Baltimore Ravens - Denver Broncos
több mint 1 éve
- JC6
6 949
cirkuszban lehetne mutogatni ezeket hétről-hétre
több mint 1 éve
ígyis sikerül kikapni geci 😀Nana azert meg mindig a Ravens ellen fociztok!
Heisman nádor
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Nincs még1 csapat a ligában, amelyiket jobban sajnálnám, mint a Broncos-t. Ilyen védelmet így elbaszni az offense-zel!?Csak az OL a hibás...
shagi0206
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nincs még1 csapat a ligában, amelyiket jobban sajnálnám, mint a Broncos-t. Ilyen védelmet így elbaszni az offense-zel!?
több mint 1 éve
NABAZMEG. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ígyis sikerül kikapni geci 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
mi az anyámnak kér időt?Nehogy a Ravens-nek elfogyjon, de Harbó megelőzte...
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Koszi. 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
- JC6
6 949
mi az anyámnak kér időt?
több mint 1 éve
Kerem azt a TD-t ☺
több mint 1 éve
Ez milyen hívás volt harmadikra?4.-re sokkal jobbat sikerült...
Benibácsi
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Ez milyen hívás volt harmadikra?
több mint 1 éve
akkor itt a brainfart drive?Elfáradt a D, főleg fejben, de még így is meg lehet simán...
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
akkor itt a brainfart drive?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az hogy jött ki, hogy PS2 fogja Andrews-t?
több mint 1 éve
- JC6
6 949
tippmixben szerintem a broncos meccseken a szerzett pontjaink under20 szorzója 1.01 lehet 😀
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Ja nem is a tiédre írtam, hanem a hazai pályáraIgazából nem bírózásnak szántam, mert szerintem ma inkább nekünk fújnak, inkább úgy értettem, hogy ezekben a szituációkban nagyon nehéz lehet okosnak lenni..Nagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
StormST
több mint 1 éve
gedam
5 901
kb. minden playben dobhatnák a helmet flaget
több mint 1 éve
klasszikus amit mondanak a pályán az marad, mert esélytelen tudni hogy mi voltIgazából nem bírózásnak szántam, mert szerintem ma inkább nekünk fújnak, inkább úgy értettem, hogy ezekben a szituációkban nagyon nehéz lehet okosnak lenni..Nagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
StormST
több mint 1 éve
Igazából nem bírózásnak szántam, mert szerintem ma inkább nekünk fújnak, inkább úgy értettem, hogy ezekben a szituációkban nagyon nehéz lehet okosnak lenni..Nagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 1 éve
- JC6
6 949
tudom, de ezt megítélni nagyon neccNagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 1 éve
mind2 irányba összevisszafújják a faszságokatNagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Nagyon nem bírózhatunk ma, annyu bullshit call volt a javunkra, hogy hihetetlenHát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Singleton nem lenne rossz védő, ha nem lenne teljesen agyatlan, de sajnos az...simpleton
StormST
több mint 1 éve
- JC6
6 949
Hát bíró legyen a talpán, aki látta, hogy az a 1st down tényleg megvolt-e...pici hazai pálya
StormST