Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Kellenek az ilyen meccsek hogy King elinduljon a HoF címhez vezető úton.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Frusztrálófájóan egyoldalú...
Tactful Cactus
több mint 7 éve
nando89
3 894
that's a killer, ahogy kint szokták mondani a büntetésekreTenyleg semmi nem múlik a zebrákon , jobb a falcons ...de akik darlingoznak azoknak azért ezt mait megmutatnám .
gamerkr
több mint 7 éve
Frusztrálónekem inkább az, hogy korábban egy ilyen játék után csak azért is lenyomták a torkukon és megcsinálták. Akár ugyanazt a játékot hívva. Na most ezt nem látom.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Midnight
1 233
vannak érdekes birói ítéletek azért :/
több mint 7 éve
that's a killer, ahogy kint szokták mondani a büntetésekre
több mint 7 éve
Emelje fel a kezét aki szerint megfordítjuk!Azt nem tudom ,de legalább 2 Jamaal Williams TD az lesz.
🤘
Tactful Cactus
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Emelje fel a kezét aki szerint megfordítjuk!Na ez az, ami lehetetlen. Védelem nélkül nem lehet. És nincs egy BB sem az oldalvonalon.
🤘
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Emelje fel a kezét aki szerint megfordítjuk!o/
🤘
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Emelje fel a kezét aki szerint megfordítjuk!🤘
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
hamstring?Ezek után szerintem be sem megy egy hétig. 😀mennyit fogom én ezt a kollégámtól hallgatni ,hogy az ott nem volt szabálytalan (bennett passinterferenc)nem ezen múlik/múlt eddig a meccs, mond majd nyugodtan 😊
Midnight
gamerkr
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Ezek után szerintem be sem megy egy hétig. 😀mennyit fogom én ezt a kollégámtól hallgatni ,hogy az ott nem volt szabálytalan (bennett passinterferenc)nem ezen múlik/múlt eddig a meccs, mond majd nyugodtan 😊
Midnight
gamerkr
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Jobb ezt most letudni, az NFC döntőben ilyenek nem férnek bele| Lehet mi sem... |
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
ez nagy hiba volt Rodgerstől
több mint 7 éve
nando89
3 894
ültessük le Aront ebbe ne serüljön bele , tök felesleges erőlködni , elkell engedni.
több mint 7 éve
egyébként eddig hard countjaink is csak false start-okat eredményeztek 😀
Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 7 éve
mennyit fogom én ezt a kollégámtól hallgatni ,hogy az ott nem volt szabálytalan (bennett passinterferenc)mivel majd minden támadásotok TD, de minimum pont szerzés, végeredmény szempontjából teljesen irreleváns lesz.
Midnight
több mint 7 éve
mennyit fogom én ezt a kollégámtól hallgatni ,hogy az ott nem volt szabálytalan (bennett passinterferenc)nem ezen múlik/múlt eddig a meccs, mond majd nyugodtan 😊
Midnight
több mint 7 éve
nando89
3 894
mennyit fogom én ezt a kollégámtól hallgatni ,hogy az ott nem volt szabálytalan (bennett passinterferenc)Mennyit hallgatjuk mi h mindig nekünk fújnak 😀
Midnight