Arizona Cardinals - Jacksonville Jaguars
11 napja
Buta elkapó jó 5 másodpercet elbaszott az ünnepléssel, még a labdát is eldobta
11 napja
Wilson megint 100+ yard. Kurvára remélem, hogy ezentúl erősen használva lesz MHj jelenlétében is.
11 napja
Az OT már megvan, de lehet a W is meglesz.
11 napja
Nehogy rúgjunk, menni kell TD-re
11 napja
még a Dallas fanok is. Ahhoz képest 21-21. Utálom a Cowboyst, de remélem innen megnyerik 😀De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.Jó, hogy mondod, annak a meccsnek az eredményét már nem is néztem, azt hittem, sima Philly.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
11 napja
De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.Jó, hogy mondod, annak a meccsnek az eredményét már nem is néztem, azt hittem, sima Philly.
shagi0206
11 napja
Könnyű Jags W mi, Löfli?
11 napja
De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.
11 napja
hoppá baszki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Amúgy most miért is nem rúgtak? Féltek, hogy mi majd végigmegyünk a pályán? Nagy bizalom ez a D-nek 😀
11 napja
őt én is szeretem. Főleg hogy GM-ben az 5. körben húztam, IRL a Jags meg a 2-ban 😊Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:Passzoltunk és nem lett turnover. Igaz 1st down se. Brenton Strange, de jó hogy újra itt vagy!
- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
- vagy csinálunk egy 3&outot, ellőve a 3 időkérést, és akkor még talán marad időnk.
De természetesen Etienne majd elfut vagy 30 yardot, és önszántából lemegy valahol az 5 yardosnál.
shagi0206
iktriad
11 napja
na, a 3&out megvan (4-re vigyázni, nehogy megtrükközzenek minket), esély a győzelemre meglesz. Persze úgyis pick lesz abból.
11 napja
Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:Passzoltunk és nem lett turnover. Igaz 1st down se. Brenton Strange, de jó hogy újra itt vagy!
- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
- vagy csinálunk egy 3&outot, ellőve a 3 időkérést, és akkor még talán marad időnk.
De természetesen Etienne majd elfut vagy 30 yardot, és önszántából lemegy valahol az 5 yardosnál.
shagi0206
11 napja
mondtam, hogy sima JagsEz minden, csak nem sima Jags W. És még nincs is meg.
Löfli
11 napja
Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
11 napja
mondtam, hogy sima Jags

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Ok, zárjuk le 3 futással és egy Little FG-vel.
11 napja
Végre egy TE, aki nem minket szopat, hanem az ellenfelet.
11 napja
Antonio Johnson sack?! Mindenki szégyellje el magát a Cards O-Falban.
11 napja
Deguara? Tavaly nálunk volt. #bosszúmeccs
11 napja
Előnyben adja csak el, értemAzt hiszem máig csak előnyben adta el idén 7-szer is, hátrányban egyszer sem, de ma dobott már picket akkor is.
Jakehomer
11 napja
Ott is a TD baszki! Trevor ma a III/III-as ügynök.
11 napja
most már nemA gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.A JAX kezében a meccs, elvileg.
shagi0206
Ja, le voltam maradva...
nagylaza, főpohárnok