Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
10 hónapja
KB23
786
Első osztályú védelem. Minek ide ellenfél, ha magunkat verjük meg
10 hónapja
Az egész védelem elmehet a p...ba!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
10 hónapja
Most Conner mint kés a vajon egész driveban.
10 hónapja
KB23
786
Mindegy is mert a Packers nem adja könnyen magát.
10 hónapja
KB23
786
Ez lassan nagyon sima lesz. Mondjuk nem.erdemeljuk meg a.PO-t.... de azert csak drukkolok kicsit a Cards gyozelemnek...😀Azért a hawksnal nincs sima meccs. De azért sűrűn lekoppogtam 😄
Kájzerszóze
10 hónapja
Ez lassan nagyon sima lesz. Mondjuk nem.erdemeljuk meg a.PO-t.... de azert csak drukkolok kicsit a Cards gyozelemnek...😀
10 hónapja
KB23
786
Ez a védelem valami katasztrófa. Tudom csináljam utánuk, de basszus ezek az emberek egész életükben ezt csinálják de képtelen levinni egy embert?
10 hónapja
KB23
786
Szerintem nem fogják akkor se elküldeni ha ki is kapunk. Még egy éve van a szerződéséből. És esélyes hogy ő fog utódot is választani majdNem tudom. De az biztos, ha nem kapunk ki, akkor nem, pláne ha a Macik is tesznek egy szívességet.Hát, ha csak valami nagy csoda nem történik, jövőre is PC-t látjuk rágózni az oldalvonal mellett. Picipirosmadarak nem partnerek a rezsimváltásban.Szerinted ha most kikapunk akkor elküldenek PC-t?
Vitézlő Titoknok tomz
KissBandi37
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
shagi0206
10 918
Hát, ha csak valami nagy csoda nem történik, jövőre is PC-t látjuk rágózni az oldalvonal mellett. Picipirosmadarak nem partnerek a rezsimváltásban.pont amiatt a rágózás miatt nem bírom nézni a meccseiteket. még akkor se, ha ellenünk játszotok. Ha meglátom, legszívesebben benyúlnék a képernyőn, hogy fejbebasszam 😀
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
KB23
786
Eddig nem úgy tűnik hogy a macilacik sokat hozzaadnanak ehhezNem tudom. De az biztos, ha nem kapunk ki, akkor nem, pláne ha a Macik is tesznek egy szívességet.Hát, ha csak valami nagy csoda nem történik, jövőre is PC-t látjuk rágózni az oldalvonal mellett. Picipirosmadarak nem partnerek a rezsimváltásban.Szerinted ha most kikapunk akkor elküldenek PC-t?
Vitézlő Titoknok tomz
KissBandi37
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Nem tudom. De az biztos, ha nem kapunk ki, akkor nem, pláne ha a Macik is tesznek egy szívességet.Hát, ha csak valami nagy csoda nem történik, jövőre is PC-t látjuk rágózni az oldalvonal mellett. Picipirosmadarak nem partnerek a rezsimváltásban.Szerinted ha most kikapunk akkor elküldenek PC-t?
Vitézlő Titoknok tomz
KissBandi37
10 hónapja
KB23
786
Az az igazság hogy végre használjuk a fejünket. Ha van futasunk akkor miért ne venné el a figyelmet a többiekről.Végre használjuk a TE-ketEllenünk az missmatch bőven idén (is).
KissBandi37
shagi0206
10 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Hát, ha csak valami nagy csoda nem történik, jövőre is PC-t látjuk rágózni az oldalvonal mellett. Picipirosmadarak nem partnerek a rezsimváltásban.
10 hónapja
shagi0206
10 918
Végre használjuk a TE-ketEllenünk az missmatch bőven idén (is).
KissBandi37
10 hónapja
KB23
786
Végre használjuk a TE-ket
10 hónapja
Cardinalis
5 788
Lehet h ma javul az átlag... eddig kemény Dhaboru zajlik.Szóval bátran kijelenthető, hogy igen 😀Védelem összeállt?Atlag 34 pontot kaptunk az elmult 3 meccsen...
KissBandi37
Cardinalis
shagi0206
THIS IS THE WAY
10 hónapja
shagi0206
10 918
Szóval bátran kijelenthető, hogy igen 😀Védelem összeállt?Atlag 34 pontot kaptunk az elmult 3 meccsen...
KissBandi37
Cardinalis
10 hónapja
KB23
786
Jönnek az erőltetett passzok a futasok helyett
10 hónapja
KB23
786
Ezek a screen passzok kikeszitenek
10 hónapja
KB23
786
Azért az elég sok.Murray egyébként mennyire razodott vissza? Nem nagyon követem a cards meccseketAz Eagelst megvertuk mult7en 35-31 re, ez tán emlitesre melto, ennyi.
KissBandi37
Atlag 34 pontot kaptunk az elmult 3 meccsen...Védelem összeállt?Murray egyébként mennyire razodott vissza? Nem nagyon követem a cards meccseketAz Eagelst megvertuk mult7en 35-31 re, ez tán emlitesre melto, ennyi.
KissBandi37
Cardinalis
KissBandi37
Cardinalis
10 hónapja
Cardinalis
5 788
Murray egyébként mennyire razodott vissza? Nem nagyon követem a cards meccseketAz Eagelst megvertuk mult7en 35-31 re, ez tán emlitesre melto, ennyi.
KissBandi37
Atlag 34 pontot kaptunk az elmult 3 meccsen...Védelem összeállt?Murray egyébként mennyire razodott vissza? Nem nagyon követem a cards meccseketAz Eagelst megvertuk mult7en 35-31 re, ez tán emlitesre melto, ennyi.
KissBandi37
Cardinalis
KissBandi37
THIS IS THE WAY
10 hónapja
Riseupredsae
36
Hello, Go Hawks!Köszi 😎
buffstreams.app/nfl/seattle-seahawks-arizona-cardinals/731327
BigBaltazar