NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 317
41
18:05 Florida @ Texas - NET4+
Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
ASR10
135
menjen a blitz, ha eldobja úgyis szopó..
több mint 9 éve
Jo ez a kenguru srac
több mint 9 éve
Le ne engedjünk már....
több mint 9 éve
Josszi
3 341
tét nélkül örüljünk egy szép Hyde futásnak, vagy egy jó passznak.. mára ennyi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
az arcoskodás megy, seattle wannabe cards, ott rúgták térddel rácson a fekvő OL-t, de mi kapunk of coursenaaaa Petya báttya. Azért a Hóxhoz hasonlítani...
petey
több mint 9 éve
Pattongyerek takarodj
több mint 9 éve
az arcoskodás megy, seattle wannabe cards, ott rúgták térddel rácson a fekvő OL-t, de mi kapunk of course
több mint 9 éve
hát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕hát figy, pár éve mi is kikaptunk 59-0-ra a seahawkstól 😀 azóta szerencsére fordult egyet a világ 😊
szaszia
több mint 9 éve
kicsit vakon vannak a bírók
több mint 9 éve
Patton is hasznos gyerek
több mint 9 éve
Nem kell ide Dockett hogy legyen egy kis feszkó 😊Attól nekem még hiányzik. 😕
Fucu
több mint 9 éve
Hyde valami iszonyat durva csávó. Múlt héten láttam ahogy rámentek a térdére nem hittem volna hogy ma így tud majd futni. MadMan.
több mint 9 éve
Okos gyerek ez a Patton
több mint 9 éve
Nem kell ide Dockett hogy legyen egy kis feszkó 😊
több mint 9 éve
ASR10
135
és akkor még a sorsolásról nem is beszéltünk..nem kérdés, igazad van. a csapatunk, és az is marad. nem vártuk nagy reményekkel az évet, kár, hogy az első héten mégis reményeket ébresztettek bennünk. akkor fogadjuk el, hogy ez tényleg építkezés-év, minden téren. bízom benne, hogy a következő hetekben csiszolódunk, és jön még eredmény is. az viszont biztos, hogy a csoportunk szerintem az egyik legerősebb (SEA is vezet). na, go 9ers!hát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕akkor is a csapatunk, sok van még a szezonból, az idei évet nem nagy reményekkel vártuk, nem?
szaszia
petey
szaszia
több mint 9 éve
Carlos még nem adta fel! 😊
több mint 9 éve
nem kérdés, igazad van. a csapatunk, és az is marad. nem vártuk nagy reményekkel az évet, kár, hogy az első héten mégis reményeket ébresztettek bennünk. akkor fogadjuk el, hogy ez tényleg építkezés-év, minden téren. bízom benne, hogy a következő hetekben csiszolódunk, és jön még eredmény is. az viszont biztos, hogy a csoportunk szerintem az egyik legerősebb (SEA is vezet). na, go 9ers!hát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕akkor is a csapatunk, sok van még a szezonból, az idei évet nem nagy reményekkel vártuk, nem?
szaszia
petey
több mint 9 éve
ASR10
135
persze, nem vártunk hazai superbowl-t de azért a hazai vikings után megjött az étvágy..
több mint 9 éve
Josszi
3 341
a 8-8 nagy remény? 😀 abban én még mindig bízomhát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕akkor is a csapatunk, sok van még a szezonból, az idei évet nem nagy reményekkel vártuk, nem?
szaszia
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
szezon előtt igen de az a baj, hogy a Vikings elleni meccs után néhányan elhittük, hogy a bab is húshát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕akkor is a csapatunk, sok van még a szezonból, az idei évet nem nagy reményekkel vártuk, nem?
szaszia
petey
több mint 9 éve
Josszi
3 341
Hydemondj egy olyan részét a játéknak amiben most nem vagyunk homályok...legalább a Run D legyen jó, csak egy kis örömöt, plsviccelsz? homály az is ma...
picstii
Josszi
én csak próbálom megtalálni azt a mi a legkevésbé szar
picstii
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
hát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕akkor is a csapatunk, sok van még a szezonból, az idei évet nem nagy reményekkel vártuk, nem?
szaszia
több mint 9 éve
hát én 9ers-nek drukkolok régóta. de ez most szánalmas, és megalázó. olyan, mintha ez a csapat nem NFL szintű lenne. elkeserítő, csak remélem, hogy ez a gödör legalja... 😕Ez a csapat iránti elkötelezettség próbája. Nem kell sokat vissza menni az időben, hogy megtaláld a mi hasonló szitunkat.
szaszia
több mint 9 éve
mondj egy olyan részét a játéknak amiben most nem vagyunk homályok...legalább a Run D legyen jó, csak egy kis örömöt, plsviccelsz? homály az is ma...
picstii
Josszi
én csak próbálom megtalálni azt a mi a legkevésbé szar