NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
44
8
2:15, Aréna4
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 8 éve
lackothemad
129
azért az nem gyengén volt incomplete szerintem ... call stands 😀
the MAAAD
több mint 8 éve
McCownnal volt esély, hogy halad az O. Az előbb haladt is 😊Kessler beszari módon játszottMcCown meg szimplán szar ma (= McClown üzemmód).
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ha ez így megy akkor 0-16 lesz 😕nincs gáz, nem értem én se ... bunda az egész kell az 1/1 más szóba se jöhet 😀mi van Hue-val basszus ?? Building the future és a 37 éves qb-t behozod a rookie helyett ...Nem megbántva senkit ezt már mint Browns agyi szindróma néven kell bejegyezni az orvostudományban
Drip
ThundersNFL
Drip
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
már megint egy olyan meccs ahol ... áhh hagyjuk a faszba
több mint 8 éve
mihamarabb megpróbálom pótolni az elmúlt 9 évet, persze HS illetve youth, flag ligákkal egyetemben, h trú Saints szurkoló lehessek
......
több mint 8 éve
nincs gáz, nem értem én se ... bunda az egész kell az 1/1 más szóba se jöhet 😀mi van Hue-val basszus ?? Building the future és a 37 éves qb-t behozod a rookie helyett ...Nem megbántva senkit ezt már mint Browns agyi szindróma néven kell bejegyezni az orvostudományban
Drip
ThundersNFL
több mint 8 éve
igen, mert a jövő évi első körös qb így is úgy is játszik, csak épp egy másik pályánDögöljek meg ha értem ezt a Kessler McCown cserét....Biztos valami statisztikai oka lehet. #moneyball
ThundersNFL
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mi van Hue-val basszus ?? Building the future és a 37 éves qb-t behozod a rookie helyett ...Nem megbántva senkit ezt már mint Browns agyi szindróma néven kell bejegyezni az orvostudományban
Drip
Draft
több mint 8 éve
Dögöljek meg ha értem ezt a Kessler McCown cserét....Biztos valami statisztikai oka lehet. #moneyball
ThundersNFL
több mint 8 éve
mi van Hue-val basszus ?? Building the future és a 37 éves qb-t behozod a rookie helyett ...
több mint 8 éve
Dögöljek meg ha értem ezt a Kessler McCown cserét....
Draft
több mint 8 éve
Game over.Nem biztos hogy az elmult 2 meccsbol kene a tanulsagot levonni, de azert egesz tetszetos a D-nk az elmult honapban..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Pedig de. Még nézned kell a Louisiana-Lafayette meccseit is. Sőt, a Southeastern Louisianaét is. 😊nem tudtam, hogy minden Louisiana állami egyetemi csapat meccsét nézni kell, hogy Saints Fan lehessek 😕de ezek szerint Saints fan se vagy, mert ez a csapat is most játszik :pBejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek.azért annyira nem szeretem a focit, hogy egy Carolina meccset válasszak egy NFL helyet.. 😀
Utóbbi. Van college meccs is.mármint a söröket vagy, hogy nincs másik meccs?😀O-ó ezt nem lett volna szabad mondani 😛sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
iktriad
sLyNz
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4d/UL_Lafayette_Ragin'_Cajuns_Logo.png
baggio
sLyNz
több mint 8 éve
nem tudtam, hogy minden Louisiana állami egyetemi csapat meccsét nézni kell, hogy Saints Fan lehessek 😕de ezek szerint Saints fan se vagy, mert ez a csapat is most játszik :pBejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek.azért annyira nem szeretem a focit, hogy egy Carolina meccset válasszak egy NFL helyet.. 😀
Utóbbi. Van college meccs is.mármint a söröket vagy, hogy nincs másik meccs?😀O-ó ezt nem lett volna szabad mondani 😛sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
iktriad
sLyNz
baggio
......
több mint 8 éve
Kit fog megverni a browns ha ma sem sikerul?
több mint 8 éve
de ezek szerint Saints fan se vagy, mert ez a csapat is most játszik :pBejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek.azért annyira nem szeretem a focit, hogy egy Carolina meccset válasszak egy NFL helyet.. 😀
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
iktriad
sLyNz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
De hogy a Duke-ot se 😊Bejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek.azért annyira nem szeretem a focit, hogy egy Carolina meccset válasszak egy NFL helyet.. 😀
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
iktriad
sLyNz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Bejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek.azért annyira nem szeretem a focit, hogy egy Carolina meccset válasszak egy NFL helyet.. 😀
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
iktriad
Szerkesztette: sLyNz
......