Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
15 napja
KB23
779
Majd a végén ahogy az szokott lenni cousins az utolsó percekben megfordítja a meccset. És ezt mi szépen végig is asszisztáljukigen, erre céloztam 😀nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
petey
peach
15 napja
igen, erre céloztam 😀nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
petey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
15 napja
nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
15 napja
nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóval
15 napja
KB23
779
Már azt hittem beszopjik a 3 és világ végét
15 napja
KB23
779
Azért látszik, hogy 2 ember kiesett a támadó falbol
15 napja
puncik vagyunk, illetve ha nem ilyen ebiketiek rohangálnának a védelemben akkor ez sack td helyett
15 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 345
Walker baszki.
15 napja
kibaszott fasz
15 napja
Csalad miatt most kezdtem el nezni. Van mar bika vedelmunk?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
15 napja
nem értem miért nem lindstrom-mcgary felé futunk...
15 napja
Bergeron kiesett, azóta nem megy a futás balra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
KB23
779
Mínuszban meg lehetne fogni a futást, de inkább úgy gondolják hadd menjen. Ilyen egy kutya ütő bandát
15 napja
KB23
779
Nekem az volt, mert én nem tudtam volna megdobni 😄, de igazatok van így visszanézve nem volt nagy ügy csak 4 embernek csak 1re kellett volna figyelnie.igen, de arra célozgatunk hogy nem volt ez olyan földöntúli dobás mint ahogy beállítottadHát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
a gond az volt, hogy se S se LB nem fogta a zónáját, pedig már snap után látszott, hogy őt nézte Gino, egy életképesebb védelemnél ez egy INT lett volna.
petey
KB23
peach
15 napja
igen, de arra célozgatunk hogy nem volt ez olyan földöntúli dobás mint ahogy beállítottadHát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
a gond az volt, hogy se S se LB nem fogta a zónáját, pedig már snap után látszott, hogy őt nézte Gino, egy életképesebb védelemnél ez egy INT lett volna.
petey
KB23
15 napja
KB23
779
Hát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
petey
15 napja
de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
15 napja
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄azért nem volt egy bonyolult dobás, senki nem volt körülötte
KB23
15 napja
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
15 napja
Ez egy gyönyörű play design volt, meg kell hagyni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
csak a pöcsöm nem tudta mi jön, de azért ott hagyjuk egy az egyben a mentálisan megbaszott terrellel. időkérés után. agyfasz
15 napja
KB23
779
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄
15 napja
KB23
779
Azt a kurva, hát tud ilyet is Geno??