Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
11 hónapja
Meg kell dícsérni Bergeront, gyönyörű seal blockot csinált a TD-nél, így lett lyuk Bijannak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
11 hónapja
Jet sweep 3. és 4-re, Arthur ma nem konvencionális, ezt adjuk meg neki.
Madden hates me.
11 hónapja
miller megverte az emberét erre aluldobta 😕Archuleta mondta jól, egy rutinos QB átvezette volna a túlsó hashmarkhoz a dobásával, ahol esély nincs arra h a védő beleérjen a labdába...
peach
Madden hates me.
11 hónapja
miller megverte az emberét erre aluldobta 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
bates ezt nagyon benézte
11 hónapja
vicc bazmeg, 13 ponttal kellene vezetnünk kb...
11 hónapja
Azért Mayfield sem okos, Otton egy fejjel magasabb, mint Phillips azt bokán dobja a TE-t.
Madden hates me.
11 hónapja
Egyebkent szerintem ahol a legnagyobb hibakat vet Ridder, az a sajat 10 yardunk. Kurva kiivancsi lennek egy statisztikara, hanyszor vesztettunk labdat iden, de minden egyes jo punt utan izzadni kezdek…szerintem a redzoneban szarta el a legtöbb lasztit
Dennis90
11 hónapja
Dennis90
163
Egyebkent szerintem ahol a legnagyobb hibakat vet Ridder, az a sajat 10 yardunk. Kurva kiivancsi lennek egy statisztikara, hanyszor vesztettunk labdat iden, de minden egyes jo punt utan izzadni kezdek…
11 hónapja
kizgrottam a wc-re, látom dezmond addig sem tétlenkedett 😀
11 hónapja
RidderMadden hates me.
11 hónapja
Dennis90
163
Uhh na ezt alairom, ez tul sok hezitalas volt, nincs ennyi ido…
11 hónapja
Dennis90
163
Megneztem, Polamalu 7 int-et szedett ossze 14 meccs alatt. Bates 5-n jar, meg akar ossze is johet. Nyilvan nem csak ezen mulik, de erre kapjak fel a fejuket az emberek 😊bates ha nem a falconsba játszana hanem mondjuk a friscoban, akkor elég komoly esélye lenne a dpoy szavazáson...Safety nagyon ritkán kapja, ugye utoljára Polamalunak jött össze 2010-ben...
peach
empty taxi
11 hónapja
bates ha nem a falconsba játszana hanem mondjuk a friscoban, akkor elég komoly esélye lenne a dpoy szavazáson...És akkor ez a Falcons is kb 4-8 lenne
peach
11 hónapja
Koopufa 😕
Madden hates me.
11 hónapja
bates ha nem a falconsba játszana hanem mondjuk a friscoban, akkor elég komoly esélye lenne a dpoy szavazáson...Safety nagyon ritkán kapja, ugye utoljára Polamalunak jött össze 2010-ben...
peach
Madden hates me.
11 hónapja
egy nem akado streamet tud valaki dobni?1stream.eu/nfl/atlanta-falcons-tampa-bay-buccaneers-live-stream/655231
grazie
Kenny
Madden hates me.
11 hónapja
bates ha nem a falconsba játszana hanem mondjuk a friscoban, akkor elég komoly esélye lenne a dpoy szavazáson...
11 hónapja
Bates és Elliss is igazolja ma, hogy megérték a pénzüket.Nielsen bá őket kérte, jól is használja őket.
Madden hates me.
11 hónapja
Kampman
28 290
Nah Ridder van olyan jó irányító, mint Jimmy Clausen. Ha ordas mód elváltja magát a védelem, eltalája a totál üres embert.micsoda emlékek
empty taxi
11 hónapja
Nah Ridder van olyan jó irányító, mint Jimmy Clausen. Ha ordas mód elváltja magát a védelem, eltalája a totál üres embert.(5ből 4szer)
empty taxi