Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
bumm a fejbe
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
a kettő 49ers drukkerMilyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziVagy lehet épp pipázik... #18askarika
Mazzu
9kor ágyba megy Brady… night meccsekre visszahívják CasseltJimmy G says hi.
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Így a 2. félidőre már nem is kell meccset nézni, ha a Packers eljut a RZ-ba (vagy annak közelébe), és nem szereznek pontokat.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
a zebrafasz rossz oldalán vagyunk eddig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
várható volttúl jól haladtunk előre
Old Green Bay
több mint 7 éve
FUMBLI
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
moncsy91
197
na ez kellett....
több mint 7 éve
Bang
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
nagyon jó
több mint 7 éve
Palesz76
501
Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziTíz éve együtt, hidd el néha már Tom feje is fáj
Mazzu
több mint 7 éve
Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziVagy lehet épp pipázik... #18askarika
Mazzu
9kor ágyba megy Brady… night meccsekre visszahívják CasseltJimmy G says hi.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziZsizell Rodgersszel csalja Bradyt?
Mazzu
több mint 7 éve
Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront nézisok vizet úgyse zavar
Mazzu
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Montogomery...
Draft
több mint 7 éve
9kor ágyba megy Brady… night meccsekre visszahívják Casselt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Igen tudjuk, Brady Rodgerses pizsamában alszik
több mint 7 éve
Szegény kutya meg lesz dugva?El kell vinni Vick bácsihoz, majd ő megneveli!Nem, még csak bambán néz, meg morog, ha hülyének nézem 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
shagi0206
balintbaba
Draft
több mint 7 éve
helmet
247
Annál jóval régebben tűntek el, kb akkor volt utoljára Bodico reklám, amikor amikor még Garrard irányított nálatok. Régi szép idők, ugye?!Trump betiltotta őket.Nekem is ez jutott eszembe egyből. Hol vannak már a jó kis Bodico reklámok?!Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.Igen, mindenki kap egy Bodico ajándékcsomagot.
ano92
iktriad
helmet
iktriad
több mint 7 éve
Goodell ma se mert New Englandbe menni. Félt, hogy leeresztik a kocsija kerekeit? Ilyenekkel ne vickkeljünk.El kell vinni Vick bácsihoz, majd ő megneveli!Nem, még csak bambán néz, meg morog, ha hülyének nézem 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
shagi0206
balintbaba
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hogyne. Inkább vinném a sintértelepreEl kell vinni Vick bácsihoz, majd ő megneveli!Nem, még csak bambán néz, meg morog, ha hülyének nézem 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
shagi0206
balintbaba
több mint 7 éve
El kell vinni Vick bácsihoz, majd ő megneveli!Nem, még csak bambán néz, meg morog, ha hülyének nézem 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c