Atlanta Falcons - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Neki kell menni
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Kenji
642
ifirstrow.eu/watch/471950/4/watch-atlanta-falcons-vs-carolina-panthers.html
több mint 8 éve
Freeney szopat minketCamnek fel kellett volna lépnie a zsebben
JUNIOR46
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ha így haladunk meg lesz az az elkapott yardos rekordÁáá, ahhoz is egy Saints védelem kellett 😀
JUNIOR46
több mint 8 éve
Freeney szopat minket
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Ha így haladunk meg lesz az az elkapott yardos rekord
több mint 8 éve
Kifli szép aszisztot adott.
több mint 8 éve
Szarok vagyunk, ez van 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tavaly ezek megvoltak
több mint 8 éve
Gano benyomott egyet 50-en túlról, őrület
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Mi van ezzel a Panthersel?Superbowl Hangover
MirrMurr
több mint 8 éve
Az oké hogy nincs meg a tavalyi forma de még meg se közelítjük
több mint 8 éve
Mi van ezzel a Panthersel?
több mint 8 éve
A sec úgy szar ahogy van csak cam ne kezdjen el ic-ket dobálni
több mint 8 éve
Udv az uraknak
több mint 8 éve
Hát sztem Colemannek ott kellett volna lennie, csak elbaszta. Benwikere látványosan elengedte.Az már a draft után egyértelmű volt, de attól még nem kéne ennyire szarul játszani.
Mondjuk így 3 és fél meccs után látható, hogy Gman elbaszta ezt az offseasont, nem is kicsit.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Hát sztem Colemannek ott kellett volna lennie, csak elbaszta. Benwikere látványosan elengedte.Mondjuk így 3 és fél meccs után látható, hogy Gman elbaszta ezt az offseasont, nem is kicsit.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Inkább lesupermaneztem, bár abból a túloldalon is van egy.Julio nem ember.TE MOST LEMAJMOZTAD??!!!!
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Verjen meg Sanu, ha tud, ne JJ egy az egyben.Most ez komoly, hogy nincs safety JJ-n? Vörhenyes fasz, egy emerre kell figyelniAzért a mi meccsünk bizonyította, hogy nem teljesen így van...Jó ez az Atlanta.
Jakehomer
PEEtör
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
sztem rozmárJulio nem ember.TE MOST LEMAJMOZTAD??!!!!
iktriad
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Xdddddd