NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Ez is kamu zászló
több mint 1 éve
A masodikban elovesszuk a jobbik futasainkat. Szelre KM-mel.Ha Burrow nem jön vissza, akkor elég lesz, ha mindig csak átpuntoljátok a labdát a 40-en belülre.
RedFive
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hát ez nem zászló
több mint 1 éve
Unalmas a sarga szintol.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
A masodikban elovesszuk a jobbik futasainkat. Szelre KM-mel.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ez holding volt nem pass interference
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Ez is milyen flag volt 😂😂😂
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Mixon futhat ezek után jó sokat. Eddig ment, de ha a D számít rá… hát nehéz lesz
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Szar bírói ítélet, ne vitatkozzunk ezen.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Jaaa Csak a szokásos, strange/wrong ref. decisions! Kamu holdinggal elvett Ravens TD=shagi0206]Twitteren már jönnek a videók, hogy Burrow csuklószorítóban jött a meccsre…Nem erre gondoltam, hanem az elvett tdre 🙂Mi történt? LemaradtamKopaFabian
shagi0206
[/quote]
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Twitteren már jönnek a videók, hogy Burrow csuklószorítóban jött a meccsre…Nem erre gondoltam, hanem az elvett tdre 🙂Mi történt? LemaradtamKopaFabian
shagi0206
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Twitteren már jönnek a videók, hogy Burrow csuklószorítóban jött a meccsre… Mi történt? Lemaradtam
shagi0206
több mint 1 éve
Szerintem nehéz így értelmezni, amit írtam, de ha neked ez jött le...Érdekes lesz, hogy visszavonják-e az ítéletet. Ha nem, akkor majd jönnek az idétlen kompenzációk.tehát titeket súlytott az ítélet
Meg kéne adni a bíróknak a visszanézés lehetőségét, mert az egy vicc, hogy miket művelnek.
ikuvihar
gedam
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Mi történt? Lemaradtam
több mint 1 éve
gedam
5 905
Érdekes lesz, hogy visszavonják-e az ítéletet. Ha nem, akkor majd jönnek az idétlen kompenzációk.tehát titeket súlytott az ítélet
Meg kéne adni a bíróknak a visszanézés lehetőségét, mert az egy vicc, hogy miket művelnek.
ikuvihar
több mint 1 éve
Érdekes lesz, hogy visszavonják-e az ítéletet. Ha nem, akkor majd jönnek az idétlen kompenzációk.Meg kéne adni a bíróknak a visszanézés lehetőségét, mert az egy vicc, hogy miket művelnek.
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Mekkora egy kamu zászló
több mint 1 éve
bogjosi
1 491
ez hogy lehetett zászló?!...nevetséges!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Értem én, hogy a holding nem egy könnyű bünti bemondani pontosan.... de ez no comment fújás akkor is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Bírói hiba…ezt elvették most tőletekEz mi? Ez TD
Undorító
Undorító
KeyG