NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Carolina Panthers
több mint 1 éve
onDier
794
Hát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
több mint 1 éve
bates legalább akar is focizni, nem csak zsebre vágta a suskát. 10 tkl, 2 int. nem szar bemutatkozás
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Hát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó lesz
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Jessie Bates már a piac előtt kötelező vételnek tűnt, de ez eddig zseni
több mint 1 éve
mondjuk annyit azért tegyünk hozzá a korrektség kedvéért, hogy a panthers dl felvsatolta a műfaszt és durván és szárazon bassza szét az o falumkat
több mint 1 éve
Nem tudom, hogy fog sikerülni kikapni ettől a rettentő rossz Falconstól, de valahogy csak megoldjuk.Young NFL QB matériának tűnik, ez biztató.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
bergerdani
4 913
Kiváló mérkőzésazon röhögtem, hogy ezért hagytam ott a szintén rettenetes soccermeccset. Sokkal jobban nem jártam.
Jakehomer
Mindig jövőre
több mint 1 éve
Tdog
653
Iden se derul ki igy sok Londonrol es Pittsrol mert a labda nem fog eljutni hozzajuk
több mint 1 éve
Tdog
653
Nem hittem hogy mariota szintnel rosszabbat lehet hozni, de ridder eddig akkora homaly
több mint 1 éve
onDier
794
Kiváló mérkőzésHat ez a 2 sikereteen passz tmj meg mingonak az osszeszokas hianya csak meg szerintem
Jakehomer
több mint 1 éve
Ridder eddig teljes vakság
több mint 1 éve
onDier
794
Na ez szép voltOrulok h nem latszott rajta az int utani megfelels/panik barmi. Plusz a falunk is mukodik ( kop-kop-kop)
Gorro
több mint 1 éve
max bontunk majd egy heinekkent 🍻NFL QB-től nem az, de Ridder nem NFL QB, ezt magyarázom.ja, mert egy nfl qb-tól ilyet várni másfél negyef alatt retardáltság. c'mon maan...neki mégse sikerülteldobni azt a kurva labdát azért nem egy megugorhatatlan lécRiddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
Innentől az egész franchise retardált, hogy nem hozott rá upgrade-et.
Arról a Pitts over Fields Darwin-díjas húzásról már nem is beszélek.
empty taxi
peach
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 1 éve
NFL QB-től nem az, de Ridder nem NFL QB, ezt magyarázom.ja, mert egy nfl qb-tól ilyet várni másfél negyef alatt retardáltság. c'mon maan...neki mégse sikerülteldobni azt a kurva labdát azért nem egy megugorhatatlan lécRiddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ja, mert egy nfl qb-tól ilyet várni másfél negyef alatt retardáltság. c'mon maan...neki mégse sikerülteldobni azt a kurva labdát azért nem egy megugorhatatlan lécRiddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 1 éve
neki mégse sikerülteldobni azt a kurva labdát azért nem egy megugorhatatlan lécRiddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 1 éve
eldobni azt a kurva labdát azért nem egy megugorhatatlan lécRiddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 1 éve
Riddertől várni bármit is retardáltság, ez tavaly kiderült.Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 1 éve
esélytelen challenge
több mint 1 éve
onDier
794
Viszont ha Hurts nem ejti el az nagy play lett volna
több mint 1 éve
Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.ja, csak a top10 támadósor qb-ja azt se tudja milyen rendezvényen van. de legalább a pass block is ótvar
empty taxi
több mint 1 éve
Nielsen bástya okosan rajzolgatja a zónákat, első benyomásra nem volt rossz választás.
Madden hates me.
több mint 1 éve
Én, mint #1 Bijan kétkedő a fórumon draftoltam fantasyben div3. Gyorsan hozott is TD-t.