk Jags, dobd fel az estét!Már reggel van.
akdestroyer
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
A barátom már vár reámHajnalodik, kiugrom az ágybólGyerünk Jags, dobd fel az estét!Már reggel van.
akdestroyer
iktriad
Sixo
Draft