NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
Lamar meccsenkent 2 turnover, picit sok lesz.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Kell a stop , legalább 1-2 FG re
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Ebből bármi lehet, csak Lamar toljon egy Löflit a szünetben (szarja ki magát rendesen).
több mint 3 éve
Megtortuk a mintat. ☺Tuckert akarjuk helyzetbe hozniMegtörtént
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Jartam mar Vegasban. Fura szaga volt. Komolyan. 😅Piszok ehes lettem. Fel4kor mehetek hutot fosztogatni felidoben. Mer' ez a td fel.aszta a savam. 😩A fosztogatás után pedig mehetsz is a Raiders-be.
RedFive
iktriad
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Tuckert akarjuk helyzetbe hozniMegtörtént
RedFive
több mint 3 éve
Tuckert akarjuk helyzetbe hozni
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Meg kell szokni, ha TV-d lenne Te is a legjobbat választanád, vegyél Game Passt, ha ennyire zavar. 😊3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?azt tudod ugye, hogy 2 meccsből választhatunk és azt a 2 meccset az NFL határozza meg.
Tarsi
shawnka
több mint 3 éve
Jojjon a melypassz, hozzuk be Wallace-t
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Megnéztem,azok közül a meccsek közül max a két csoportrangadót lehetne még betenni,de elég haloványak.. De nem tudom,nem nézek már jóideje magyar közvetítést,szerintem nincs aréna 4-em se. Gondolom nem hibáztathatók azért,mert próbálják a legjobb nézőszámot hozó meccset berakni és pénzt keresni 😊Jövőheten nem ebben az idősávban játszanak3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?Mondjuk ebben az idősávban kíváncsi vagyok ki mást néznél... 😊
Tarsi
LeviPoki
Tarsi
több mint 3 éve
3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?azt tudod ugye, hogy 2 meccsből választhatunk és azt a 2 meccset az NFL határozza meg.
Tarsi
több mint 3 éve
Piszok ehes lettem. Fel4kor mehetek hutot fosztogatni felidoben. Mer' ez a td fel.aszta a savam. 😩
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Jövőheten nem ebben az idősávban játszanak3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?Mondjuk ebben az idősávban kíváncsi vagyok ki mást néznél... 😊
Tarsi
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?Mondjuk ebben az idősávban kíváncsi vagyok ki mást néznél... 😊
Tarsi
több mint 3 éve
Hogy felido vege elott egy TD aztan a Chiefs kezdi a masodik felidot es ujabb TD. 14 pont elony, lattuk mar.Mit mondott?Most már nagyon fáj az a két int,ha azok nem lennének,esélyünk is lenne...Amit Maka mondott...
LeviPoki
Deja vu-m van.
Ki kene vedekezni most
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
3 forduló, 3 KC meccs. Értem én, hogy most ők az új NE, de legalább az év elején ne kelljen már minden héten őket nézni. Tényleg nincs más csapat a ligában?
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Mit mondott?Most már nagyon fáj az a két int,ha azok nem lennének,esélyünk is lenne...Amit Maka mondott...
LeviPoki
Deja vu-m van.
Ki kene vedekezni most
RedFive
több mint 3 éve
Pix6 rendel!!!
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Akkor a stay on target keped most pont "nagyon ott" van.Most már nagyon fáj az a két int,ha azok nem lennének,esélyünk is lenne...Amit Maka mondott...
LeviPoki
Deja vu-m van.
Ki kene vedekezni most
RedFive
több mint 3 éve
Most már nagyon fáj az a két int,ha azok nem lennének,esélyünk is lenne...Amit Maka mondott...
LeviPoki
Deja vu-m van.
Ki kene vedekezni most
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Most már nagyon fáj az a két int,ha azok nem lennének,esélyünk is lenne...
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Nem ertem miert. Mert azert ha valahova valakinek be kellene tudni illeszkedni, az ebben az esetben pont bell lenne az nem?bell szerintetek mikor kerulhet a kezdo csapatotokban ravensnel? Es hogyhogy nem kerult meg a csapatba? Tul korai? Bar ha mar ennyi futo serult stb meg mindig nem eri meg a penzet?Nem vagyok benne biztos,hogy egy másodpercet is játszani fog itt.
gabor25
LeviPoki
Marmint a playbook ismerete mellett mi az ami most meg ot hatraltatja egy ilyen serult rb sorban, hogy esetleg kezdo legyen? Mert a wrt megertem mire osszeszoknak...De egy futonal?
több mint 3 éve
bell szerintetek mikor kerulhet a kezdo csapatotokban ravensnel? Es hogyhogy nem kerult meg a csapatba? Tul korai? Bar ha mar ennyi futo serult stb meg mindig nem eri meg a penzet?Nem az o posztjan a legnagyobb a szukseg. Meg tanulnia is kell, bye utan a Steelers ellen mar pikans lenne.
gabor25