Atlanta Falcons – New Orleans Saints
több mint 10 éve
Jól hallottam, hogy Brownerre azt mondta Millen h cocksucker? 😀kapcsolj vissza a hustlerről :p
empty taxi
több mint 10 éve
Jól hallottam, hogy Brownerre azt mondta Millen h cocksucker? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Freeman ragyogóan tartja életben a halálra ítélt játékokat,
több mint 10 éve
Az egyértelmű, hogy nem volt szándékos sérülésokozás.Inkább magamat mentegetem 😊
empty taxi

több mint 10 éve
Az egyértelmű, hogy nem volt szándékos sérülésokozás.nyilván egy agyrázkódás nem vicces, de visszatekertem most a reklám alatt és tényleg összefejeltek, ahogy Beasley összehúzta magát, Cadet pont a testközéppontján ütötte meg.Valszeg akk a leérkezésnél lehetett gebaszvisszaszívtam, de hasbaütötte, szóval nem értemCadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀twitter.com/vxmcclure23/status/683739236688916480
Gyurma Pappa
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
hát, jobbulást neki
Gyurma Pappa

Madden hates me.
több mint 10 éve
valemyik szakíró kolléga mondja már mi a tököm az a missisipi, amit emlegetnek feszt. köszönettel 😊amerikában így szoktak vissza számolni kb még elmondják hogy 1 missisipi 1 mp telik el 😀
hajdu
több mint 10 éve
nyilván egy agyrázkódás nem vicces, de visszatekertem most a reklám alatt és tényleg összefejeltek, ahogy Beasley összehúzta magát, Cadet pont a testközéppontján ütötte meg.Valszeg akk a leérkezésnél lehetett gebaszvisszaszívtam, de hasbaütötte, szóval nem értemCadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀twitter.com/vxmcclure23/status/683739236688916480
Gyurma Pappa
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
hát, jobbulást neki

több mint 10 éve
másodperc. logikus. tudhattam volna 😊 köszi.
több mint 10 éve
kihagyott szerelés?
több mint 10 éve
valemyik szakíró kolléga mondja már mi a tököm az a missisipi, amit emlegetnek feszt. köszönettel 😊másodperc
hajdu
több mint 10 éve
valemyik szakíró kolléga mondja már mi a tököm az a missisipi, amit emlegetnek feszt. köszönettel 😊
több mint 10 éve
Valszeg akk a leérkezésnél lehetett gebaszvisszaszívtam, de hasbaütötte, szóval nem értemCadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀twitter.com/vxmcclure23/status/683739236688916480
Gyurma Pappa
empty taxi
Gyurma Pappa

Madden hates me.
több mint 10 éve
visszaszívtam, de hasbaütötte, szóval nem értemCadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀twitter.com/vxmcclure23/status/683739236688916480
Gyurma Pappa
empty taxi

több mint 10 éve
Cadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀twitter.com/vxmcclure23/status/683739236688916480
Gyurma Pappa

Madden hates me.
több mint 10 éve
Cadet kiütötte Beasley-t, konkrétan hangosan röhögök 😀

több mint 10 éve
Jordan sack pipaWilinek már csak 29 yard kell
Gyurma Pappa
több mint 10 éve
jordan elküldte füvet számolni szegény kissrácot
több mint 10 éve
dropy white
több mint 10 éve
Meanwhile egy Gary Anderson facepalm

Madden hates me.
több mint 10 éve
Pedig tűkön ültem egész idáig 😉Eredményen kívül vmi érdekes???mivel 10 perce nem válaszolt senki, szerintem meg van a válasz 😊
clbass
Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Eredményen kívül vmi érdekes???mivel 10 perce nem válaszolt senki, szerintem meg van a válasz 😊
clbass