Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 1 éve
utánanéztem:TV Announcers: Beth Mowins (play-by-play), James Lofton (analyst), Jay Feely (analyst)
ebből Feely-t kizárom.
több mint 1 éve
Morfil
585
Öhm, bevallom hogy a safety után kinyomtam a streamet. Hogy a fenébe lett ebből döntetlen?told ya, nem nézel elég Ravens meccset
Baba Yaga
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Öhm, bevallom hogy a safety után kinyomtam a streamet. Hogy a fenébe lett ebből döntetlen?Ezek szerint nem láttál sok Ravens meccset... 😀
Baba Yaga
több mint 1 éve
Baba Yaga
829
Öhm, bevallom hogy a safety után kinyomtam a streamet. Hogy a fenébe lett ebből döntetlen?
több mint 1 éve
Hagyjatok mar pici szunetet. Pisalni kell.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
pedig a Colts majdnem megszopatta magát ezzel a védekezéssel. egy jó 2-3 yard hiányzott hogy bent legyen
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Neeeeeeeeeeeee
több mint 1 éve
aztaaaztaaaa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
A héten pasiSzègyellem is de attól mèg tudni szeretnèm 😀szégyelld magad, ilyet kérdezni manapságkicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzasztoNe tudom èn se hogy nő vagy fèrfi?
Morfil
Benibácsi
😀
petey
Benibácsi
B héten nő
😀
több mint 1 éve
Morfil
585
en ezt nem mertem igy megkerdezni😀Szègyellem is de attól mèg tudni szeretnèm 😀szégyelld magad, ilyet kérdezni manapságkicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzasztoNe tudom èn se hogy nő vagy fèrfi?
Morfil
Benibácsi
😀
petey
Benibácsi
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Szègyellem is de attól mèg tudni szeretnèm 😀szégyelld magad, ilyet kérdezni manapságkicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzasztoNe tudom èn se hogy nő vagy fèrfi?
Morfil
Benibácsi
😀
petey
több mint 1 éve
szégyelld magad, ilyet kérdezni manapságkicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzasztoNe tudom èn se hogy nő vagy fèrfi?
Morfil
Benibácsi
😀
több mint 1 éve
Benibácsi
802
kicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzasztoNe tudom èn se hogy nő vagy fèrfi?
Morfil
több mint 1 éve
Morfil
585
kicsit off, ez a mutalo fiu hangu kommentator ki a tokom (eredeti nyelven), borzaszto
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Csak passzokTo Flowers
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Csak passzok
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
2 idokeres, x yard + Tucker = W
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Stephens mit védekezett
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Balfaszok vagyunk
több mint 1 éve
El fogjuk bukni
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Mert blitzelunk állandóan?
több mint 1 éve
Nnna jooo, szarok voltunk de ennyi serulttel ne mi legyunk mar a vilag szegyenei.