NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 557
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Hi mindenkinek, go Broncos és Tyjae Spears
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
uh b+ ez a "drop out of college you will make it" duma annyira gázKinti viszonylatban eléggé valid
Negritis, a vajda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
uh b+ ez a "drop out of college you will make it" duma annyira gáz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NFL..com adja. Mint mindigAdsz egy linket? Én nem találtam ott semmit tegnap se.
ozibozi
több mint 1 éve
Net4+-on is már megy a stream
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
NFL..com adja. Mint mindig
több mint 1 éve
Ha valakinek lesz Eisenes NFL Networkos streamje, ne tartsa magában.Na közben a .to-son találtam itt:
Nemtom mi van az nflbite-al (bár észrevettem, hogy már kettő van, de egyiken se találok streamet).
tenorx
www.nflbite.to/2023-NFL-Draft-vs-Live-Stream/10555
több mint 1 éve
Pedig olyan sokan szerették volna, ha visszamegy ma is. Igaz, nem Will Levis miatt. 😊Sugárzik a csajról, hogy a faszt is szalvétával fogja...
Will Levis waiting on that call 📞#NFLDraft pic.twitter.com/gAq2ktBK4h
— SportsCenter (@SportsCenter) April 28, 2023
iktriad
több mint 1 éve
Ha valakinek lesz Eisenes NFL Networkos streamje, ne tartsa magában.Nemtom mi van az nflbite-al (bár észrevettem, hogy már kettő van, de egyiken se találok streamet).
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=4SqGsnPe1_4
több mint 1 éve
The NFL legends and active players will announce picks in the 2nd round of the 2023 Draft.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) April 28, 2023
The list includes players such as Devin Hester (Bears), Fred Taylor (Jaguars), AJ Green (Bengals), DeMarcus Ware (Broncos), among others.
The full list is attached. pic.twitter.com/8c0klP8kKo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Én már látom magam előtt egy Hollywood-i sztorit 🤪dailysnark.com/2023/04/28/breaking-will-levis-will-not-attend-day-2-of-nfl-draft-after-sliding-out-of-first-round/Pedig olyan sokan szerették volna, ha visszamegy ma is. Igaz, nem Will Levis miatt. 😊
Levis kihagyja a második napot, nem lesz ott személyesen.
Ilyet sem nagyon láttam még,eddig sem tartottam kb semmire, ezután még annyira sem 😂😂
kapitnono
iktriad
Alan Tudykkal
több mint 1 éve
dailysnark.com/2023/04/28/breaking-will-levis-will-not-attend-day-2-of-nfl-draft-after-sliding-out-of-first-round/Pedig olyan sokan szerették volna, ha visszamegy ma is. Igaz, nem Will Levis miatt. 😊
Levis kihagyja a második napot, nem lesz ott személyesen.
Ilyet sem nagyon láttam még,eddig sem tartottam kb semmire, ezután még annyira sem 😂😂
kapitnono
több mint 1 éve
dailysnark.com/2023/04/28/breaking-will-levis-will-not-attend-day-2-of-nfl-draft-after-sliding-out-of-first-round/Levis kihagyja a második napot, nem lesz ott személyesen.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Mai az már angol nyelven lesz a net+-on?Igen meg a holnapi is
tüsi91
---
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Mai az már angol nyelven lesz a net+-on?
több mint 1 éve
Na most is okosabb 😁 lettemMindenhol 1 óra szerepel magyar idő szerintNem 0:00 cet?Második kör hány órától kezdődik itteni idő szerint?1
KeyG
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Plusz mivel mi még szenvedünk az óraállításokkal, most CEST, Central European Summer Time van (ami ugye egyel több, mint a CET)
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Én továbbra is tartom hogy semmi nincs a csávóban ami első kört érne, a top 5-ös mockoktól meg sírva röhögtem. Aztán ahogy látom az NFL GM-ek is így gondolták. A nagy hype miatt biztos lesz valaki aki második körben elviszi, de szerintem még az is magas pick érte, egy Christian Ponder 2.0 a srác...I feel bad for Will Levis because his entire "slide" is a result of the NFL Draft Machine. Nobody who watched him regularly in college thought he would go near the top of the draft.
— Chris Vannini (@ChrisVannini) April 28, 2023
Átlag NCAA követő vibes.
Amúgy Sauce is nyomatja Twitteren hogy milyen jó csávó
zacknorb
több mint 1 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mindenhol 1 óra szerepel magyar idő szerintNem 0:00 cet?Második kör hány órától kezdődik itteni idő szerint?1
KeyG
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Plusz mivel mi még szenvedünk az óraállításokkal, most CEST, Central European Summer Time van (ami ugye egyel több, mint a CET)